Formidabel frokost på Restaurant Ferdinand

Sidste chance!

Et af Aarhus' bedste spisesteder Restaurant Ferdinand giver dig mulighed for at nyde frokosttallerkenen 'Kokkens bræt' til KUN 110 kr. Her får du 3 mindre retter, der virkelig smager.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Sætter du pris på varsomt opdaterede franske klassikere og nordiske retter, kan du med fordel besøge Restaurant Ferdinand i hjertet af Aarhus.

Retterne er mindre brutalt nyskabende, men mere flot fintunede. Smagen er intens og koncentreret og med masser af bid.

Restauranten har gjort så godt indtryk med deres køkken, at det gennem årene har høstet mange roser, stjerner, kokkehuer og hjerter. 

Indretningen er en kombination af nordisk minimalisme og fransk brasserie, hvor stilen på en og samme tid er elegant, afslappet og hyggelig. 

Restauranten ligger i stueetagen, har glasvinduer fra gulv til loft og derfor en god udsigt ud til gaden og åen. Hvis vejret er til det, kan I også spise udenfor.

Dette tilbud giver dig Restaurant Ferdinand formidable frokosttallerken, 'Kokkens bræt'. Brættet består af tre elementer udvalgt af kokken ud fra Restaurant Ferdinand's store pallette af velsmagende specialiteter.

Det er derfor ikke sikkert, hvad 'Kokkens bræt' består af, men én ting er helt sikkert. Det er helt ufatteligt lækkert. F.eks. kan der serveres.:

  • Rimmet laks med radisser, sprødt rugbrød, karse og citronpure.

  • Braiserede svinekæber med cremet polenta, svampe, chips og rødvinsglace.

  • Rabarberdessert med marcipan, vaniliecreme, crumble og spansk kørvel.

Du får hele herligheden for kun 110 kr. pr. person. Normalpris 165 kr. du sparer 33%.

Værdibeviset kan indløses mandag til lørdag mellem kl. 12. 00 og 14.00 fra den 14. juni til og med den 16. august. 2017.

Ferdinand's priser og anmeldelser
Restaurant Ferdinand blev i 2016 anbefalet i den nordiske Michelin Guide. Derudover har de fornylig fået nedenstående anmeldelser:

******6 stjerner i Aarhus Stiftstidende i 2015 

"Det er sjældent, at man på et brasserie kan opleve så højt et niveau af madkunst. Vine, råvarer, komposition, balancer – det hele synes at gå op."

Læs hele anmeldelsen her.

Aarhus Update i 2014

"Den hyggelige og stilfulde restaurant er også blandt byens bedste. De har formået at holde et højt bundniveau i en del år efterhånden. Vi er kommet på Ferdinand, lige siden det opstod. På en eller anden måde har Ferdinand en magisk kraft på sine gæster. Det er et sted, man let forelsker sig i – og vender tilbage til."

Læs hele anmeldelsen her.

*****5 stjerner i Jyllands-Posten Aarhus i 2013

"Lidt mere restaurant og lidt mindre brasserie, men stadig lige god. Ferdinand er en sikker Aarhus-klassiker med en afslappet stemning og et køkken i fin form."

Læs hele anmeldelsen her.

Du kan læse flere anmeldelser på hotellets hjemmeside hotelferdinand.dk/anmeldelser/

Bordbestilling er nødvendigt og kan KUN ske online via http://www.hotelferdinand.dk/bordbestilling/. Skriv i noten 'særlige ønsker', at det er en SPOTdeal-frokost.

Værdibeviset skal medbringes på dagen og afleveres. 

Én unik kode gælder for frokosttallerkenen 'Kokkens bræt' hos Restaurant Ferdinand. 

Værdibeviset kan indløses mandag til lørdag mellem kl. 12. 00 og 14.00 fra den 14. juni til og med den 16. august. 2017.

Bordbestilling er nødvendigt og kan KUN ske online via http://www.hotelferdinand.dk/bordbestilling/. Skriv i noten 'særlige ønsker', at det er en SPOTdeal-frokost.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Ferdinand.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Ferdinand

Åboulevarden 28, 8000 Aarhus C.
Tlf.: 87 32 14 44 | CVR: 27696279 | mail@hotelferdinand.dk | Hjemmeside | Facebook |

Sidste chance: 28. juni 2017 kl. 23:59

Formidabel frokost på Restaurant Ferdinand