Luksusferie på Malta

Sidste chance!

5* Corinthia Palace Hotel og Spa er fantastisk placeret i forhold til øens mange kulturperler og er en elegant og luksuriøs oase. I får 3-7 nætter med luksus, fly t/r,stor morgenbuffet, fri adgang til spa og meget mere.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

I den frodigste del af Malta og med en ideel placering til at udforske Maltas mange historiske og smukke seværdigheder ligger det luksuriøse 5* Corinthia Palace Hotel & Spa.

Hotellet er omgivet af fyrstelige haver med direkte udsigt til præsidentens palads og er placeret mellem de tre historiske landsbyer i Attard, Balzan og Lija og er omgærdet af en helt særlig historie, prestige og stolte traditioner.

Corinthia Palace Hotel & Spa er et af øens førende hoteller. Hotellet har bl.a. i år fået prisen Vinder af Travellers' Choice™ på det brugerdrevede anmeldersite Tridadvisor.dk i kategorierne service, luksus og populære hoteller på Malta.

Spa, gastronomi og nogle af middelhavets bedste strande
Hotellet har stolte traditioner inden for gastronomi. Ud over en overdådig morgenbuffet byder Corinthia på intet mindre end på 5 forskellige luksuriøse restauranter, der serverer alt fra gourmetmiddage til lettere middelhavsanretninger.

Hotellets spa, Athenaeum Spa, byder på flere pools, jacuzzier, hydrotherapi pools, saunaer, tyrkiske bade kombineret med flere end 50 forskellige behandlinger inden for massage og zoneterapi.

Det smukke middelhav er aldrig langt borte, og hotellet sørger for daglig gratis transfer til de nærliggende smukke middelhavsstrande ved St. Georges Bay. Det milde klima på Malta gør det til det perfekte rejsemål det meste af året. Selv i oktober og november er gennemsnitstemperaturen omkring 20 gr. Om dagen, er 25 gr. ikke unormalt og vandtemperauren er behagelig lun det meste af året.

Derudover ligger hotellet kun få minutter fra den middelalderlige by Mdina og den kulturelle atmosfære i hovedstaden Valletta.

At være på Malta er derfor en forunderlig rejse tilbage i antikkens, korsriddernes og tempelfolkets svundne univers. 7000-års spændende historie afspejlet gennem monumenter, forsvarsværker, kirker og katedraler, og ingen andre steder finder du samme koncentration af Unescofredet kulturperler. I kan opleve mere end 345 kirker, hvoraf flere er af historisk seværdighed, det underjordiske tempel Hypogeum, der er bygget som labyrint i tre etager og hovedstaden Valletta, der er bygget ind i klipperne og er én af de mest koncentrerede historiske byer i verden.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København eller Billund til Malta t/r
  • 10 kg håndbagage
  • 4-7 overnatninger i Deluxe King eller Twin Rooms
  • Stor morgenbuffet
  • Velkomstdrink (uden alkohol)
  • Premium trådløs internetadgang overalt på hotellet
  • Gratis bus til / fra St. Julians, Sliema, Golfklub, Valletta
  • Gratis brug af Athenaeum Spa faciliteter, indendørs pool, fitnesscenter og sauna
  • 10 % rabat på spabehandlinger

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse eller 3 voksne i delt tripleværelse.



Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Bemærk, at transport fra lufthavnen til hotellet ikke er inkluderet i prisen. GG Tours tilbyder tilkøb af transfer til hotellet.

Mulige tilkøb (betales direkte til GG Tours):

  • Børn (over 2 år) - 2.500 kr (i juli, august og september) / 1.590 kr (i oktober, november og december) (ifølge 2 fuldtbetalende voksne). Max 3 personer pr. værelse.
  • Ekstra bagage - 350 kr. t/r fra Billund / 490 kr. t/r fra København
  • Privat Shuttletransfer lufthavnen-hotellet t/r - 150 kr. pr. person.
  • Eneværelsestillæg - 500 kr pr. nat.
  • Afbestillings- og rejseforsikring fra 220-390 kr. pr. person.
  • Billeje – fra 550 kr – 1090 kr. afhængig af varighed og periode – indgår fri km, fuld tank til fuld tank, mini eller economy
    class

Alle tilkøb skal bestilles hos GG Tours i forbindelse med bekræftelse af rejsen hos GG Tours.


Store værelser med balkon
I pakken indgår der generøst indrettede deluxe værelser på 30 m2. Hvert rum byder på et stort soveværelse, med king size eller twin beds og en privat balkon med udsigt over de smukke anlagte haver.

Alle værelser har den komfort, I kun kan forvente af en ægte 5-stjernet hotel; privat dedikerede tjenere, privat indgang, to kabel TV, minibar, wi-fi, te og kaffe faciliteter m.m.

De udsøgte spisemuligheder på Corinthia omfatter en overdådig morgenbuffet og fem forskellige luksuriøse restauranter, der serverer alt fra gourmetmiddage til lettere middelhavsanretninger.

Tæt på kulturrige Valetta
Hovedstaden Valetta har hele 320 historiske monumenter, som bygninger, fæstninger og paladser, fordelt på blot 55 hektar og optaget i Unesco´s World Heritage.

I Valetta bør I opleve Stormestrenes imponerende palads, hvor I bliver introduceret til Johanniter-ridderne. Senere kendt som malteserordenen med den berømte malteser-kors, som de kristne korsriddere bar på en sort kappe med et hvidt kors på venstre bryst.

I bør også se St. Elmo Fortet, som er et arkæologisk museum, og St. John´s katedral, der ikke ser ud af meget udefra, men er udsmykket på hver eneste kvadratcentimeter, når I kommer ind.

Ikke langt til havet
Det smukke middelhav er aldrig langt borte, og hotellet sørger for daglig gratis transfer til de nærliggende smukke middelhavsstrande.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos GG Tours ved at sende en mail til go@ggtours.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra GG
Tours.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GG Tours på 26 24 49 35.

Prisen inkluderer:

Fly fra København eller Billund til Malta t/r
10 kg håndbagage
4-7 overnatninger i Deluxe King eller Twin Rooms
Stor morgenbuffet
Velkomstdrink (uden alkohol)
Premium trådløs internetadgang overalt på hotellet
Gratis bus til / fra St. Julians, Sliema, Golfklub, Valletta
Gratis brug af Athenaeum Spa faciliteter, indendørs pool, fitnesscenter og sauna
10 % rabat på spabehandlinger

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse eller 3 voksne i delt tripleværelse.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Bemærk, at transport fra lufthavnen til hotellet ikke er inkluderet i prisen. GG Tours tilbyder tilkøb af transfer til hotellet.

Mulige tilkøb (betales direkte til GG Tours):
Børn (over 2 år) - 2.500 kr (i juli, august og september) / 1.590 kr (i oktober, november og december) (ifølge 2 fuldtbetalende voksne). Max 3 personer pr. værelse.
Ekstra bagage - 350 kr. t/r fra Billund / 490 kr. t/r fra København
Privat Shuttletransfer lufthavnen-hotellet t/r - 150 kr. pr. person.
Eneværelsestillæg - 500 kr pr. nat.
Afbestillings- og rejseforsikring fra 220-390 kr. pr. person.
Billeje – fra 550 kr – 1090 kr. afhængig af varighed og periode – indgår fri km, fuld tank til fuld tank, mini eller economy
class

Alle tilkøb skal bestilles hos GG Tours i forbindelse med bekræftelse af rejsen hos GG Tours.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på GG Tours' officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til GG Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

GG Tours

Refshalevej 163 A, 1 th , 1432 København K
Tlf.: 26 24 49 35 | CVR: 35031340 | go@ggtours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. august 2017 kl. 23:59

Luksusferie på Malta