Forebyg blodpropper – få scannet dine blodkar

Sidste chance!

Hos Cardiofit får du i behagelige omgivelser en ultralydsscanning af indersiden af dine blodkar. Den viser, om du aflejrer kalk og kolesterol i dine årer og skal forebygge bedre for at undgå blodpropper og hjertekarsygdomme. Fra 1.495 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Det kan være relevant for næsten alle voksne at få undersøgt, om blodkarrene er sunde. Det giver nemlig et generelt billede af, hvor sund man er indeni.

Åreforkalkning er aflejringer af fedt og kalk på indersiden af blodkarrene. Det begynder i de unge år. Kalk på indersiden af blodkarrene kan løsrive sig som en blodprop. Noget åreforkalkning er naturligt, men for meget kan være farligt.

Træning, livsstil og arvelige betingelser betyder meget for, hvor hurtigt åreforkalkningen udvikler sig. Du kan ikke mærke det, men har du for meget aflejring, begynder din krop langsomt at ældes fra indersiden.

Du bliver scannet på klinikken i Skoubogade midt i København. Scanningen bliver foretaget af en specialist. Selve scanningen tager omkring 15 minutter, og konsultationen tager ca. 30 minutter. Efter undersøgelsen får du en letforståelig risikoprofil med en grøn, gul eller rød vurdering.


Tilbuddet gælder for:

  • Scanning af aflejringer i blodkarrene: SPOTpris 1.495 kr. Normalpris 3.000 kr. Spar 50 %

Som tilkøb kan du vælge:

  • Scanning af blodkarrenes smidighed: SPOTpris 495 kr. Normalpris 1.000 kr. Spar 50 %

Værdibeviset kan indløses til og med den 30. september 2017.

Du kan maks. købe to værdibeviser pr. variant.


Scanning af aflejringer i blodkarrene 
Aflejringer i blodkarrene er med til at forhindre blodets frie gennemstrømning og kan i længden betyde, at din krops ydeevne og sundhed bliver belastet. Aflejringer er ikke nødvendigvis en permanent tilstand. Ændringer i livsstil og evt. medicinering kan i nogle tilfælde reducere aflejringer.

Scanning af blodkarrenes smidighed
Udover scanningen af aflejringer i dine blodkar, kan du også vælge at få scannet dine blodkars smidighed. Ofte er manglende smidighed i blodkarrene det første tegn på, at din krop bliver belastet unødigt af stress, overtræning eller din livsstil. Manglende smidighed er en unaturlig tilstand, som får din krop til at ældes hurtigere. Den naturlige smidighed kan ofte genskabes med forholdsvist små ændringer i træning og livsstil. Dette ses ofte, før åreforkalkning opstår.


Scanningen foretages af en specialist
CardioFit tilbyder undersøgelse af blodårerne hos raske. Det er halspulsåren, der bliver scannet, og det foregår lidt ligesom en scanning af gravide. Halspulsåren er valgt, fordi det er et af de blodkar, som gennemstrømmes af blod direkte fra hjertet. Det er her, man kan se de første tegn på aflejringer, og det er det kar, som er blevet brugt i videnskabelige undersøgelser internationalt.

Scanningen bliver udført af en specialist, som er grundigt uddannet og har lang erfaring med netop denne type af scanninger.

Selve konsultationen tager omkring 30 minutter. Det anbefales, at du kommer i god tid, så du ikke er stresset på scanningstidspunktet – det giver de mest retvisende resultater. Selve scanningen tager omkring 15 minutter. Det er helt uskadeligt og helt uden ubehag.

Efter undersøgelsen får du en letforståelig risikoprofil med en grøn, gul eller rød vurdering. I mange tilfælde kan de hos Cardiofit se, at det heldigvis ikke er nødvendigt med ændringer i livsstilen, eller at kun små justeringer er nødvendige.

Du booker tid via online booking på http://cardiofit.dk/kontakt-os/, eller på telefon 53 78 71 00

Husk at medbringe dit værdibevis til undersøgelsen.

Aflysning skal ske senest 24 timer før, ellers anses værdibeviset som indløst. Ved udeblivelse anses værdibeviset som indløst.

Værdibeviset kan indløses til og med den 30. september 2017.

Der kan max købes to værdibeviser pr. variant pr. person.

Én unik kode gælder for én scanning af aflejring af blodkarrene.

Scanningen bliver udført af en specialist, som er grundigt uddannet og har lang erfaring med netop denne type af scanninger.

Selve konsultationen tager omkring 30 minutter. Det anbefales, at du kommer i god tid, så du ikke er stresset på scanningstidspunktet – det giver de mest retvisende resultater.

Selve scanningen tager omkring 15 minutter. Den er helt uskadelig og helt uden ubehag.

Efter undersøgelsen får du en letforståelig risikoprofil med en grøn, gul eller rød vurdering. I mange tilfælde kan de hos Cardiofit se, at det heldigvis ikke er nødvendigt med ændringer i livsstilen, eller at kun små justeringer er nødvendige.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Cardiofit.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Cardiofit

Skoubogade 1, 1. sal., 1158 København K
Tlf.: 53 78 71 00 | CVR: 37489611 | info@cardiofit.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. juni 2017 kl. 23:59

Forebyg blodpropper – få scannet dine blodkar