Fremragende bordeaux-vine

Sidste chance!

Få 6 fremragende og anmelderroste bordeauxvine fra Phillipson Wine. Du kan glæde dig til at nyde klassikerne Château la Tonnelle Haut-Médoc 2010, Château Lamothe-Cissac Haut Médoc 2011 og Royal Saint-Emilion Union 2010.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Slå til nu og lad disse skønne bordeauxvine ledsage en god middag - eller nyd dråberne for sig, når det er tid til lidt ekstra forkælelse. Vinene Château la Tonnelle Haut-Médoc 2010, Château Lamothe-Cissac Haut Médoc 2011 og Royal Saint-Emilion Union 2010 befinder sig i den absolut gode ende, og de mangestjernede anmeldelser står i kø for at rose de velsmagende dråber. 

Det får du:

  • Bordeaux-kasse, 2 fl. af hver vin:
    Château la Tonnelle Haut-Médoc 2010
    Château Lamothe-Cissac Haut Médoc 2011
    Royal Saint-Emilion Union 2010

SPOTpris 499 kr. Normalpris 968 kr. Spar 48 %

Prisen er inkl. fragt.

OBS!
Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipson Wines indløsningssite. Se mere under "Sådan køber du". Vinen leveres inden for 5 hverdage, efter du har bestilt på Philipson Wines indløsningssite. Dette kan først gøres, når du har modtaget dit værdibevis fra SPOTdeal. Vinen skal bestilles senest den 18. august 2017 på Philipson Wines indløsningssite.


 
Om vinene

  • 2010 Château la Tonnelle Haut-Médoc  2 fl.

Château La Tonnelle Vinen fra Château La Tonnelle er en klassisk Haut-Médoc med en dejlig bouquet med masser af sort frugt og en anelse vanilje fra egefadslagringen. Vinen har masser af saft og kraft og en finesse, man normalt kun finder i Cru Classé vine. Læs mere om vinen her.

Anmeldelser: 
"Bordeaux har gjort det igen!" Sådan lyder det fra nogle af verdens mest respekterede vinkritikere. James Suckling, kendt fra Wine Spectator, har været med til Bordeaux primeursmagningerne 28 gange og siger om årgang 2010: "...this new vintage impresses me. There are some really amazing wines! They are really stunning... My 2010 Bordeaux Road Trip is turning out to be one of the rides of my life as a wine critic."

Kort sagt - Bordeaux har gjort det igen - skabt en ny "århundredets årgang" og så lige efter kultårgangen 2009! 

Se endnu flere anmeldelser her.

  • 2011 Château Lamothe-Cissac Haut Médoc - 2 fl.

Flagskibet Château Lamothe-Cissac Haut-Médoc er en lille perle af et slot i hjertet af Cissac, blot et stenkast fra 1. Cru slottet Château Lafite- Rothschild. Flagskibsvinen er baseret på Cabernet Sauvignon samt en mindre mængde Merlot og Petit Verdot. Der er masser af intens solbærfrugt i den elegante bouquet. Smagen er rig og intens med en lang saft- og kraftfuld finish. Château Lamothe-Cissac er år efter år et af de bedste køb fra Haut-Médoc. Vinen laves også i en endnu mere koncentreret "Vieilles Vignes" udgave fra slottets ældste vinstokke på omkring 70 år med ekstra lang fadlagring. På Cru Classé niveau men til langt under prisen! Læs mere om vinen her. 

Anmeldelser
Vinen er fremragende anmeldt og får bl.a. 6 stjerner i "Den Korte Avis". Se flere anmeldelser her.

  • Royal Saint-Emilion Union de Producteurs de Saint-Emilion - 2 fl.

Royal Saint-Emilion Union de Producteurs de Saint-Emilion er det ældste kooperativ i hele Bordeaux og blev grundlagt i 1933. Beliggenheden i hjertet af den historiske by Saint-Emilion samt en perlerække af slotte og vinmarker gør at man råder over noget af det bedste råmateriale i Saint-Emilion og de omkransende Bordeauxmarker. Denne vin så første gang dagens lys i 1933. Navnet Royal henviser til at Saint-Emilion var en skattet drik både i de engelske og franske kongehuse helt tilbage fra det 13. århundrede. Vinen har en fin, frugtig bouquet med den meget bløde, velouragtig smag som klassisk Saint-Emilion skal have. 2010 er en topårgang i Bordeaux som alle vineelskere vil have fingre i. Læs mere om vinen her.

Sådan indløser du din rabakode hos Philipson Wine

  1. Klik på dette link: www.philipsonwine.com/?deal() og følg nøje vejledningen på skærmen.
  2. Her indtaster du den tilsendte kode i feltet "Indtast din dealkode her".
  3. Hvis du har købt flere værdibeviser til Philipson Wine, indtaster disse en af gangen, og følger vejledningen
  4. Når disse ord står på skærmen: ”Din ordre er blevet behandlet med succes. Du modtager en ordrebekræftelse og efterfølgende en faktura. Når du har modtaget faktura, betyder det, at vinen er klar for forsendelse, og det fremgår af denne, hvornår vinen leveres.
  5. Kassen med vin leveres med PostNord indenfor 5 hverdage, efter du har bestilt den via www.philipsonwine.com/?deal()Vinen skal bestilles senest den 18. august 2017.

Pakken leveres til den adresse, der angives ved købet.

Har du spørgsmål til varen eller levering, send venligst en mail til support@philipsonwine.com.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.


Én unik kode gælder for 1 bordeauxkasse med 6 vine.

Prisen er inkl. levering.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal
Tlf.: 70 22 68 88 | CVR: 28331843 | uh@philipsonwine.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. august 2017 kl. 23:59

Fremragende bordeaux-vine