Storbyferie i London

Udsolgt

Tag på storbyferie til fantastiske London og bo på 4* Novotel London West. Inkl. fly, 3-5 nætter og morgenmad alle dage. Rejs på udvalgte datoer fra København, Billund eller Aarhus på udvalgte datoer fra juli til oktober.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Englands pulserende hovedstad sprudler af liv. Det er uden sammenligning Europas mest populære  - og det med god grund. Her er alt, hvad et ægte storbyhjerte begærer!

Shoppingen er i verdensklasse - ikke mindst med den nuværende kurs. Dertil kommer fantastiske musicals og et uimodståeligt stort antal af seværdigheder med alt fra de smukkeste panoramaudsigter til antikmarkeder i verdensklasse kombineret med den populære pubkultur.

Når sulten melder sig, så har London et enormt udbud af restauranter, der gør det let og fristende at spise ude hver aften. Og så er det faktisk ligegyldigt, om du har lyst til kinesisk, italiensk eller fastfood.

Glæd dig til en oplevelsesrig storbyferie, som byder på alt det bedste. Der er afrejse fra København, Billund eller Aarhus, og I bor 4* Novotel London West, som kun ligger tre minutters gang fra Hammersmith Metrostation.


Rejsen inkluderer

  • Fly fra København, Billund eller Aarhus til London t/r
  • 10 kg håndbagage
  • 3-5 overnatninger på 4* Novotel London West
  • Morgenmad på hotellet
  • Gratis wifi


Pris pr. person ved 2 personer i delt standard dobbeltværelse.

Flytider oplyses i forbindelse med bekræftelse af rejsen hos Europas.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Europas):

  • Eneværelsestillæg - 475 kr. pr. nat.
  • Ekstra bagage: København (20 kg) - 250 kr. / Billund og Aarhus (15 kg) - 390 kr.

4* Novotel London West
Dejlig stilfuldt hotel, som er beliggende kun tre minutters gang fra Hammersmith Metrostation. Hotellet er lidt slidt i kanterne, men dette opvejes af det fantastiske personale og den gode og hyggelig atmosfære. 

Hotellet tilbyder fitnessrum og en elegant loungebar, ligesom det er muligt at spise på en af hotellets to spisesteder. Aroma Restaurant serverer internationale retter i buffet-stil, mens Artisan Grill serverer et udvalg af gourmet-grillretter i elegante omgivelser. Den stilfulde loungebar har sit eget terrasseområde. Her kan man nyde lettere retter og en bred vifte af drikkevarer. Ikke langt fra hotellet findes der flere gode spisesteder.

Samtlige værelser på Novotel London West har eget badeværelse og tv med satellit-kanaler. De indeholder også en minibar, hårtørrer og en safeboks. Metrostationen Hammersmith og shoppingcentret Broadway ligger blot fem minutters gang væk. Den prestigefyldte Kensington High Street ligger 15 minutters gang fra hotellet.


Byen der har det hele
London er byen, der har det hele; Masser af liv og stemning, teater og musicals i verdensklasse, fodbold med kæmpe publikumskulisser, små hyggelige lokale markeder, spændende arkitektur og ikke mindst masser af gammeldags engelske traditioner. Hvad med en tur på pubben midt på dagen eller english tea med kæmpe kagebord?

Londons gadebillede er et trafikalt kaos, men med metroen er du som turist godt hjulpet. Tag evt. også en tur med de røde dobbeltdækkere - de er som et ikon for byen, og Rute 11 kører for kun tre pund forbi mange af de store seværdigheder. Også Londons sorte taxaer er et ikon i gadebilledet - de minder om en svunden tid.

Den engelske pubkultur har dybe rødder og er en gave, som mange andre nationaliteter sukker efter. Her oplever du de lokales privatliv på tæt hold. De spiser her, holder frokostpause her, tager konen med om eftermiddagen og mødes med venner om aftenen.

Er du i London for at shoppe, så er Oxford Street et godt udgangspunkt. Ellers skal du prøve at aflægge et besøg i det store varehus Harrods. I områderne ved SOHO, Bond Street og Carnaby Street findes masser af små sjove specialbutikker. Men er du mere til kunst og kultur, så besøg f.eks. British Museum, Buckingham Palace eller måske Madam Tussauds.

Når sulten melder sig, så har London et enormt udbud af restauranter, der gør det let og fristende at spise ude hver aften. Og så er det faktisk ligegyldigt om man har lyst til kinesisk, italiensk eller fast food. Du finder det hele i London. Men for at gøre det enkelt og engelsk kunne man jo også bare prøve med fish & chips.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Europas på telefon 70 11 77 77 eller mail info@europas.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne som i passet, fødselsdato, pasnr. og udløbsdato på pas samt oplysninger om eventuelle tilkøb. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Europas.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Europas på 70 11 77 77.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved 2 personer i delt standard dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København, Billund eller Aarhus til London t/r
  • 10 kg håndbagage
  • 3-5 overnatninger på 4* Novotel London West
  • Morgenmad på hotellet
  • Gratis wifi


Flytider oplyses i forbindelse med bekræftelse af rejsen hos Europas.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Europas):

  • Eneværelsestillæg - 475 kr. pr. nat.
  • Ekstra bagage: København (20 kg) - 250 kr. / Billund og Aarhus (15 kg) - 390 kr.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Europas' officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Europas.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet - Europas

Sønderallé 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 11 77 77 | CVR: 31877067 | info@europas.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. juni 2017 kl. 23:59

Storbyferie i London