4 retter på Ristorante Fabio's Paparazzi

Sidste chance!

Få en bid af det ægte Italien på Ristorante Fabio's Paparazzi i København. Restauranten ligger i det stemningsfyldte Grønnegadekvarter og serverer mad baseret på godt håndværk og passion.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

På Ristorante Fabio's Paparazzi er der kærlighed og passion til maden på ægte italiensk maner. Restauranten ligger side om side med kendte blomsterforretninger og hippe tøjbutikker i det stemningsfyldte Grønnegadekvarter.

Der hersker en intim stemning på den lille restaurant, som ligger fordelt på to etager. Indretningen er domineret af dæmpede brune nuancer med spejle i guldrammer, sorte stole og et rustikt stengulv. Over bordene hænger der smukke krystallysekroner. En særlig afdeling er indrettet med Chesterfield møbler, Grand Piano og en lille bar.

Restauranten, hvis navn leder tankerne hen på Federico Fellinis film, La Dolce Vita fra 1960, drives af det dansk/italienske par Christine Aagaard og Fabio Avenoso.

Parret, der med succes driver flere restauranter på både Frederiksberg og i det indre København, rejste i 2004-2006 på dannelsesrejse til Italien, hvor de samlede inspiration og udforskede de klassiske italienske madtraditioner, som gennem århundrede er blevet udviklet og forfinet i det italienske 'Cucina Casareccia', som på italiensk betyder landkøkken.

På rejsen gennem Italien fik Christine og Fabio indsigt i, hvordan mama og nonna forvaltede de ældgamle italienske madtraditioner. Da rejsen var nået til vejs ende, åbnede parret Ristorante Fabio's Paparazzi, der hurtigt skulle få sig et ry som en af byens bedste italienske restauranter.

Det er et sted smækfyldt med atmosfære og godt håndværk, og det har det gennem årene vist sig, at det så afgjort er et sted med stamsteds-potentiale.


Middagen inkluderer

  • Carpaccio Classico - Tynde skiver af marineret oksefilet
  • Risotto Gamberi e zucchine - Risotto med hvidvin Sangiovese Rubicone, squash og tigerrejer
  • Bistecca di vitello con salsa de tartufo. Grillet kalvefilet med trøffelsauce. Serveres med grøntsager og dagens kartoffel
  • Semifreddo ai chokolado: Serveres med bærsovs.

Maks 6 personer pr. bord. Bordbestilling er nødvendig.

Værdibeviset kan benyttes alle åbningsdage til og med den 21. november 2017 i tidsrummet fra kl. 17 - 24.


Bellissimo
Bordene står tæt, og stemningen er intim. Gæsterne bydes indenfor til en gastronomisk totaloplevelse, hvor hovedvægten er lagt på klassiske italienske dyder.

At spise på Fabio's Paparazzi er som at få en lille bid af det ægte Italien. Her er kærlighed og passion til maden på ægte italiensk maner.

Bobby Abedini står som restaurantchef med det overordnede ansvar, og i køkkenet regerer en række erfarne italienske kokke, der fra barns ben har set, hvordan mamma kreerede lækre retter til den traditionsrige italienske søndagsmiddag.

Køkkenet byder på masser af italienske herligheder, og på menuen er retter som Carpaccio di Pesce Spada - tynde skiver af delikat let røget sværdfisk serveret med olivenolie og appelsin. Menukortet frister også med Risotto ai Frutti di Mare der er husets cremede risotto med skaldyr.

Passionen er til at tage og føle på. En mozzarella di Buffala, der nænsomt er dryppet med en velsmagende olivenolie og pyntet med lidt brøndkarse og Agnello scottadito, grillet lammekroner i rosmarin og timian er fornemme eksempler på, hvordan råvarerne i al sin enkelthed får lov til at komme til udtryk og tale deres eget sprog.

Velkommen inden for hos Ristorante Fabio's Paparazzi

Bestil bord på 70 70 20 15. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én 4-retters middag.

Middagen inkluderer

  • Carpaccio Classico - Tynde skiver af marineret oksefilet
  • Risotto Gamberi e zucchine - Risotto med hvidvin Sangiovese Rubicone, squash og tigerrejer
  • Bistecca di vitello con salsa de tartufo. Grillet kalvefilet med trøffelsauce. Serveres med grøntsager og dagens kartoffel
  • Semifreddo ai chokolado: Serveres med bærsovs.

Værdibeviset kan benyttes alle åbningsdage til og med den 21. november 2017 i tidsrummet fra kl. 17 - 24.

Maks 6 personer pr. bord. Bordbestilling er nødvendig.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Fabios Paparazzi.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Fabios Paparazzi

Grønnegade 33, 1107 København K
Tlf.: 70 70 20 15 | CVR: 32777635 | fabiospaparazzi33@gmail.com | Hjemmeside | Facebook |

Sidste chance: 05. juli 2017 kl. 23:59

4 retter på Ristorante Fabio's Paparazzi