Nyhed! Stemning & gourmet i Gråsten

Sidste chance!

På DET GAMLE RÅDHUS på Torvet i Gråsten er du som på et finere hotel i midten af 1900-tallet. Oplev hotellet med 10-retters gourmet tag selv-bord, tag selv-vinbar, overnatning og morgenbord. Se video om restaurantens skønne mad nedenfor.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

På den mest centrale og hyggelige placering i Gråsten finder du DET GAMLE RÅDHUS, der i mange år har været fungerende rådhus i Gråsten. Nu er det renoveret med nænsom hånd med det sigte, at stilen skulle være som ved indvielsen i 1954.

Ikke kun rammerne er som dengang. Personalet går under navne som oldfruer, kokke, tjenere og stuepiger. Og som en byes fineste restaurant på denne tid er stemningen højtidelig men hyggelig og serviceniveauet højt.

I DET GAMLE RÅDHUS' restaurant er maden også som dengang af hovedsageligt økologiske råvarer og fra lokale leverandører. Her får du kendte danske retter, der har fået nyt liv med kreativitet. Veltilberedte og pænt komponerede retter, der bringer velbehag til bordet. Når vejret tillader det, kan maden nydes på det hyggelige torv foran rådhuset.

Restauranten var med i Sønderjysk Gourmetuge 2017, og der blevet lavet dette indslag på TV Syd, hvor du kan høre og se, hvor skøn mad de laver.

Gråsten Slot
DET GAMLE RÅDHUS er tæt på skov og strand og kun få hundrede meter fra det smukke Gråsten Slot. Her kan I nyde den flotte slotshave, der grænser op til Gråstenskovene og beundre udsigten over slotssøen. Dybbøl Mølle og Historie Center Dybbøl Banke er også inden for en kort afstand på kun 15 min. i bil.

Grænsehandel
Med kun 20 minutters kørsel fra Flensborg er det oplagt at kombinere besøget på DET GAMLE RÅDHUS med en smuttur til Tyskland. Det samme gælder de flotte, sønderjyske byer, Sønderborg og Aabenraa, der også kun ligger 15-20 min. i bil fra rådhuset.

Ophold med 1 overnatning for 2 inkluderer:

  • Eftermiddagskaffe og hjemmebag
  • Velkomstdrink
  • 10-retters gourmet tag selv-bord
  • Tag selv-vinbar med 8 forskellige vine.
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • 1960'er morgenbord.

SPOTpris 1.595 kr. Normalpris 2.858 kr. Spar 44 %.

Opholdet kan anvendes alle åbningsdage til og med 21. december 2017. 

Tillæg (betales hos DET GAMLE RÅDHUS):

  • Weekendtillæg ved ankomst fredag eller lørdag kr. 100,- pr. person.
  • Opgradering til suite kr. 100,- pr. person.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 10.00

I indlogeres i et individuelt indrettet dobbeltværelse med eget bad, trådløst internet, minibar, telefon og TV med internationale kanaler.

Du reserverer du dit ophold hos DET GAMLE RÅDHUS ved at anvende dette booking link http://onlinebooking.hotelboss.dk/pb/2/216/. Husk først at køb værdibevis hos SPOTdeal inden brug af linket.

Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Du reserverer dit ophold hos DET GAMLE RÅDHUS ved at anvende dette bookinglink http://onlinebooking.hotelboss.dk/pb/2/216.

Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan DET GAMLE RÅDHUS kontaktes på Tlf.: +45 7465 1200

Opholdet kan anvendes alle åbningsdage til og med 21. december 2017.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på DET GAMLE RÅDHUS, som inkluderer:

Eftermiddagskaffe og hjemmebag
Velkomstdrink
10-retters gourmet tag selv-bord
Tag selv-vinbar med 8 forskellige vine
Overnatning i dobbeltværelse
1960'er morgenbord.

Tillæg (betales direkte hos DET GAMLE RÅDHUS):

Weekendtillæg ved ankomst fredag eller lørdag kr. 100,- pr. person.
Opgradering til suite kr. 100,- pr. person.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 10.00

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Det DET GAMLE RÅDHUS´officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til DET GAMLE RÅDHUS. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

DET GAMLE RÅDHUS

Torvet 8, 6300 Gråsten
Tlf.: 74 65 12 00 | CVR: 36981393 | info@graastenraadhus.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 04. august 2017 kl. 23:59

Nyhed! Stemning & gourmet i Gråsten