Få en lækker madoplevelse i hjertet af Aarhus. I velrenommerede Salon Salons hyggelige lokaler. Stedets impulsive køkken har en ny menu hver dag til en fast pris på 250 kr. – med dagens SPOTdeal får du den til 149 kr.

Sidste chance!

Vestergade i Aarhus er blandt andet kendt for gode restauranter og Salon Salon, der både fungerer som madsted, cocktail- og vinbar er absolut ingen undtagelse.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner
Dagens SPOTdeal er garanti for lækker mad fra et af Aarhus’ mest populære spisesteder. Hos Salon Salon er der virkelig noget om udtrykket ”ikke to dage er ens”. For Salon Salons dynamiske og impulsive køkken byder nemlig hver dag på en ny treretters menu.

Den hyggelige og nærværende atmosfære du finder hos Salon Salon, danner rammerne og en god og anderledes madoplevelse i Aarhus.

Dagens SPOTdeal kan indløses fra tirsdag til torsdag og en menu kunne se ud på denne måde:
Forret:Fiskesuppe med croutoner, aioli og revet emmentaler
Hovedret: Stegt unghane med bagt rodfrugtepuré, samt salt og surt på drue glace
Dessert: Cheesecake med blommer.

Tilmeld dig eventuelt Salon Salons Facebookgruppe, hvor du kan følge menuen fra dag til dag - http://www.facebook.com/groups/220954457952/

God mad og hyggelig stemning
De daglige menuer er lavet ud fra hvad kokkens egne yndlingsretter. Maden bliver holdt helt simpelt og ofte er der tale om lækre bonderetter fra forskellige steder i verden.

Det er ikke kun køkkenets ”dag-til-dag”-menuer, der skiller sig ud fra, hvad man er vant til i det aarhusianske. Salon Salon har sin helt egenstil og emmer af hyggelig og afslappet atmosfære. Så er du en hygger, er Salon Salon lige stedet for dig.
Bestil bord senest dagen inden på tlf.: 86182100
Dagens SPOTdeal inkluderer en menu hos Salon Salon til kun 149,- - normalpris 250,-

Tilbuddet kan indløses tirs-tors fra 17-24. og er gyldig til og med den 15 juli.


Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Salon Salon

Åstrup Strandvej 68A, 8541 Skødstrup
Tlf.: 86 75 93 11 | info@salonsalon.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. april 2012 kl. 23:59

Få en lækker madoplevelse i hjertet af Aarhus. I velrenommerede Salon Salons hyggelige lokaler. Stedets impulsive køkken har en ny menu hver dag til en fast pris på 250 kr. – med dagens SPOTdeal får du den til 149 kr.