Algarvekysten

Sidste chance!

Algarvekysten har alt, hvad du kan drømme om af verdensklasse-strande, fremragende gastronomi og et utal af oplevelser. Rejsen er inkl. fly fra BLL el. CPH, 7 overnatninger på Hotel Auramar Beach Resort med All Incl. samt udflugter. Fra 7698 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Algarvekysten venter med store oplevelser! Og I kan roligt glæde jer, for Algavekysten har alt, hvad man drømmer om. Bravo Tours’ dansktalende rejseledere står klar til at tage imod jer på destinationen, hvor I skal bo på Auramar Beach Resort med All Inclusive. Rejsen inkluderer fire spændende oplevelser, der viser flere af Algarves stoltheder og kystens mere lokale hemmeligheder.

Når I ikke er på opdagelse i området, bliver der rig mulighed for at nyde kystens hvide sandstrande, der flere gange er kåret til Europas allerbedste. Ren afslapning og ikke mindst helt enestående naturscener! På rejsen kommer I også til at smage på Portugals berømte vindråber, besøge et marked og i det hele taget komme tæt på landets gastronomiske side, som er en konge værdig!

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København til Faro t/r
  • Mad om bord på flyet
  • Transport til og fra hotellet
  • Indkvartering, 7 overnatninger, på Hotel Auramar Beach Resort
  • All Inclusive
  • Udflugt - Bag om Algarves store producenter
  • Rundvisning på Cliff Richards vingård
  • Udflugt - Loulé markedstur
  • Aktivt velkomstmøde
  • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Billund: Afrejse d. 9. september - SPOTpris: 7.698 kr.
København: Afrejse d. 9. september - SPOTpris: 7.698 kr.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring - 195 kr.
  • Årsrejseforsikring - 249 kr.
  • Eneværelsestillæg - 1.715 kr.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.


Om rejsen

Velkommen til Algarve med byrundtur
Rejsen starter naturligvis på bedste vis. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder er på hotellet, hvor de fortæller mere om alle de spændende oplevelser, der venter. Efter velkomstmødet fortsætter vi med den aktive del af mødet, vi tager nemlig på en lille byrundtur i nærområdet. Her får vi gode fif, lærer at finde rundt og hører med om byen. Vi slutter selvfølgelig af med en lille øl på den berømte gade ”The Strip” og allerede nu, har vi fået de første oplevelser med os hjem.

Bag om Algarves store producenter
Lyden af en vinflaske, der trækkes op, skaber ofte forventninger om en hyggelig aften i venners eller familiens selskab; men har du nogensinde tænkt over, hvor den lille prop, der skaber den stemningsfulde aften, stammer fra? På turen ”Bag om Algarves store producenter” får vi en enestående indsigt i dyrkningen, behandlingen og produktionen af kork, oliven og johannesbrød.

Vi starter dagen med at køre mod øst, hvor vi besøger den største olivenoliefabrik i det sydlige Portugal. Der bliver selvfølgelig også mulighed for både at smage og købe de gyldne dråber. Vi fortsætter videre, og når vi senere forlader korkfabrikken i Sâo Brás de Alportel, vil en korkprop aldrig mere kun være en korkprop.

Udflugten inkluderer transport til og fra hotellet med lokal chauffør samt alle entreer. Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Cliff Richards vingård
Oplev en eksklusiv rundvisning på vinmarkerne og i produktionen på Adega do Cantor - ”Sangerens Vingård”. Nyd vinsmagningen af Sir Cliff Richards Vida Nova og Onda Nova, som bliver produceret, modnet og tappet på ejendommen. Rundturen består af en rundvisning på vingården efterfulgt af en vinsmagning i den hyggelige vinkælder, hvor vinen ligger på fad. Pris inkluderer: rundvisning med dansktalende lokalguide + vinsmagning og transport. 

Loulé marked
I dag besøger vi Loulé, som ligger 16 kilometer nordøst for Albufeira. En typisk markedsby med en yndig beliggenhed blandt de fineste mandeltræslunde.

Byen gemmer på en lang historie, men desværre findes der kun få rester af de gamle bymure. Til gengæld har byen et meget charmerende museum i byens centrum over for byens lille, men smukke kirke (gratis adgang til kirken). Museet har fund helt tilbage fra bronzealderen. Det giver også et fint, lille indblik i en landbofamilies typiske køkken, der mest af alt synes at gengive tidligere tiders sparsomme levevis.

Loulé er nok mest kendt for kunsthåndværk og gammeldags charme. Når vi går rundt ad de smalle brostensbelagte stræder, ser vi adskillige værksteder, hvor håndværkere stadig arbejder. Loulés frugt- og grøntsagsmarked byder på et sandt leben af mennesker og hyggelige markedsstemning. Følg blot mængden af mennesker for at finde vej, for alle – ja, alle – besøger det indendørs marked. Om lørdagen er det populære sigøjnermarked dog også et stort trækplaster, og der vil på turen være virkelig gode muligheder for at slå en god handel af – særligt hvis du holder af at tinge om prisen.

Der er god tid på egen hånd såvel i byen som på markederne, inden vi siger farvel og tak til Loulé.


 

Flytider:
Afrejse fra Billund kl. 06.00
Ankomst til Faro kl. 08.40
Afrejse fra Faro kl. 19.55
Ankomst til Billund kl. 00.20

Afrejse fra København kl. 16.00
Ankomst til Faro kl. 18.55
Afrejse fra Faro kl. 09.40
Ankomst til København kl. 14.30

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne.

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Den gennemsnitlige alder på de seks fly i Primera Air er cirka fem år.
På Primera Air må der maksimalt medbringes 1 kuffert pr. person max. vægt 23 kg ind checket bagage. Desuden må der medbringes maks. 10 kg. håndbagage. Dette gælder for alle rejsende over 2 år.

BEMÆRK! 1 kuffert må max. veje 23 kg, uanset om man pakker til 1 eller 2 personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU lande er ”non-cash flights” dette betyder at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med credit cards. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer.
Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, efter flyrejsen må man tage dette med.   

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Rejsen inkluderer

Fly fra Billund eller København til Faro t/r
Mad om bord på flyet
Transport til og fra hotellet
Indkvartering, 7 overnatninger, på Hotel Auramar Beach Resort
All Inclusive
Udflugt - Bag om Algarves store producenter
Rundvisning på Cliff Richards vingård
Udflugt - Loulé markedstur
Aktivt velkomstmøde
Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

Afbestillingsforsikring - 195 kr.
Årsrejseforsikring - 249 kr.
Eneværelsestillæg - 1.715 kr.
Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 14. juli 2017 kl. 23:59

Algarvekysten