Madrid inkl. fly & udflugter

Sidste chance!

Tag med Giba Travel til Madrid, hvor I skal opleve noget af det bedste, den prægtige spanske by har at byde på. I prisen er inkluderet fly fra CPH, 4 nætter på centralt 4* hotel og byvandringer og udflugter med dansktalende rejseleder.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Madrid ligger midt i Spaniens hjerte på den spanske højslette omgivet af et tørt men frodigt landskab med olivenlunde, vinmarker og nogle af landets smukkeste og mest historisk interessante byer i tæt nærhed.

Med dette tilbud kan du opleve noget af det bedste den spanske har at byde på. Der er nemlig lavet et fantastisk program, hvor du både vil opleve kendte seværdigheder og mindre kendte, men som vi synes er værd at opleve.

Under vores ophold smager vi på det bedste fra det spanske køkken og nyder de skønne tapas, som er obligatorisk tilbehør til enhver drink. I varmen er det særligt lækkert at læske ganen med en kølig »horchata« – en drik fremstillet af knust is og revet rod af vild artiskok.

4* ophold i centrum
Hotel Florida Norte ligger i det centrale Madrid, over for metrostationen Principe Pío samt i kort gåafstand fra seværdigheder som Palacio Real (det kongelige palads), Gran Via, Plaza España og parken Campo del Moro. Fra hotellet er der udsigt til Madris kongelige palads (Palacio Real).

Samtlige værelser på hotellet er enkle og komfortable og har aircondition, værdiboks, tv samt fuldt udstyret badeværelse. Personalet i den døgnåbne reception tilbyder valutaveksling samt bagageopbevaring. Der findes en restaurant og souvenirbutik på hotellet, og personalet i ejendommens billetreservationsservice hjælper gerne med at planlægge ture.

Morgenmaden serveres i hotellets restaurant, som byder på et udvalg af spanske retter til aftensmad. Man kan også nyde en drink i baren.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København - Madrid t/r (med Norwegian)
  • 20 kg bagage
  • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
  • 4 overnatninger på 4* Hotel Florida Norte
  • Morgenmad alle dage
  • 1 x tapasfrokost
  • 1 x middag
  • Byvandring til fods
  • Dansktalende rejseleder.

Afgang mandag d. 06. november - SPOTpris 5.495 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. 

Tillæg (bestilles og betales direkte hos GIBA Travel):

  • Eneværelsestillæg: 1.250 kr.
  • Afbestillingsforsikring: 6% af rejsens pris.
  • Udflugt til Toledo inkl. vinbesøg: 550 kr. (Min 15 deltagere).

Flytider (med Norwegian):
Afrejse d. 06. november fra København kl. 18.35 - ankomst Madrid kl. 21.55.
Afrejse d. 10. november fra Madrid kl. 17.35 - ankomst København kl. 17.50.


Program 

Dag 1
Afrejse med Norwegian kl. 18.35 fra København og vi lander i Madrid kl. 21.55.
Herfra kører vi direkte til vores hotel tæt på byens centrum. Efter indkvartering bliver der serveret en let spansk tapas. 

Dag 2
Dagens udflugt begynder med en flot rundtur til fods i Madrid, hvor vi ser nogle af byens spændende pladser og gader. På vores rundtur oplever vi Madrids folkeliv på byens største plads, den smukke Plaza Mayor. Vi ser den royale del af byen nær Operaen og kongeslotte og slutter ved Plaza de España, hvor vi hygger os med en traditionel tapasfrokost på en typisk lokal restaurant.

Dag 3
Dagen er til oplevelser på egen hånd. Der er også mulighed for at deltage i dagens udflugt, hvor vi tager til Toledo. Her tager vi på opdagelse i byen, som var hovedstad i kongeriget Castilien indtil 1561. Vi oplever den multi-religiøse påvirkning, som Spanien gennem mange århundreder har været udsat for og besøger byens imponerende katedral, der er bygget oven på en tidligere kirke fra 600-tallet.

Dagen slutter med et besøg i en af områdets vinkældre, hvor vi får en masse at vide om vindyrkning i Spanien. Vi skal naturligvis også smage på herlighederne, inden turen går tilbage til Madrid.

Dag 4
Dagen er sat af til oplevelser på egen hånd i Madrid. Byen har meget at byde på, især de mange museer og kunstsamlinger i absolut verdensklasse. Bl.a. Prado-museet med verdens største og fineste samling af spansk kunst f.eks. Goyas bedste værker, samt Reina Sofia, der byder på moderne kunst.

Efter dagens oplevelser er der mulighed for at opleve den spanske flamenco på et af Madrids bedste og mest berømte flamenco-etablissementer, hvor adskillige berømtheder fra hele verden har siddet på stolene og nydt den smukke dans før os.
 Rejselederen hjælper gerne med køb af billetter.

Dag 5
Om formiddagen har vi mulighed for at opleve Madrid ́s gader og tage en Spanien ́s vidunderlige kaffer serveret med ”churros,” inden vi forlader hotellet og kører til lufthavnen. Vi flyver kl. 17.35 mod København.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos GIBA Travel på telefon 65 39 10 70 eller mail: giba@gibatravel.dk. Husk at oplyse de fulde navne på alle rejsende.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der derfor ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GIBA Travel.

Én unik kode gælder for én rejse til Madrid for én person med Giba Travel.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København - Madrid t/r (med Norwegian)
20 kg bagage
Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
4 overnatninger på 4* Hotel Florida Norte
Morgenmad alle dage
1 x tapasfrokost
1 x middag
Byvandring til fods
Dansktalende rejseleder.

Afgang mandag d. 06. november.

Tillæg (bestilles og betales direkte hos GIBA Travel):
Eneværelsestillæg: 1.250 kr.
Afbestillingsforsikring: 6% af rejsens pris.
Udflugt til Toledo inkl. vinbesøg: 550 kr. (Min 15 deltagere).

Flytider (med Norwegian):
Afrejse d. 06. november fra København kl. 18.35 - ankomst Madrid kl. 21.55.
Afrejse d. 10. november fra Madrid kl. 17.35 - ankomst København kl. 17.50.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på GIBA Travel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære
ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til GIBA Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på
www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

GIBA Travel*

Odensevej 44 1, 5550 Langeskov
Tlf.: 91 52 60 62 | CVR: 38827405 | giba@gibatravel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 18. juli 2017 kl. 23:59

Madrid inkl. fly & udflugter