16 stk. delikat takeaway-sushi

Sidste chance!

Få en smukt tilberedt og delikat takeaway-sushimenu med 16 stk. sushi fra Soya. Køb så mange værdibeviser du vil, og vælg selv, om du vil hente hos Soya1 på Jægergårdsgade eller Soya2 på Vestergade.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Med sloganet 'Restaurant Soya og Soya2 - smagen af god asiatisk mad' har Restaurant Soya og Soya2 nu i en del år leveret den formidable japanske spise til sushi-elskende aarhusianere.  

Sushi er et meget sundt måltid og indeholder kun få krydderier. I stedet koncentrerer kokkene sig om at bringe den naturlige smag fra de forskellige ingredienser frem i retterne. Sådan er det på enhver god sushirestaurant, og sådan er det selvfølgelig også på Soya og Soya2.

Måltiderne præsenteres smukt, og ved tilberedning af sushi anvendes udelukkende de bedste og mest friske råvarer. Som de siger hos Soya; Sushi er ikke bare smukt, det smager også vidunderligt. 

Uanset om du allerede er fan, eller om du aldrig har smagt Soyas lækre sushi, får du her mulighed for at opleve deres lækre sushi til en super god pris. 


Sushimenuen (16 stk.) indeholder (take away):

  • 8 stk crispy rejer
  • 8 stk california rolls
  • Tangsalat.

Naturligvis medfølger det obligatoriske wasabi, ingefær, soya og spisepinde.

SPOTpris 98 kr. Normalpris 182 kr. Spar 46 %.

Køb flere værdibeviser og invitér en, du holder af, på middag. Du må købe lige så mange værdibeviser, du har lyst til.

I forbindelse med dit køb skal du vælge, om du vil have din sushi fra Soya i Jægergårdsgade eller hos Soya2 i Vestergade.

Værdibeviset kan indløses til d. 15. oktober 2017.


Gode anmeldelser
Soya fik i 2008 på aoa.dk en fin anmeldelse med blandt andet ordene "Soya mestrer kunsten at servere lækker kvalitetsmad til priser, hvor selv studerende kan være med." Læs anmeldelsen her.

Igen i 2012 fik de på aoa.dk en god anmeldelse, hvor der blandt andet blev sagt " Restaurant Soya er en af de mere populære restauranter i byen, og det giver god mening. Maden er solid, betjeningen særdeles venlig og imødekommende trods travlheden, og priserne særdeles sympatiske." Læs hele anmeldelsen her.    

Ring og bestil din sushi senest dagen før, gerne i god tid på telefon: Soya (Jægergårdsgade) tlf. 86 18 43 88 eller Soya2 (Vestergade) tlf. 86 16 83 68. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Kan bestilles på dagen, men der tages forbehold for travlhed.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.


Én unik kode giver dig: 16 stk. sushi fra Soya eller Soya2 (take away). Naturligvis medfølger det obligatoriske wasabi, ingefær, soya og spisepinde.

Værdibeviset kan indløses til d. 15. oktober 2017.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Soya eller Soya2.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Restaurant Soya 2

Vestergade 36, 8000 Aarhus C
Tlf.: 20 66 97 70 | CVR: 27558585 | soya2restaurantaarhus@gmail.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 25. juli 2017 kl. 23:59

16 stk. delikat takeaway-sushi