12 fl. 2016 C´est trop' Rosé IGP Mediterranée Vignerons St Tropez

Sidste chance!

Den danske sommer byder på op- og nedture i vejret. Derfor er det en god idé at være beredt og have en god flaske rosé på køl, så du kan nyde den i solen, når lejligheden byder sig. Her får du 12 fl. elegant fransk rosé, som er knitrende sprød i glasset.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Vinen er elegant laksefarvet og den opleves knitrende sprød i glasset - præcis som St. Tropez og Provence rosé skal være det. Vinen har en fin bouquet af små, røde bær, en frisk, sprød og let smag som slutter tørt og læskende.

Côtes de Provence vinene verdenskendte for deres flotte laksefarvede vin, en tør og sprød smag som passer perfekt til middelhavets klima og gastronomi.

Vinen passer perfekt til: Alle sommerretter, salater, pasta med fisk-og skaldyr, lette grillretter, aperitif

Maîtres Vignerons de Saint-Tropez
Les Maîtres Vignerons de la Presqu'île de Saint-Tropez er en sammenslutning af 9 Domainer, grundlagt i 1964, som er belliggende på den berømte St.-Tropez halvø, hvor alverdens jet-setterer ynder at holde ferie. Klimaet er maritimt og undergrunden bestående af sand, kalk, skiffer, granit og vulkansk matieriale er perfekt til at lave nogle af de allerbedste Provence vine. Her skinner solen op til 3000 timer om året! Vinmarkerne køles ned både af Mistralvinen, men også af kølige vinde fra det nærliggende Middelhav og nogle vinmarker ligger direkte ud til havet.

Himmelske rosévine
Man laver både hvidvine, rødvine og rosévine - og det er især sidstnævnte, der har gjort Côtes de Provence-vinene verdenskendte for deres flotte laksefarvede vin, en tør og sprød smag, som passer perfekt til Middelhavets klima og gastronomi. De mest anvendte druer til rosévinene er Grenache, Cinsault, Syrah, Carignan og Mourvèdre.

C´EST TROP IGP Rosé
Les Maîtres Vignerons de la Presqu'île de Saint-Tropez har også marker udenfor Saint Tropez og Provence, men her hersker der lige så høje krav og kvalitetssikring, som de druer der dyrkes i selve Saint Tropez og Provence. Denne superlækre rosé laves fortrinsvis på druer fra unge vinstokke. Vinen er elegant laksefarvet, og den opleves knitrende sprød i glasset - præcis som St. Tropez og Provence rosé skal være det. Vinen har en fin bouquet af små, røde bær, der giver en frisk, sprød og let smag, som slutter tørt og læskende.

 

Sådan indløser du din rabakode hos Philipson Wine

1. Klik på dette link: http://www.philipsonwine.com/?deal() og følg nøje vejledningen på skærmen.

2. Her indtaster du den tilsendte kode i feltet "Indtast din dealkode her".

3. Hvis du har købt flere værdibeviser til Philipson Wine, indtastes disse en ad gangen – følg herefter vejledningen.

4. Når disse ord står på skærmen: ”Din ordre er blevet behandlet med succes. Du modtager en ordrebekræftelse, og efterfølgende en faktura”. Når du har modtaget faktura betyder det, at vinen er klar til forsendelse, og hvor det fremgår, hvornår vinen leveres.

5. Vinen leveres med PostNord til den adresse, der angives ved købet.

Vinen skal bestilles senest den 16. juli 2017.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Har du spørgsmål til varen eller levering, send venligst en mail til support@philipsonwine.com

En unik kode gælder for 12 fl. 2016 C´EST TROP´ ROSÉ IGP MEDITERRANÉE VIGNERONS ST-TROPEZ

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal
Tlf.: 70 22 68 88 | CVR: 28331843 | uh@philipsonwine.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 03. juli 2017 kl. 23:59

12 fl. 2016 C´est trop' Rosé IGP Mediterranée Vignerons St Tropez