Eventyrlige Caribien venter forude

Udsolgt

Glem vinteren, mens du slapper af på krydstogt under lune himmelstrøg. Tag med Øster Lindet på krydstogt i Caribien ombord på Costa Deliziosa. Inkl. 10-nætters krydstogt, helpension ombord og fly. Betal kun depositum nu. Rejs 13. jan. 2018.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

En fortryllende rejse med paradisstrande, azurblåt havvand, reggaemusik, caribisk kultur og en uforglemmelig historie venter forude.

Costa Deliziosa sejler en helt igennem fantastisk rute, hvor du kan få store oplevelser ved de eksotiske og på mange måder lidt anderledes anløb. Du kan opleve den lokale befolkning og ægte caribisk kultur, og du besøger flere lande herunder Honduras og Mexico.

Turen starter fra Port Everglades i Florida, hvor du flyder ned mod endnu lunere himmelstrøg. Allerede dagen efter afsejling møder du en helt ny verden, når det store skib anløber charmerende Key West. En dag du kan bruge til at udforske denne charmerende by og nyde kunstneratmosfæren og selvfølgelig skal Hemmingways stambar, Sloppy Joe, passeres. Key West byder også på fantastiske strande.

Herefter får du tid til at indsnuse den caribiske havluft og nyde det flotte vand, mens Costa Deliziosa flyder mod Grand Cayman. Strandlivet er naturligvis et kapitel for sig, så her kan du nyde de flotte strande, men der er så mange andre ting at foretage sig, at stranden næppe nås. Tag f.eks. en tur med til ”Rokke-byen/området” – en unik oplevelse, hvor du går blandt kæmpe rokker, er i vente. Du kan også tage med til skildpaddecenteret og opleve det fantastiske dyreliv – eller måske opleve det hele live ved at snorkle eller dykke – der er et mangfoldigt dyreliv i området.

Du fortsætter mod Honduras, hvor øen Roatan anløbes – en lille ø i Det Caribiske Hav, der byder på paradisstrande og stenfyldte områder, hvor der er perfekt at snorkle. En perfekt dag til afslapning eller stik modsat deltage i nogle udflugter med masser af aktiviteter og flotte naturoplevelser.

Belize er en rigtig miniputstat, hvor hovedstaden er Belize City – et land med kun ca. 50.000 indbyggere. Tag f.eks. i land og lej en bil med chauffør fra de lokale. Her kommer du rundt og oplever natur, dyreliv og lokalbefolkning – infrastrukturen er ikke den bedste, så det går ikke så stærk – her kan du virkelig komme ned i tempo.

Turen fortsætter til Mexico, hvor Costa Maya anløbes – et område der er lavet for turisternes skyld, men ikke desto mindre meget charmerende, hvis du vil drysse rundt i lokalsamfundet, nyde stranden, måske sejle lidt jetski eller have en gang massage på stranden – der er masser af hyggelige små boder og butikker. Du kan også tage på oplevelse og opleve Maya Indianernes stammer, tage på bådtur, svømme med delfiner – der er kort sagt noget for alle.

Sidste anløb, inden turen går tilbage til Florida, er Cozumel, som er en ø ikke langt fra Yucatan-halvøens kyst i Mexico. Her fortsætter ”paradis” som har været en fast bestanddel stort set hele den forgangne uge. Har du endnu ikke nået en strandtur, er der rig mulighed for det her, men dykning, natur, dyreliv og Maya-kultur er også muligt.

Ved alle anløb oplever du et charmerende folkeliv og en afslappet atmosfære og du kan besøge de mange charmerende fortovscafeer på de idylliske øer, dykke i det krystalklare vand, svømme med delfiner og slappe af med Caribiske rytmer. En absolut charmerende ”sørejse” i det fantastiske Caribiske hav.

Efter 10 nætter ombord på Costa Deliziosa anløber du igen Florida tidligt om morgenen, så der er plads til endnu en dag med masser af oplevelser, inden du om aftenen sætter dig i flyet med direkte kurs mod Danmark.


Rejsen inkluderer:

  • Fly København – Fort Lauderdale t/r
  • 1 x 20 kg bagage plus håndbagage
  • 10-nætters krydstogt med Costa Deliziosa
  • Helpension under hele krydstogtet med buffet eller a la carte efter eget valg
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand fra skibet
  • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
  • Underholdning, aktiviteter ombord, adgang til fitness, løbebane m.m.
  • Rejsedokumentpung pr. kahyt
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Afrejse 13. januar 2018 og hjemkomst 24. januar 2018.

Pris pr. person v. min 2 personer pr. kahyt:

Indvendig Classic - pris pr. person: SPOTpris 9.990 kr. Normalpris 17.979 kr. Spar 44%
Indvendig Premium - pris pr. person: SPOTpris 10.590 kr. Normalpris 19.179 kr. Spar 44% 
Udvendig Premium - pris pr. person: SPOTpris 11.990 kr. Normalpris 22.419 kr. Spar 46% 
Balkon Kahyt Classic - pris pr. person: SPOTpris 12.990 kr. Normalpris 23.899 kr. Spar 45%
Balkon Kahyt Premium - pris pr. person: SPOTpris 13.990 kr. Normalpris 26.579 kr. Spar 47%

Betaling
Ved køb hos SPOTdeal betales et depositum på 4.000 kr. pr. person, som ikke er refunderbart. Restbeløbet betales til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Bestiller du afbestillingsforsikring hos Øster Lindet, skal dette beløb dog indbetales ved indløsning af værdibevis. Når hele rejsen er betalt, er der ingen mulighed for annullering.

Eksklusiv
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Personlige forsikringer
  • Drikkevarer udover hvad er nævnt
  • Udflugter
  • Obligatorisk servicecharge på 13 $ per person per dag, som betales ombord på skibet


Premium kahytter er inkl. samme ydelser som Classic plus

  • Bedst beliggende kahytter i den valgte kategori
  • Ingen begrænset udsigt grundet redningsudstyr i udvendige og balkon kahytter
  • Mulighed for morgenmad i kahytten
  • Du vælger selv spisetid på tidlig eller sen seating
  • Du KAN vælge, om du ønsker at sidde med andre eller ved et mindre bord (frokost og aften)

Skibet
Du sejler med Costa Deliziosa, som er et smukt skib såvel udefra som indvendig. Costa Deliziosa anses for at være et af rederiets mest elegant udsmykkede skibe med en fantastisk atmosfære. Der medtages knap 3000 passagerer og der er god plads til alle på det næsten 300 m lange skib.

Ombord kan du nyde solen og poolen og det uanset vejr, da poolområdet kan overdækkes hvis nødvendigt. Flere aftner bliver der vist film på den gigantiske storskærm på dækket. Der er masser af aktiviteter om dagen og aftenen, ligesom der naturligvis er mange forestillinger i det flotte teater.

Der er et kæmpe wellness-område, ca. 3500 m2 under tag, hvor der er mulighed for forskellige behandlinger og adgang til spabade - mod betaling. Der er desuden et flot fitnesscenter, som du frit kan benytte, ligesom der er fri adgang til fire jacuzzis, multi-sportsbane og udendørs joggingbane.

Der er 11 forskellige lounger og barer, hvor der i flere er musik hver aften. Du kan også tage en tur i skibets kasino eller nyde en stille stund i biblioteket.


Sejlplan

Dag 1: Direkte fly til Fort Lauderdale med ankomst kl. 19.15. Skibet sejler fra Port Everglades/Fort Lauderdale kl. 23.00
Dag 2: Kl. 11.00 ankomst Key West/Florida. Afgang kl. 18.00
Dag 3: På havet
Dag 4: Kl. 08.00 ankomst Grand Cayman/Cayman Island. Afgang kl. 19.00
Dag 5: På havet
Dag 6: Kl. 07.00 ankomst Roatan/Honduras. Afgang kl. 18.00
Dag 7: Kl. 08.00 ankomst Belize. Afgang kl. 19.00
Dag 8: Kl. 08.00 ankomst Costa Maya/Mexico. Afgang kl. 18.00
Dag 9: Kl. 07.00 ankomst Cozumel/Mexico. Afgang kl. 18.00
Dag 10: På havet
Dag 11: Kl. 06.00 ankomst Port Everglades/Florida. Hjemrejse om aftenen fra Fort Lauderdale.
Dag 12: Hjemkomst til Danmark


Mad og drikke
Dette krydstogt er inklusive mad ombord. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets buffet eller i middagsrestauranten. I middagsrestauranten får du anvist bord og sammensætter selv din 3-5 retters menu ud fra dagens varierede menukort. Du kan også vælge at spise i buffet restauranten, som er åben det meste af dagen til hen på aftenen.

Tidspunkter for tidlig/sen spisning og åbningstider i buffeten fremgår af det program, du dagligt får udleveret på skibet. Tiderne kan variere ud fra anløb og om du er på havet.

Der er inkluderet kaffe, te, juice og vand til morgenmaden.

Yderligere drikkevarer kan købes ombord efter behov, eller du kan vælge at købe en af de forskellige drikkepakker. All inclusive drikkepakken kaldet Piu Gusto indeholder vand, sodavand, kaffe og te, øl, vin og et bredt udvalg af drinks og cocktails fra skibets udskænkningssteder. Denne koster 225 kr. per person per dag. BEMÆRK det er ikke tilladt for rederiet at sælge alkohol for unge u/21.

Drikkepakken skal købes sammen med rejsen. Du kan også vælge at bestille drikkepakker online eller købe ombord på skibet, hvor der tilbydes flere alternative drikkepakker.

Børn u/18 år
Børn u/18 år, som bor i opredning ifølge med 2 fuldt betalende, betaler fast pris på 6.990 uanset kahytstype. Øster Lindet skal kontaktes før bestilling for ledig kapacitet.

Udflugter
Du kan vælge at tage ud på egen hånd ved alle anløb. Du kan forvente mange lokale, der modtager gæsterne ved ankomst og tilbyder mange forskellige ture. Du kan også købe en af skibets udflugter – disse kan købes ombord eller inden afrejse.

Transport
Udrejse: 13/1 Kl. 14.55-19.15 København – Fort Lauderdale
Hjemrejse: 23/1 Kl. 22.00-12.45+1 Fort Lauderdale - København

Der tages forbehold for ændringer i flytiden

Transfer mellem lufthavn og skib er ekskl. Vi anbefaler en taxa, da dette er nemmest, hurtigst og billigst.

På hjemrejsedagen kan du evt. følge med på en af skibets udflugter eller tilbringe dagen på egen hånd.

Der er mulighed for at opbevare bagage i alle terminaler i lufthavnen fra kl. 09.00 til kr. 17.30.

Vigtig information
Danske statsborgere skal ansøge om en ESTA godkendelse for indrejse til USA. Den koster ca. 125 kr. og kan ansøges her:

https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1

Bemærk: Dit pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst.

Den danske sygesikring dækker INTET på rejser udenfor Europa, og det må kraftigt anbefales, at der tegnes en rejseforsikring for ”Hele verden”. Forsikringer kan tilkøbes hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab.

Du reserverer herefter indenfor 2 hverdage din rejse hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller via info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet samt den unikke kode på værdibeviset samt:

  • Fulde navn som i pas
  • Pasnummer
  • Fødselsdato
  • Udstedelsessted og -dato samt udløbsdato
  • Navn og telefonnummer på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt
  • Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.


Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Betaling
Ved køb hos SPOTdeal betales et depositum på 4.000 kr. pr. person, som ikke er refunderbart. Restbeløbet betales til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Bestiller du afbestillingsforsikring hos Øster Lindet, skal dette beløb dog indbetales ved indløsning af værdibevis. Når hele rejsen er betalt, er der ingen mulighed for annullering.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person v. min to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

  • Fly København – Fort Lauderdale t/r
  • 1 x 20 kg bagage plus håndbagage
  • 10-nætters krydstogt med Costa Deliziosa
  • Helpension under hele krydstogtet med buffet eller a la carte efter eget valg
  • Håndklædeservice i kahyt, ved pool og til strand fra skibet
  • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
  • Underholdning, aktiviteter ombord, adgang til fitness, løbebane m.m.
  • Rejsedokumentpung pr. kahyt
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Afrejse 13. januar og hjemkomst 24. januar.

Eksklusiv
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Personlige forsikringer
  • Drikkevarer udover hvad er nævnt
  • Udflugter
  • Obligatorisk servicecharge på 13 $ per person per dag, som betales ombord på skibet.

Premium kahytter er inkl. samme ydelser som Classic plus

  • Bedst beliggende kahytter i den valgte kategori
  • Ingen begrænset udsigt grundet redningsudstyr i udvendige og balkon kahytter
  • Mulighed for morgenmad i kahytten
  • Du vælger selv spisetid på tidlig eller sen seating
  • Du KAN vælge, om du ønsker at sidde med andre eller ved et mindre bord (frokost og aften)

VIGTIG INFORMATION
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse, modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

På rejsen skal pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, medbringes.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk for afhjælpning.

Bemærk: Er du gravid i mere end 23. uge, er det ikke tilladt at rejse på krydstogt.

Danske statsborgere skal ansøge om en ESTA godkendelse for indrejse til USA. Den koster ca. 125 kr. og kan ansøges her: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1

Dit pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst.

Den danske sygesikring dækker INTET på rejser udenfor Europa, og det må kraftigt anbefales, at der tegnes en rejseforsikring for ”Hele verden”. Forsikringer kan tilkøbes hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier samt ændringer i flytiderne.

Den oplyste normalpris i dette tilbud er baseret på krydstogtrederiets officielle katalog/listepriser - og ikke den officielle dagspris/markedspris - plus rejsebureauets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 23. juni 2017 kl. 23:59

Eventyrlige Caribien venter forude