Gourmetcamping på Ribehøj nær Ribe

Sidste chance!

Nyd et fantastisk ophold i den danske natur i egen medbragte vogn eller telt på Ribehøj. Her venter 2 nætter i skønne omgivelser med lækre badefaciliteter og en udsøgt 4-retters middag på gourmetrestaurant.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kan man kombinere natur og luksus? På Ribehøj kan de! Her går tingene op i en højere enhed, så du kan opleve det bedste af to verdener - tæt på naturen med eksklusive faciliteter, og god mad.

Ribehøj ligger nær Danmarks ældste og måske smukkeste by Ribe og Nationalpark Vadehavet. Ribehøj er som taget ud af et rejsekatalog til et eksklusivt hotel i de schweiziske alper med badefaciliteter i naturlige materialer som sten og træ, der sammen med en varm belysning giver en afslappende og luksuriøs stemning. Pladsen har en idyllisk og smuk placering i skøn natur ved egne natursøer og måske Danmarks mest luksuriøse badefaciliteter i charmerende alpestil.

Gourmetcamping for 2 personer inkluderer:

  • 2 overnatninger i egen medbragte campingvogn.
  • 4-retters menu på Ribehøjs gourmetrestaurant (den ene aften)
  • Fri afbenyttelse af faciliteter.

Gourmetcamping: SPOTpris 1.195 kr. Normalpris 1.790 kr. Spar 33 %

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med 1. juli 2018. 

Tillæg (Betales direkte til hotellet):
Tillæg ved middag fredag og lørdag - 100 kr pr. person.

Læs mere om oplevelser omkring Ribehøj her: http://ribehoej.dk/sevaerdigheder/ 

Egen gourmetrestaurant
Har I lyst til at udnytte Ribehøj til fulde, skal I give jer selv den oplevelse at spise en middag i Ribehøjs eksklusive restaurant, der er kendt langt ud over Ribes bygrænse. Restauranten profilerer sig gennem lokale landmænds allerbedste råvarer. Restaurant Ribehøj har modtaget legat fra Jysk Landbrug for at være ambassadør for lokale landmænds produkter.

Menuen i restauranten bliver sammensat ud fra årstidens udbud af lokale råvarer.

Carsten Kjær er 3. generation på Ribehøj og Kaare Byskov er køkkenchef og medejer af driften på Ribehøj. Kaares og Carsten og hans kone Karina’s passion er Ribehøj. Alle faciliteter på pladsen er udtænkt, designet og bygget af de tre, og de har valgt, at der på pladsen ikke skal gås på kompromis med kvalitet, betjening og heldhedsindtryk. Det ses i de lækre faciliteter og når de hver dag personligt modtager alle gæster samt servicerer dem i løbet af opholdet.

Ribehøj er for tredje år med i White guide, der er en guide over Danmarks bedste restauranter i kategorien ’meget god klasse’.

Værd at vide:

  • Ribehøj ligger godt placeret med kun 10-15 minutters kørsel til Danmarks ældste by Ribe, samt korte køreafstande til både Esbjerg, Kolding og grænsen.

  • Carsten Kjær er 3. generation på Ribehøj – Hvad der startede som et landbrug i 1931 har udviklet sig til en park der emmer af natur og har meget luksuriøse faciliteter samt en gourmetrestaurant , der profilerer sig gennem lokale landmænds allerbedste råvarer – Restaurant Ribehøj har modtaget legat fra Jysk Landbrug for at være ambassadør for lokale landmænds produkter.

  • Kaare Byskov startede i opvasken i 2002 og er i dag køkkenchef og medejer af driften på Ribehøj.

  • Menuen i restauranten bliver sammensat ud fra årstidens udbud af lokale råvarer.

  • Det gennemgående udtryk i hele parken er varme, hygge og idyllisk natur som nabo.

  • Korte afstande til flere golfklubber – Royal Oak i Jels, Ribe golfklub, Vejen golfklub samt Holsted golfklub.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold på www.ribehoej.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med 1. juli 2018. Se åbningstider for restauranten her: http://ribehoej.dk/kontakt-os/ 

 

Én unik kode gælder for gourmetcamping for 2 personer på Ribehøj og inkluderer:

2 overnatninger i egen medbragte campingvogn.
4-retters menu på Ribehøjs gourmetrestaurant (den ene aften)
Fri afbenyttelse af faciliteter.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med 1. juli 2018. 

Tillæg (Betales direkte til hotellet):
Tillæg ved middag fredag og lørdag - 100 kr pr. person.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Ribehøjs officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Ribehøj Camping. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ribehøj *

Ribevej 34, 6683 Føvling
Tlf.: 75 39 85 32 | CVR: 34217149 | info@ribehoej.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. august 2017 kl. 23:59

Gourmetcamping på Ribehøj nær Ribe