COSTA DE ALMERIA - store spanske oplevelser

Udsolgt

Costa de Almeriá – spaniernes egen favorit lige ude til Middelhavet. Rejs med til det sydøstlige hjørne af Andalusien hvor i f. eks. skal besøge Al Hambra. I skal bo på Playalinda Hotel – Bravo kat. 4 med dejlig beliggenhed 50 m fra stranden.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Rejs med til det sydøstlige hjørne af Andalusien – lige ud til Middelhavet. Her finder I Costa de Almería, spaniernes eget foretrukne feriested, der emmer af autenticitet og ægte, spansk stemning.
Vi har sammensat den perfekte rejse med både højdepunkter som Al Hambra – det mest besøgt turistattraktion i Spanien - og charmerende udflugter til områder, som kun de lokale kender. 

I skal bo på Playalinda Hotel – Bravo kat. 4 med dejlig beliggenhed 50 m fra stranden inkl. halvpension og fly fra BLL på udvalgte datoer i september og oktober.

Vingården Bodega Perfer
Glæd jer til en gastronomisk vinoplevelse, når vi besøger Bodega Perfer. Her lever og ånder de for at producere høj kvalitets vine – og det ser vi let i dag. Hvert år producerer de mere end 250.000 flasker vin, og den første årgang er fra 2004. Vingården står i dag for kendte mærker som merlot og cabernet sauvignon.
Vi ser nærmere på produktionen og vinmarkerne. Når vi kommer tilbage, får vi selvfølgelig mulighed for at smage de berømte dråber fra den historiske vinkælder.

Granada og Al Hambra – et ægte vidunder
Snyd ikke dig selv for en fantastisk oplevelse! Al Hambra kandiderer til et af verdens syv nyde vidundere – og er en oplevelse ud over det sædvanlige.
Vi starter dog i Granada, hvor der bliver mulighed for at opleve den gamle, spanske hovedstad på egen hånd. Besøg fx det royale kapel, den flotte katedral eller gå en tur i det spændende centrum, hvor arkitektur, historie og de lokales travle dagligdag mødes. En skøn forening af markeder, butikker og tapas-barer.

Vi fortsætter turen til Al Hambra – det gamle, mauriske palads. Her lader vi os forføre af historier om forførende araberprinsesse, voldsomme krige, rige kaliffer, og katolske konger, alt sammen fortalt igennem de frodige haver og detaljerede symboler og skrift i gipsstuk. På en rundtur i Alhambra bevæger vi os igennem tiden fra 1238 til 1492, hvor 23 sultaner hver har sat sit præg på de fantastiske paladser, inden de katolske monarker lagde deres hånd på værket i en kollision af maurisk og katolsk arkitektur og historie.

En dejlig tur på landet
Oplev det ægte Almería, når vi tager afsted ud i landet til de mange landbrug, der gemmer sig i den smukke natur.

I dag ser vi nærmere på de forskellige dyrkningsmetoder. For Almería er fuld af lækre frugter og grøntsager, der dyrkes lokalt. Det sker med stor fokus på miljøet og bæredygtighed – og det hører vi meget mere om.
Vi smager selvfølgelig også på varerne. De mange tomater, agurker og frugter, der også bliver til olier og marmelader.
En dag, hvor vi ser en mere autentisk side af den smukke kyst. 

Almerías bagland
Her er den ideelle mulighed for at få et indtryk af baglandet ved Almería-kysten uden videre anstrengelse – både med den spændende, andalusiske kultur, som bærer meget præg af den lange arabiske periode i området, men også med den fantastisk, smukke natur i bjergene.

På turen besøger vi først et marked, hvor der sælges alt fra tøj til frugt og grønt. Her kan I på egen hånd kigge i de små boder og måske gøre en god handel? Efterfølgende fortsætter vi op af bjergkæden til den hvide landsby, Felix, hvor tempoet er meget afslappet og udsigten vidunderlig - over bjergene, plastikhavet af drivhusene og ud til hotelzonerne på kystlinjen. Vi er tilbage ved hotellerne til frokost.

Rejsen inkluderer:

  • Fly Billund til Almeriá t/r.
  • Mad om bord på flyet.
  • Transport til og fra hotellet.
  • 7 overnatninger på Playalinda Hotel (kat 4).
  • Halvpension.
  • Udflugt - Vingården Bodega Perfer.
  • Udflugt - Granada og Al Hambra – et ægte vidunder.
  • Udflugt - En dejlig tur på landet. * Udflugt - Almeriás bagland.
  • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Bllund Afrejse d. 27. september - SPOTpris: 5.698 kr.
Afrejse d. 04. oktober - SPOTpris: 5.698 kr.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring - 195 kr.
  • Årsrejseforsikring - 249 kr.
  • Eneværelsestillæg - 1.515 kr.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding

Playalinda Hotel – Bravo kategori 4
Dejligt hotel lige ved stranden
Ligesom søsterhotellet Playasol, er Playalinda et spændende valg. Hotellet har en god beliggenhed lige ved shopping- og restaurantgaden Avenida Playa Serena. Gaden tilbyder alle former for madkulturer lige fra italiensk, argentinsk, kinesisk og selvfølgelig spansk. Værelserne er indbydende, og deres store buffetrestaurant rummer et skattekammer af smagsoplevelser. Blot 50 meter fra hotellet ligger stranden Playa Serena. Stranden er ca. 6 km lang og er utrolig bred, hvor der er god plads til alle. Strandpromenaden går langs med stranden og indbyder til gode gåture i måneskin eller ved solopgang og er hele 15 km lang.

Hotellet har sin egen lille, rolige pool, som man kan slappe af ved – eller man kan bruge den enorme pool og vandrutsjebaner på søsterhotellet Playasol, som der også er direkte adgang til. Om aftenen kan man forlyste sig i hotellets egen pub.

Flytider:
Afrejse fra Billund kl. 06.25
Ankomst til Almeria kl. 10.00

Afrejse fra Almeria kl. 21.30
Ankomst til Billund kl. 01.00

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Den gennemsnitlige alder på vores seks fly i Primera Air er cirka fem år.

På Primera Air må der maksimalt medbringes 23 kg ind checket bagage. Desuden må der medbringes maks. 10 kg. håndbagage. Dette gælder for alle rejsende over 2 år. Børn under 2 år må medbringe 10 kg indchecket bagage

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.
Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.
Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Rejsen inkluderer:

Fly Billund til Almeriá t/r. 
Mad om bord på flyet. 
Transport til og fra hotellet. 
7 overnatninger på Playalinda Hotel (kat 4). 
Halvpension. 
Udflugt - Vingården Bodega Perfer. 
Udflugt - Granada og Al Hambra – et ægte vidunder. 
Udflugt - En dejlig tur på landet. * Udflugt - Almeriás bagland. 
Dansktalende rejseleder.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours): 

Afbestillingsforsikring - 195 kr. 
Årsrejseforsikring - 249 kr. 
Eneværelsestillæg - 1.515 kr. 

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. juli 2017 kl. 23:59

COSTA DE ALMERIA - store spanske oplevelser