EVENTYRLIGE COSTA RICA

Sidste chance!

Costa Rica er et paradis for eventyreren. Her er vulkaner, regnskov, sjældne dyr og hvide palmestrande. Bo på 4* strandresort på Costa Ricas mest berømte strand 10 nætter inkl. morgenmad og få fly fra CPH for KUN 13.998 kr. BETAL KUN DEPOSITUM NU!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Det fredelige land blev opdaget af Columbus og hans folk i 1502. Da de mødte de indfødte, bar de guld om halsen, og derfor døbte de landet Costa Rica, som betyder den rige kyst. Columbus’ folk håbede på at finde guld i landet, men i stedet fandt de ufremkommelige egne med mangfoldig natur og et rigt dyreliv.

I syd er der sumpet regnskov, hvor krokodillerne ligger på lur i floderne. Ved kysterne holder surferne til med deres farvestrålende brædder. Under vandet hersker hajer og djævlerokker. Og mod nord er der majestætiske vulkaner og sprudlende skove, hvor tågen ligger som et luftigt lagen over skovens pumaer og papegøjer.

Overalt i Costa Rica vil du se floder, bække og åer fosse igennem landet. Disse floder kaldes for landets "blodårer" og sørger for at holde landet frodigt, og at vandet i hanerne kan drikkes over hele Costa Rica.

På Costa Rica’s mest berømte stillehavsstrand, Tamarindo Beach, i Costa Rica’s Guldkyst region, ligger strandresortet Hotel Tamarindo Diria Beach Resort. Fra hotellet kan I nemt komme til at beundre naturen og dyrelivet på Costa Rica. Og det er uden, den tager skade, for Costa Rica har en målsætning om at være første CO2 neutrale land i verden og at al deres turisme skal være bæredygtig.

Der er mulighed for at tilkøbe forskellige ture, aktiviteter og udflugter hos Keep On Travel. Læs om udflugterne længere nede.

Resortet er et fantastisk sted at slappe af. Hotellet dækker over et stort frodigt område. Her kan I ligge i skyggen af en palme eller under solen på stranden.

Og når I trænger til at blive kølet ned, er der det vuggende azurblå hav og resortets fire smukke pools og en afslappende spa-pool. Forfriskninger og mad kan fås på fem forskellige barer og seks forskellige restauranter.


Rejsen inkluderer:

  • Fly København - San Jose t/r via Paris og Amsterdam (mulighed for tilslutningsfly fra Billund)
  • Alle skatter og afgifter
  • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
  • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
  • 10 overnatninger på 4* Tamarindo Diria Beach Resort
  • Morgenmad alle dage.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse d. 21. oktober - 01. november 2017:

Voksen - SPOTpris 13.998 kr.
Barn (2-12 år) - SPOTpris 9.998 kr.

Maks 2 voksne og 2 børn pr. værelse.

Betaling:
Der betales et depositum på 7.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Dette beløb er fuldt refunderbart, hvis rejsen kke bliver gennemført. Det resterende beløb på 6.998 kr. pr. voksen og 2.998 kr. pr barn betales direkte til Keep on Travel senest d. 14. juli 2017.

Tillæg (bestilles og betales direkte hos Keep on Travel)

  • Afbestillings- og rejseforsikringer: kontakt Keep on Travel for nærmere information
  • Tilslutningsfly fra Billund: kontakt Keep on Travel for nærmere information

Flytider (der flyves med KLM og Air France):

København:
Afgang København d. 21. oktober kl. 09:50 - Ankomst Paris kl. 11:50
Afgang Paris d. 21. oktober kl. 13:25  - Ankomst San Jose kl. 16.30

Afgang San Jose d. 31. oktober kl. 22.05 - Ankomst Amsterdam d. 01. november kl. 15:10
Afgang Amsterdam d. 01. november kl. 16:45 - Ankomst København kl.18:10 

Billund:
Afgang Billund d. 21. oktober kl. 07:15 - Ankomst Paris kl. 09:10
Afgang Paris d. 21. oktober kl. 13:25  - Ankomst San Jose kl. 16.30

Afgang San Jose d. 31. oktober kl. 22.05 - Ankomst Amsterdam d. 01. november kl. 15:10
Afgang Amsterdam d. 01. november kl. 16:40 - Ankomst Billund kl. 17:45

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Mulige udflugter (Kan tilkøbes på Keep on Travels hjemmeside HER

PAKKE 1: NATUR

Costa Rica har en helt fantastisk og eventyrlig natur. Her får I muligheden for at opleve denne natur på nærmeste hånd med vores dygtige og inspirerende guider. Her er både mulighed for at bevæge sig rundt i  trækronerne i regnskoven og opleve de fantastiske havskildpadder, som efter deres lange vandringer i Stillehavet kommer tilbage til Costa Rica for at lægge deres æg. Få også muligheden for at få en kaffe- og chokoladeoplevelse af helt enestående karakter. 

Monteverde Cloud Forest, Sky Tram & Trek og Don Juan Coffee Tour

Beskrivelse:
Efter at have kørt gennem det åbne og halvtørre landskab ved lavlandet ved stillehavskysten, begynder terrænnet at ændre karakter. Landskabet bliver nu mere frodigt og kupperet. Det er betyder, at I nærmer Jer Monteverde. Eventyret starter i en gondola, der vil bringe Jer til højt op i skoven. I har valget mellem at tage på Canopy Tour eller Hanging Bridges. Den adrenalin eventyrlystne vil bruge 7 forskellige svævebaner til at gå ned til startpunktet. Naturelskere vil køre med gondol og ledsages af en naturguide. I vil krydse 5 forskellige hængebroer. Efter en meget aktiv morgen indtager I en typisk costaricansk frokost på Don Juan Coffee. Her venter en kaffe og chokolade oplevelse ud over det sædvanlige og der bliver der mulighed for at smage noget af det bedste kaffe i verden.

Inkluderet: Transport, guide og entre 
Varighed: Ca. fra 7:00 til 15:30- 16:00 
Medbring: Regnjakke, vandreture eller løbesko, skiftetøj, kikkert, kamera, solcreme, myggespray og hat.

Skildpadde tur

Beskrivelse:
Efter at I er registreret på park ranger stationen, kan det være nødvendigt at vente et stykke tid, indtil en af ​​de lokale tur guider har spottet skildpadderne, der begynder at komme op af havet, og I begynder at gå ned på stranden for at komme til det sted, hvor I vil opleve et af Moder Naturs mest utrolige fænomener. Dette er når skildpadderne begynder at grave et hul i sandet for at lægge sine mellem 65 og 90 æg. Derefter vil hun begynde at dække reden for at beskytte dem mod rovdyr. 60 dage efter æglægningen kommer der liv i reden og der vækkes nyt håb om at skildpadderne overlever. Der skal reserveres mindst to dage før turen og der kræves pasnummer. 

Inkluderet: Transport, guide og entré til parken 
Varighed: Afhænger af tidevandet / 4-6 timer ca. 
Medbring: Vandresko eller sandaler, pas og mørke tøj.  Mad Flaskevand

PAKKE 2: ACTION

Har I lyst til at krydre den rolige strandferie med noget action, så har Costa Rica via sine bjerge, sin regnskov og sin i det hele taget dramatiske natur grundlaget for masser af action. I kommer på en whitewaterrafting tur, der kombinere det vilde ridt på floden med en fantastisk naturoplevelse i skoven. Derefter er der mulighed for at suse ned over trætoppene under en stålwire og nyde adrenalinsuset samtidig med at i får en naturoplevelse, der næppe findes bedre i verden. Skulle der være en smule energi tilbage tager I på en ATV tur gennem mudderet og så er der også behov for at slappe af på stranden eller ved poolen.

Tenorio Whitewater Rafting Class III-IV 

Beskrivelse:
Hvis I er klar på et stort eventyr, er I helt sikkert klar til dette. Tenorio-floden vil teste Jeres mod med sine klasse 3 og 4 fald. For dem der elsker rafting er denne tur et must. Denne tur er fuld af udfordringer. Masser af fald og sving venter de næste 16 udfordrende kilometer. Alle deltagere skal være i god fysisk form. Dette er en magisk tur, med uovertruffen skønhed og et fantastisk dyreliv. 

Inkluderet: Transport, tosproget guide og udstyr 
Varighed: 7:30 til 15:00  
Medbring: Shorts, T-shirt, komfortable sko, kamera, solcreme, badetøj,  skiftetøj, håndklæde, solbriller med solbrillesnor og kasket. 
Mad: Frokost

Congo Trail Canopy tur

Beskrivelse:
Denne tur er et rent adrenalinsus, hvor I hængende under en stålwire i bedste Indiana Jones stil suser gennem den tropiske skovs trætoppe omgivet af brølaber og andre dyr.

Efter cirka en times kørsel fra hotellet ankommer I til startstedet for dagens tur midt i den tropiske skov. Her vil I blive instrueret i brugen af svævebanen og sikkerheden. Så snart sikkerhedsinstruktionen er overstået begiver I jer til fods til den første platform. Herfra går det fra platform til platform i toppen af de høje træer frit hængende under stålwire. Mens I svæver gennem trætoppene vil I være tæt på dyrelivet og hvis I er heldige vil I blive fulgt at brølaberne der svinger sig afsted sammen med jer.

Undervejs kommer I også til at krydse en smal gangbro mellem to platforme – en skræmmende oplevelse der nok skal få adrenalinen frem.

Turen tager alt i alt 5 timer og giver ud over spændingen også mulighed for at opleve Costa Ricas exotiske natur helt tæt på.

Inkluderet: Transport fra hotellet, udstyr, guide
Varighed: 5 timer
Medbring: Sko velegnet til udendørsaktiviteter, shorts eller lange bukser, T-shirt, solbeskyttelse og insekts middel samt eventuelt kasket, kikkert og kamera.

 

ATV-tur på Guldkysten

Som én af de mest populære ture tager ATV-turen Jer på mudrede stier dybt ind gennem regnskoven ud til Guldkysten. Undervejs gør I ind imellem holdt og guiden vil udpege brølaber, ørne, nogle af Costa Ricas næsten 1.000 forskellige tropiske fuglearter, leguaner og andre spændende dyr.

Målet for turen er Guldkysten i det sydlige Tamarindo, hvor der bliver lejlighed til at få sig en forfriskende dukkert og få vasket mudderet af – inden det går tilbage igen ad de mudrede stier.

Inden afgang er der gennemgang af ATV’en og køreteknik, men turen kræver en rimelig god fysisk form.

Inkluderet: Transport fra hoteller, ATV, sikkerhedsudstyr, vand
Varighed: 4 timer
Medbring: Let fodtøj, shorts, T-shirt, badetøj, håndklæde, solbriller, solbeskyttelse og eventuelt hat eller kasket samt kamera og madpakke.

PAKKE 3: KULTUR

Vil I gerne opleve mere af Costa Rica og lære mere af historien om dette spændende folk, deres land og deres kultur, så er her pakken, der bringer Jer i nærkontakt med dette. Opleve det grønne paradis som Costa Rica er fra søsiden ombord på katamaranen Lazy Lizard, tag med til Palo Verde og Guaitil og opleve både det magiske fugleliv og pottemagernes enestående kunsthåndværk. Gå på hængebroerne gennem trætoppene og slut af med en eventyrlig kaffe- og chokoladeoplevelse I sent vil glemme.

Lazy Lizard Katamaran sejlads

Beskrivelse:
Turen starter på Flamingo Marina, hvor I stiger ombord på katamaranen Lazy Lizard. Jeres professionelle og venlige besætning får Jer hurtigt på havet, hvor I ser Costa Rica fra en hel ny vinkel. Mange steder vokser den tropiske regnskov helt ud til vandkanten og ofte ser I delfiner, hvaler, havskildpadder og de mange farvestrålende tropiske fisk. Der venter Jer en uforglemmelig oplevelse. I stopper for snorkeldyk og svømmer i det tropiske hav eller fisker lidt. Besætningen serverer kølige forfriskninger til Jer ombord, mens I nyder tropernes uhøjtidelige stemning ombord. 

Inkluderet: Transport fra hotellet i Tamarindo.
Varighed: Dagstur 8:30 til 12:30 eller Eftermiddagstur med solnedgang i Stillehavet: 14:00 til 18:00 
Medbring: Badetøj, badehåndklæde, solbriller, solcreme, kamera, hat, let fodtøj, t-shirt, shorts eller sarong.
Mad: Frisksmurte sandwich, frugt, kage, chips, salsa og bønner dip, samt øl, rumpunch, sodavand, iste, vin og vand.

Palo Verde National Park & Guaitil Pottemagere  

Beskrivelse:
Palo Verde's naturlige vådområder skaber de rette betingelser for et enestående righoldigt fugleliv, der giver den største koncentration af forskellige fuglearter både i Costa Rica og hele Mellemamerika. Dette er et paradis for birdere og desuden et perfekt sted at se masser af krokodiller, forskellige aber og krybdyr, mens I sejler ned ad Tempisque-floden i båd. Efter frokost passerer I den berømte håndværker by Guaitil og lærer om Chorotega-indianerne og oplever kunsthåndværkerne, mens de tilvirker keramikken med teknikker, der er gået i arv fra deres pre-colombianske forfædre.
 
Inkluderet: Transport fra hotellet i Tamarindo, indgangsgebyr, tosproget guide og bådtur.
Varighed: Fuld dag
Medbring: Tennissko, shorts, T-shirt, kamera, kikkert, solcreme, insektmiddel, hat eller hue.
Mad: Frokost

Monteverde Cloud Forest, Sky Tram & Trek & Don Juan Coffee Tour

Beskrivelse:
Efter at have kørt gennem det åbne og halvtørre landskab ved lavlandet ved stillehavskysten, begynder terrænnet at ændre karakter. Landskabet bliver nu mere frodigt og kupperet. Det er betyder, at I nærmer Jer Monteverde. Start eventyret i en gondol, der vil bringe Jer til højt op i skoven. I har valget mellem at tage på Canopy Tour eller Hanging Bridges med Sky Adventure. Den adrenalin eventyrlystne vil bruge 7 forskellige svævebaner til at gå ned til startpunktet. Naturelskere vil køre med gondol og ledsages af en naturguide. I vil krydse 5 forskellige hængebroer. Efter en meget aktiv morgen indtager I en typisk costaricansk frokost på Don Juan Coffee. Her venter en kaffe og chokolade oplevelse ud over det sædvanlige. Her bliver der mulighed for at smage noget af det bedste kaffe i verden.

Inkluderet: Transport, guide og entre 
Varighed: Ca. fra 7:00 til 15:30- 16:00 
Medbring: Regnjakke, vandreture eller løbesko, skiftetøj, kikkert, kamera, solcreme, myggespray og hat.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Keep on Travel på mail admin@keepon.travel. Husk at oplyse de fulde navne på alle rejsende, som det står i deres pas.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Keep on Travel på 24 64 06 30.

Én unik kode gælder for én rejse for 1 person til Costa Rica med Keep on Travel. 

Rejsen inkluderer:

Fly København - San Jose t/r via Paris og Amsterdam (mulighed for tilslutningsfly fra Billund)
Alle skatter og afgifter
20 kg bagage og 10 kg håndbagage
Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
10 overnatninger på 4* Tamarindo Diria Beach Resort
Morgenmad alle dage.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse d. 21. oktober - 01. november 2017:

Maks 2 voksne og 2 børn pr. værelse.

Betaling:
Der betales et depositum på 7.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Dette beløb er fuldt refunderbart, hvis rejsen kke bliver gennemført. Det resterende beløb på 6.998 kr. pr. voksen og 2.998 kr. pr barn betales direkte til Keep on Travel senest d. 14. juli 2017.

Tillæg (bestilles og betales direkte hos Keep on Travel)

Afbestillings- og rejseforsikringer: kontakt Keep on Travel for nærmere information
Enkelværelsestillæg: 4.650 kr.
Tilslutningsfly fra Billund: kontakt Keep on Travel for nærmere information

Flytider (der flyves med KLM og Air France):

København:
Afgang København d. 21. oktober kl. 09:50 - Ankomst Paris kl. 11:50
Afgang Paris d. 21. oktober kl. 13:25  - Ankomst San Jose kl. 16.30

Afgang San Jose d. 31. oktober kl. 22.05 - Ankomst Amsterdam d. 01. november kl. 15:10
Afgang Amsterdam d. 01. november kl. 16:45 - Ankomst København kl.18:10 

Billund:
Afgang Billund d. 21. oktober kl. 07:15 - Ankomst Paris kl. 09:10
Afgang Paris d. 21. oktober kl. 13:25  - Ankomst San Jose kl. 16.30

Afgang San Jose d. 31. oktober kl. 22.05 - Ankomst Amsterdam d. 01. november kl. 15:10
Afgang Amsterdam d. 01. november kl. 16:40 - Ankomst Billund kl. 17:45

Bemærk, at der er mulighed for tilslutningsfly fra Billund. Kontakt Keep on Travel for nøjagtig information og tider.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Keep on Travel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Keep on Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Keep on Travel

Teglholmens Østkaj 61, 2450 København SV
Tlf.: 24 64 06 30 | CVR: 36975458 | cht@keepon.travel | Hjemmeside |

Sidste chance: 13. juni 2017 kl. 23:59

EVENTYRLIGE COSTA RICA