Gourmet & dansk idyl på Tyrstrup Kro

Sidste chance!

Tyrstrup Kro i Christiansfeld er blandt bannerførerne for de sønderjyske kroer. Den idylliske kro ligger i smuk natur og det prisbelønnede køkken byder på storslåede spiseoplevelser og høj service. I kan godt begynde at glæde jer! Vælg 1 eller 2 nætter.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for Christiansfeld i Sønderjylland. Kroen har i mere end 100 år været Kgl. privilegeret kro og er i dag et sted, som både når det gælder kvalitet og charme markerer sig blandt landets bedste kroer. 

De mere end 350 år gamle smukke rød- og hvidkalkede stråtækte bygninger appellerer til et publikum, der er parat til at lade sig henføre i luksus og historiske omgivelser. Tyrstrup Kro er sådan et sted, du tager hen, hvis du sætter pris på gourmet, historisk charme, luksus og personlig service. Gæsterne er ellevilde og roserne er nogle af de flotteste, vi har set her på spotdeal.dk.

Tyrstrup Kro får bl.a. skudsmålet 'Bedste kro i kongeriget Danmark'.

Se videoen fra Tyrstrup Kro ved at klikke her og læs alle de fantastiske kommentarer nederst på siden.


Vælg mellem 2 forskellige ophold:

3-retters gourmetophold - 1 overnatning

  • 1 overnatning i hyggeligt dobbeltværelse
  • Aperitif og en hilsen fra køkkenet
  • 3-retters menu
  • Dejlig morgenmad med lokale specialiteter
  • Eksklusiv vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem

SPOTpris 698 kr. Normalpris 1.171 kr. Spar 40 %
Prisen er pr. person v. 2 personer i delt dobbeltværelse.

- ELLER

Forlænget 3-retters gourmetophold - 2 overnatninger

  • 2 overnatninger i hyggeligt dobbeltværelse.
  • Aperitif og en hilsen fra køkkenet
  • Én 3-retters menu. (På ankomstdagen)
  • Dejlig morgenmad med lokale specialiteter begge dage
  • Eksklusiv vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem

SPOTpris 1098 kr. Normalpris 1.921 kr. Spar 42 %
Prisen er pr. person v. 2 personer i delt dobbeltværelse.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med 19. december 2017.

Tillæg (betales direkte til Tyrstrup Kro)

  • Weekendtillæg - Ved overnatning lørdag til søndag - 200 kr. pr. person
  • Enkeltværelsestillæg - 350 kr. pr. nat

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00


Et værtspar, som i den grad gør opholdet til en helstøbt oplevelse
Tyrstrup Kro er 4-stjernet og har gennem de sidste 25 år gennemgået en nænsom modernisering med fokus på at bibeholde stedets historiske charme.

De i alt 27 værelser (15 suiter og 12 dobbeltværelser) er alle individuelt og romantisk indrettet bl.a. med smukke tekstiler fra engelske Sanderson og guldindfattede spejle. Sengene er kvalitet fra øverste hylde - ægte DUX-madrasser. De flotte bjælkelofter skaber en særlig stemning, og gennem de småsprossede vinduer kan I nyde udsigten til de omkringliggende marker og den smukke natur.

En gastronomisk orden
Køkkenet på Tyrstrup Kro har international klasse, både når det gælder mad, vin og service. Det fik kroen bevis på, da kroens ejer, Torben Schultz, i 2010 blev optaget i den internationale gastronomiske orden, International Fédération Cuisinier Exclusive d'Europe. Den hæder er kun forbeholdt omkring 50 danske kokke, restauratører og madproducenter. I ordenen værnes der om det kulinariske håndværk. 

Fra det store Molteni-komfur midt i køkkenet udgår subtile raffinerede smagsoplevelser, der er moderne uden at være molekylært. Derfor er I også garanteret en sanselig gourmetoplevelse ud over det sædvanlige, når I sætter jer til rette i den stemningsfyldte restaurant på Tyrstrup Kro. Sætter I pris på god vin, har kroen en vinkælder, der bugner af kvalitetsvine i alle prisklasser.

Gode seværdigheder
Under opholdet skal I ikke snyde jer selv for en tur langs med stien, der fører fra kroen og op til byens gamle præstegård. Her kan I opleve den gamle egetræslade fra 1668, som i dag er fredet. Oprindeligt blev laden samlet ved at skubbe de brede planker ned i riller – helt uden brug af søm. På den måde kunne laden skilles ad og flyttes. I dag har den stået på samme sted i mere end 300 år. 

Fra Tyrstrup Kro kan du køre til stranden i Hejlsminde på under 15 minutter og her gå en tur i den friske sønderjyske natur.

Samtidig er det et must at stikke hovedet ind forbi Brødremeninghedens bageri i Christiansfeld, hvor I kan købe de berømte honninghjerter, der er blevet bagt i byen siden 1783.

Det er også værd at bemærke, at Christiansfeld for nylig er kommet i fornemt selskab, da den blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Flotte anmeldelser fra gæster
At Tyrstrup kro hører til blandt sværvægterne af landets kroer er også oplevelsen hos SPOTdealmedlemmer, der tidligere har besøgt kroen med en SPOTdeal. De har i gennemsnit givet karakteren 4.8 ud af 5. F.eks. siger de:

"Det levede fuldstændigt op til vores forventning. Det var en gave, og de var meget glade. Service, menu - alt var super. Vi kender stedet og er der af og til. Servicen var lige så fin, god hyggelig og personlig som den er, når vi kommer der uden "deal"."

Helle, anmeldt 5. maj 2014.

"Rigtig godt sted og dejlig betjening i top. Skønne værelser og sublim mad. Skal bare prøves. Ikke sidste gang vi kommer her."

Torben, anmeldt 2. maj 2014.

"Et meget dejligt ophold, hvor vi blev forkælet med dejligt værelse og rigtig meget god mad - det var simpelthen et gourmetophold i første klasse."

Anne-Lise, anmeldt 1. oktober 2013.

Også på Tripadvisor.dk har Tyrstrup Kro fået positive kommentarer fra glade gæster. F.eks. siger de:

"Absolut et sted, man skal unde sig at besøge! Flotte og stemningsfulde omgivelser, lækre værelser og udsøgt lækkert mad. Dejlig præsentation af maden og rådgivning af vin. Personalet imødekommende og servicemindede. Thumbs up.!"

Anmeldt 23. januar 2015

"Er lige kommet hjem fra mit 3. ophold på Tyrstrup Kro. De kan altså noget helt specielt på dette unikke sted. Et billigt spotdealophold bliver til en fantastisk enestående oplevelse helt ud over det sædvanlige. Det sødeste og mest engagerede værtspar jeg har oplevet herhjemme udøver en service ud over det sædvanlige, og det ses så tydeligt, at det smitter af på alle deres medarbejdere. Når et enestående servicegen bliver smeltet sammen med skøn, flot præsenteret mad i hyggelige, varme rammer - ja,så er det, at et helt almindeligt ophold går op i en højere enhed og bliver til en helt unik oplevelse. Stor tak til det dygtige team på Tyrstrup Kro."

Anmeldt 12. september 2014

Du reserverer du dit ophold hos Tyrstrup Kro på tlf.: 74 56 12 42 eller post@tyrstrupkro.dk.. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Tyrstrup Kro kontaktes på tlf.: 74 56 12 42.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med 19. december 2017.

Én unik kode gælder for det valgte ophold for 1 person på Tyrstrup Kro.

Vælg mellem 2 forskellige ophold:

3-retters gourmetophold - 1 overnatning

1 overnatning i hyggeligt dobbeltværelse
Aperitif og en hilsen fra køkkenet
3-retters menu
Dejlig morgenmad med lokale specialiteter
Eksklusiv vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem

- ELLER

Forlænget 3-retters gourmetophold - 2 overnatninger

2 overnatninger i hyggeligt dobbeltværelse.
Aperitif og en hilsen fra køkkenet
Én 3-retters menu. (På ankomstdagen)
Dejlig morgenmad med lokale specialiteter begge dage
Eksklusiv vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med 19. december 2017.

Tillæg (betales direkte til Tyrstrup Kro)

Weekendtillæg - Ved overnatning lørdag til søndag - 200 kr. pr. person
Enkeltværelsestillæg - 350 kr. pr. nat

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Tyrstrup Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Tyrstrup Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Tyrstrup Kro*

Tyrstrup Vestervej 6, 6070 Christiansfeld
Tlf.: 74 56 12 42 | CVR: 12840888 | post@tyrstrupkro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. juni 2017 kl. 23:59

Gourmet & dansk idyl på Tyrstrup Kro