6 el. 12 fl. super flot Cabernet Sauvignon

Sidste chance!

Den internationale anmelderskare er stærkt begejstrede for denne perfekte husets vin. Den optræder da også på Wine & Spirits Magazine's liste over de bedste value- for-money-vine. Køb 6 eller 12 flasker 2013 Steak House Cabernet Sauvignon Columbia Valley.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Dette er vinen til din grillbøf - så simpelt kan det siges. Det er en Cabernet Sauvignon, der på én gang er blød og kraftfuld - det er moden og sødmefuld frugt på flaske. Vinen har modne og bløde tanniner, der vil komplimentere bøffen og andre retter med kød rigtig fint.

  • 6 fl. 2013 Cabernet Sauvignon Columbia Valley: SPOTpris 529 kr. Normalpris 1.188 kr. Spar 55 %
  • 12 fl. 2013 Cabernet Sauvignon Columbia Valley: SPOTpris 949 kr. Normalpris 1.908 kr. Spar 50 %

Washington
Selvom vindyrkningshistorien i Washington State, der er den nordvestligste stat, inden den canadiske grænse, er kort, så er staten faktisk den 2. største vinproducerende stat i USA - efter naturligvis Californien. Washington State har 13 AVA'er (geografiske områder der må skrives på etiketten). I Washington State er der generelt stor tradition for at lave rødvin med forbillede i Bordeaux.

House Wine - husets vin
House Wine er Precept Wines store projekt, der har til formål at skabe gode vine til fornuftige priser. Derfor styrer man selv dyrkningen og produktionen fra mark til flaske, for dermed at have kontrol over hele processen. På House Wine projektet er vinmageren Hal Landvoigt den innovative mand bag de dejlige vine. Konceptet er enkelt - "My house is your house"! Målet er at skabe en vin, der kan være en husets vin - på restaurant og derhjemme!

Internationale vinmedier er vilde med husets vin
Den internationale anmelderskare har for længst fået øjnene op for House Wine projektet; San Francisco Chronicle anbefaler varmt vinene. Og mere kendte medier såsom Wine Spectator og Wine & Spirits Magazine har haft House Wine vinene med på deres lister over de bedste value- for-money vine i verden.

Om Philipson Wine
Hos Philipson Wine springer du tre led over og køber direkte fra vinimportøren. 25 års erfaring har gjort Philipson Wine til Danmarks største kvalitets vinoutlet. Philipson Wine køber direkte og stort ind hos vinproducenterne til de helt rigtige priser og på de rette tidspunkter. Vinen sælges direkte til kunden uden alle de fordyrende led som agenter, grossister og mellemhandlere.

OBS!
Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipson Wines hjemmeside senest den 23. juni 2017. Se mere under "sådan køber du". Vinen leveres inden for 5 hverdage, efter du har bestilt hos Philipson Wine. Dette kan først gøres, når du har modtaget dit værdibevis fra SPOTdeal.

Gå ind på http://www.philipsonwine.com/?deal()

Indtast din unikke kode og udfyld de andre informationer. Klik på 'Gennemfør'. Har du købt flere beviser indtaster du dem ligeledes her, husk at klikke indløs efter hvert bevis.

Philipson Wine sender vinen inden for 5 hverdage, efter du har indløst værdibeviset hos dem.

Vinen skal bestilles senest den 23. juni 2017.

Hvis du skulle have spørgsmål til selve indløsningen eller leveringen, så er du velkommen til at kontakte Philipson Wine på tlf. 70 22 68 88 eller mail: support@philipsonwine.com.

Vinen leveres med PostNord inden for 5 hverdage efter indløsning af dit værdibevis.

Prisen er inklusive fragt.

Kassen med vin leveres med PostNord indenfor 5 hverdage efter du har bestilt den via www.philipsonwine.com/?deal() 

Pakken leveres til den adresse, der angives ved købet.

Har du spørgsmål til varen eller levering, send venligst en mail til support@philipsonwine.com

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal
Tlf.: 70 22 68 88 | CVR: 28331843 | uh@philipsonwine.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 11. juni 2017 kl. 23:59

6 el. 12 fl. super flot Cabernet Sauvignon