BUSTUR TIL KORSBÆK PÅ BAKKEN MED GUIDE

Sidste chance!

Oplev den imponerende virkeliggørelse af Korsbæk fra tv-serien Matador med denne bustur. Der er opsamling i Odense og flere større byer i Jylland, guide på hele turen, rundvisning i Korsbæk og frokost på Postgaarden.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Er du også blandt flertallet af danskernne og har hermed nydt at se Matador og måske op til flere gange? Så bør du opleve forlystelsesparken Dyrehavsbakken i Klampenborgs bemærkelsesværdige opførelse af den lille købstad Korsbæk fra tv-serien. 

Byen er blevet genopbygget fra bunden og er en stor kopi af den fiktive provinsby Korsbæk. Som besøgende kan du opleve hverdagen i Korsbæk, præcis som du husker den fra Lise Nørgaards klassiker. 

Gader og stræder er omkranset af bygninger og facader med interiør, dekorationer og rekvisitter tro mod Matador-universet ned i mindste deltalje. Du kan købe nostalgiske varer i hyggelige butikker, genopleve musikken og møde de elskede karakterer fra Korsbæk.

Rundvisning i Korsbæk
Bussen ankommer til Korsbæk på Bakken først på formiddagen. Undervejs på turen er der morgenkaffe i bussen med rundstykke. 

Besøget starter med en rundvisning på ca. 60 min. gennem Matadors hjemby. Du kommer indenfor i Varnæs’ herskabelige stuer, kigger i Lauras køkken, besøger grisehandleren stue og ser Skjerns Magasin. Og måske møder du Grisehandleren med sin Kvik, Fru Fernando Møhge, Misse, Maude, Agnes, Laura og Katrine. Der bliver fortalt anekdoter fra tv-serien og opbygningen af Korsbæk.

Frokost på Postgaarden
Frokosten skal nydes på den mondæne restaurant Postgaarden, hvor du møder overtjener Olsen og hilser på nogle Korsbæks beboere. Postgaarden er Korsbæks samlingspunkt - og helt som du husker stedet fra Matador med høje paneler, smukke tapeter og glimtende lysekroner. 

Frokostanretningen i den elegante restauration er: Modnede sild, æg og rejer, gravad laks med rævesauce, hønsesalat, roastbeef med tilbehør, flæskesteg med rødkål, brie med portvins-marinerede svesker og hertil brød, kiks, smør og fedt.

Efter frokost er der tid på egen hånd i Korsbæk, inden Bakken forlades. Her møder du måske nogle de professionelle skuespillere, der opfører korte scener fra Matador og laver improviseret gadeteater. Midt på eftermiddagen forlader bussen Bakken og kører tilbage til Fyn og Jylland efter en oplevelsesrig dag.

Læs mere om Korsbæk på Bakken her.

Turen inkluderer:

  • Bus fra Jylland til Bakken t/r
  • Rundstykke og kaffe (på udturen)
  • Guidet rundvisning på Korsbæk på Bakken
  • Frokost på Postgården
  • Sandwichbolle (på hjemturen)
  • Guide på turen.

SPOTpris: 995 kr. pr. person.

Der er mulighed for at købe drikkevarer på bussen.

Du vælger dato og opsamlingssted i forbindelse med dit køb her på sitet.
Vær opmærksom på, at guiden står på/af i Odense, så første opsamlingsteder vil være uden guide.

Turen er bestilt, når du har foretaget dir køb hos SPOTdeal. Dit værdibevis fungerer som din billet, og du møder blot op på det valgte sted på den dato/tid, som står i dit værdibevis.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der derfor ikke er mulighed for at annullere turen.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding - dette vil du selvfølgelig blive informeret om, hvis turen skulle
blive aflyst.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GIBA Travel på tlf.: 65 39 10 70 eller mail: giba@gibatravel.dk.

Én unik kode gælder for en bustur til Korsbæk på Bakken, som inkluderer: 

Bus fra Jylland til Bakken t/r
Rundstykke og kaffe (på udturen)
Guidet rundvisning på Korsbæk på Bakken
Frokost på Postgården
Sandwichbolle (på hjemturen)
Guide på turen.

Der er mulighed for at købe drikkevarer på bussen.

Vær opmærksom på, at guiden står på/af i Odense, så første opsamlingsteder vil være uden guide.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på GIBA Travel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære
ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse.

Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til GIBA Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på
www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

GIBA Travel*

Odensevej 44 1, 5550 Langeskov
Tlf.: 91 52 60 62 | CVR: 38827405 | giba@gibatravel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 11. juli 2017 kl. 23:59

BUSTUR TIL KORSBÆK PÅ BAKKEN MED GUIDE