Krydstogt i Det Indiske Ocean

Udsolgt

Rejs mod fjerne kyster, hvor store oplevelser, god mad, forkælelse og masser af ”solskin ombord” er i vente. Inkl. fly, 13-nætters krydstogt med helpension på skibet og 2 nætter i Mumbai fra KUN 13.490 kr. Rejs 4. januar. Betal kun depositum nu!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Dette krydstogt tager udgangspunkt i Stormogulernes Indien, men du besøger også Sri Lanka og Maldiverne. Rejsen starter dog allerede i København, hvorfra der er fly til Mumbai. Her har du en overnatning på hotel, inden Costa neoClassica indtages.

Millionbyen Mumbai, der ligger på Indiens vestkyst, er bl.a. kendt for sine Bollywood-film, cricket og de røde dobbeltdækkerbusser. Du har to dage til at opleve denne fascinerende storby og dens menneskemylder – enten på egen hånd eller på én af rederiets udflugter. Besøg f.eks. Elefant-grotterne med de mange flotte hinduistiske og buddhistiske skulpturer.

Når skibet forlader Mumbai, har du en dag på havet, hvor du har tid til at blive dus med det store flydende hotelresort, som skal være dit hjem under selve krydstogtet. Næste stop bliver New Mangalore, hvor du kan nyde en dejlig dag på en af de mange flotte strande eller kigge efter delfiner. Den efterfølgende dag lægges der til i havnebyen Cochin, beliggende på en gruppe øer og halvøer. Byens gamle zone er en blanding af Middelalderens kolonimagter, så du finder både portugisiske og hollandske levn og små, rustikke engelske landsbyer – alt sammen i tropiske omgivelser.  

Indien forlades nu for et par dage, og kursen sættes mod øriget Maldiverne, der består af godt 1100 øer, hvoraf dog kun et par hundrede er beboede. I dette maleriske paradis har du næsten tre dage til at nyde sandstrandene, palmerne og det smukke vand, der indbyder til snorkling. Skibet ligger i hovedstaden, Malé, så der er også rig mulighed for at opleve det lokale liv væk fra turistområderne.

Efter Maldiverne er det tid til at besøge det tredje land på rejsen: Flotte og frodige Sri Lanka, hvor du kan tilbringe en dag i hovedstaden Colombo, der har masser at byde på. Du kan bl.a. komme på en byrundtur og se det 100 år gamle klokketårn og andre bygninger fra kolonitiden samt kanel-haverne. Eller hvorfor ikke besøge elefantungerne?

Fra Sri Lanka sættes kursen tilbage mod Indien, hvor der lige bliver en dag i Mormugao, den ældgamle hovedstad i hedengangne Portugisisk Indien. Her i det spirituelle Goa kan du f.eks. vælge at besøge en plantage eller et hinduistisk tempel, eller du kan slappe af med sand imellem tæerne. Herefter sejler Costa neoClassica tilbage til Mumbai, der anløbes 19. januar om morgenen. Du bliver herfra kørt til et hotel for overnatning, inden du flyver hjem til Danmark næste formiddag.

En spændende rejse med to nætter i Mumbai, 14 dage ombord på det flotte krydstogtskib med ophold i tre eksotiske og forskellige lande er nu slut, men oplevelserne og minderne varer for evigt!


Rejsen inkluderer

  • Fly København – Mumbai t/r
  • 20 kg bagage plus håndbagage
  • Transfers
  • 13-nætters krydstogt i valgte kahytskategori
  • Helpension på skibet med valgmenu
  • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
  • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
  • Fri adgang til underholdning
  • Fri adgang til pool, liggestole og fitnesscenter
  • Håndklædeservice til pool, strand og fitness ombord
  • 2 nætter på hotel i Mumbai, henholdsvis før og efter krydstogtet
  • Daglig rengøring
  • Rejsedokumentpung pr. kahyt
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved to personer pr. kahyt:

Indvendig Classic: SPOTpris 13.490 kr.
Indvendig Premium: SPOTpris 14.490 kr.
Udvendig Classic*: SPOTpris 16.490 kr.
Udvendig Premium: SPOTpris 17.490 kr.

*I denne kahytstype kan der være begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Betaling: Ved køb af værdibeviset på SPOTdeal betaler du kun et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet for rejsen betales direkte til Øster Lindet senest 90 dage før afrejse.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

  • Obligatorisk serviceafgift på 10 euro pr. person pr. dag - afregnes på skibet
  • Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom OG rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
  • Drikkevarer der ikke direkte er nævnt – der kan købes drikkepakker ombord
  • Udflugter
  • Visum til Indien.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet.
  • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
  • 24-timers roomservice – dog ikke drikkevarer ifm. drikkepakker
  • Valg af spisetid tidlig eller sen
  • Ved evt. opgradering til højere kahytsstandard vil gæster i Premium blive først prioriteret.

Rejserute

04. jan.: Fly København – Mumbai
05. jan.: Ankomst Mumbai, transfer til hotellet
06. jan.: Indcheckning på skibet senest kl. 22.00
07. jan.: Kl. 21.00 afgang Mumbai/Indien
08. jan.: På havet
09. jan.: Kl. 07.00 ankomst New Mangalore/Indien. Afgang kl. 18.00
10. jan.: Kl. 08.30 ankomst Cochin/Indien. Afgang kl. 18.00
11. jan.: På havet
12. jan.: Kl. 07.00 ankomst Malé/Maldiverne
13. jan.: Malé/Maldiverne
14. jan.: Kl. 20.00 afgang Malé/Maldiverne
15. jan.: På havet
16. jan.: Kl. 07.00 ankomst Colombo/Sri Lanka. Afgang kl. 17.00
17. jan.: På havet
18. jan.: Kl. 08.30 ankomst Mormugao/Indien. Afgang kl. 17.00
19. jan.: Kl. 08.00 ankomst Mumbai, transport til hotellet
20. jan.: Tidlig morgen afgang til lufthavnen for fly til København.


Livet ombord på Costa neoClassica

Mad og drikke
Opholdet på Costa neoClassica er med helpension. Du vælger selv, om du ønsker at indtage en veltilberedt middag i restauranten, hvor du selv sammensætter dine daglige middage, eller alternativt vil have friheden til at gå i skibets buffet, som byder på dejlige lækkerier.

Derudover kan der - mod ekstra betaling - reserveres bord i Samsara Club restaurant, Grill og Pizzaria.

På skibet er der i alt syv barer og lounger herunder vinbar, kaffebar og på denne tur ikke mindst udendørs poolbar. Du kan købe drikkevarer individuelt eller ombord købe forskellige drikkepakker, som ofte er fordelagtige.

Dagene på havet er afslappende, og der vil være forskellige former for aktiviteter. Skal du forkæles lidt eller have benene rørt, kan et besøg i fitnesscenteret anbefales – her har du en fantastisk panoramaudsigt. Der er også joggingbane på dækket, ligesom du mod betaling kan benytte det flotte Samsara Spa-område, hvor der også tilbydes forskellige behandlinger. Udendørs på soldækket findes poolområde og to whirlpools til fri afbenyttelse.

Om aftenen kan du hygge dig i Loungen, som er show og dansebar, tage en rolig stund i biblioteket eller prøve lykken i det flotte kasino.

NeoClassica har for nyligt gennemgået en større renovering og fremstår i dag både elegant og charmerende, og grundet skibsstørrelsen er der mulighed for anløb i mindre havne, og du vil uden tvivl opleve en mere familiær atmosfære på de mindre skibe.


Praktiske informationer

Enekahyt
Der er et meget begrænset antal enekahytter til rådighed, og der skal forespørges hos Øster Lindet inden køb. Tillæg for enekahyt og eneværelse på hotel er 4.990 kr. ved indvendig kahyt og 5.990 kr. ved udvendig kahyt. Tillægget betales direkte til Øster Lindet.

Drikkepakker
Ombord findes flere drikkepakker, som du kan købe ved ombordstigning eller direkte hos rederiet efter bekræftelse af rejsen. Du kan hos Øster Lindet ved bestilling købe en Piu Gusto, som er en all inclusive drikkepakke, der gælder til kaffe, te, vand, læskedrikke, øl, vin og et bredt udvalg af drinks, cocktails og likører. Denne koster 225 kr. pr. person pr. dag (3.150 kr. for hele skibsrejsen)

Servicegebyr
Der er et obligatorisk servicegebyr på 10 euro pr. person pr. dag, som opkræves på skibet.

Udflugter
Ombord kan du købe mange interessante udflugter ved de forskellige anløb, men der er så absolut også den mulighed at tage i land på egen hånd og få store oplevelser.

Transport
04/01: 20:35-07.45 København – New Delhi
05/01: 10:00-12:15 New Delhi - Mumbai

I Mumbai er der transfer til hotel for overnatning.

19/01:
12:00 Transfer fra skib til hotel for overnatning

20/01:
10:00-12:15 Mumbai – New Delhi
14:10-18:50 New Delhi – København

Der tages forbehold for ændringer i ovennævnte fly- og transfertider.

Hotel
Rejsen er inkl. to nætter på hotel – én nat før krydstogtet og én nat efter. Du bor på det 4* The Ambassador, der har en central beliggenhed, tæt på vandet og flere af seværdighederne. De rummelige værelser har alle air condition, minibar, safe, skrivebord og eget badeværelse med hårtørrer. Hotellet har flere restauranter og tilbyder gratis trådløst internet. Morgenmad er inkl.

Rejsedokumenter
Du skal være i besiddelse af et dansk pas, der er gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemkomst. Har du ikke dansk pas, skal du undersøge kravene hos de respektive myndigheder.

Derudover kræves der turistvisum til Indien. Se mere herom: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/indien-pas-og-visum/#_blank

Vi gør opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar, at rejsedokumenterne er i orden ved afrejse.

Vaccinationer
Vi anbefaler, at du taler med egen læge om eventuelle anbefalinger af vaccinationer under hensyntagen til turens art.

Forsikringer
Du rejser udenfor Europa og anbefales derfor på det kraftigste at tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker sygdom og hjemtransport. Forhør dig hos eget forsikringsselskab eller Øster Lindet.

Ønsker du afbestillingsforsikring v. sygdom, kan denne tegnes hos Øster Lindet. Den koster 6% af rejsens pris, og den skal tegnes samtidig med indløsning af værdibeviset. Forhør dig også gerne om afbestillingsforsikring hos eget forsikringsselskab.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt.


Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved køb af værdibeviset på SPOTdeal betaler du kun et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet for rejsen betales direkte til Øster Lindet senest 90 dage før afrejse.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer:

Rejsen inkluderer:

  • Fly København – Mumbai t/r
  • 20 kg bagage plus håndbagage
  • Transfers
  • 13-nætters krydstogt i valgte kahytskategori
  • Helpension på skibet med valgmenu
  • Fri adgang til skibets buffet i åbningstiden
  • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
  • Fri adgang til underholdning
  • Fri adgang til pool, liggestole og fitnesscenter
  • Håndklædeservice til pool, strand og fitness ombord
  • 2 nætter på hotel i Mumbai, henholdsvis før og efter krydstogtet
  • Daglig rengøring
  • Rejsedokumentpung pr. kahyt
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.


Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

  • Obligatorisk serviceafgift på 10 euro pr. person pr. dag - afregnes på skibet
  • Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom OG rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
  • Drikkevarer der ikke direkte er nævnt – der kan købes drikkepakker ombord
  • Udflugter
  • Visum til Indien.


Vigtig information

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation. Det er en lang tur og ændringer i anløb og ophold kan være nødvendige at ændre.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk for afhjælpning.

BEMÆRK: Er du gravid er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

På rejsen skal pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, medbringes.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindet og krydstogtsrederiets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 04. juli 2017 kl. 23:59

Krydstogt i Det Indiske Ocean