KRYDSTOGT ITALIEN-BRASILIEN

Udsolgt

Få sol, god forplejning og afslapning på denne rejse fra Europa til Sydamerika. Nyd varmen i Brasilien, mens vinteren er ved at gøre sit indtog i Danmark. Rejs i 22 dage inkl. fly, 1 nat i Sao Paulo og helpension på skibet. Betal kun depositum nu!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

På denne tur bydes på store oplevelser i Sydamerika, hvor du besøger 6 byer, herunder OL byen Rio de Janeiro. Men først skal Atlanten krydses, for denne unikke tur starter i Italien. Fredag d. 24. november stævner Costa Favolosa ud fra Savona og sætter kursen mod Middelhavets udmunding i Atlanterhavet. Undervejs lægges der til i den catalanske hovedstad, Barcelona, hvor der altid er nyt at opleve, uanset hvor mange gange du tidligere har besøgt byen. Der gøres endnu et stop på det spanske fastland, i Cádiz, der anses for at være den ældste by i Europa og har været konstant beboet i over 3000 år. Den gamle bydel, der næsten er helt omkranset af vand, er et romantisk virvar af snoede gader med muntre taverner og duften af grillet fisk.

Når Middelhavet forlades, besøges to af Kanarieøerne: Lanzarote og Gran Canaria. Lanzarote byder ind med den lille havneby, Arrecife. Herfra kan du komme ud at vandre i De 1000 Palmers Dal, køre rundt i jeep blandt øens vulkaner og se nærmere på netværket af underjordiske grotter og oaser. Det andet stop er i Las Palmas på en af de mest populære ferieøer for danskere i vinterhalvåret: Gran Canaria. Her er både strand, shopping og mulighed for udflugter.

På turen tværs over Atlanten har du rig mulighed for at nyde skibet og alle dets faciliteter. Slap af og lad dig forkæle af det servicemindede personale, tag en svømmetur i en af skibets pools eller benyt fitnesscenteret, prøv lykken i kasinoet og nyd en drink på dækket eller i en af de mange lounges. Mulighederne er uendelige, og der er sørget for både aktiviteter og underholdning.

Første stop i Brasilien, hvor temperaturen på denne årstid ligger på 25-30 grader, bliver Recife, som er hovedstad i staten Pernambuco. Brasiliens kyst er kendetegnet ved fantastisk flotte strande, og det er naturligvis også en del af Recife, men den interessante historie giver mulighed for kulturelle oplevelser og ikke mindst flotte panoramaudsigter. Der er naturligvis også mulighed for god shopping. Herefter er der ophold i den lidt mere ukendte ”lille by”, Maceio, som med sine 1 million indbyggere er lille i brasiliansk målestok. Du har mulighed for sol, strand og vand i stor stil, hvad enten du vil af sted på egen hånd, på bustur eller på sejltur i de flotte laguner.

Mens skibet flyder langs Brasiliens kyst, kan du nyde opholdet ombord inden næste anløb, Salvador Bahia, som er på UNESCOs liste for verdenskulturarv. Byen er utrolig smuk med sine små gader og pastelfarvede bygninger. Havnebyen, Ilheus, besøges efterfølgende. Det er et lille skjult paradis med sandstrande og palmer - en sand perle, som er blandt livsnydernes foretrukne feriemål. Slap af med en stranddag eller tage på udflugt, hvor den fantastiske natur med flotte vandfald og kokoslunde kan nydes sammen med landets kultur.

Den kendte og meget omtalte OL by, Rio de Janeiro, der er flot beliggende mellem bjergtoppene, er også på programmet. Her er fængslende sandstrande som Copacabana, tropiske landskaber med skove og bjerge, sambarytmer og festligheder. Der er en grund til, at Rio også kaldes ”Den Vidunderlige By”.

Sidste stop er i kystbyen Santos, hvor det luksuriøse Costa Favolosa lægger til om morgenen d. 14. december. Herfra er der transport til millionbyen Sao Paulo, hvor du får en sightseeing tur på ca. 3 timer, inden du sættes af på hotellet, hvor der er overnatning. Den efterfølgende dag over middag er der transport til lufthavnen, og snart er du atter i Danmark efter 3 uger med mange fantastiske oplevelser.

Skibet
Costa Favolosa har rigtig mange faciliteter ombord, og det er bl.a. værd at fremhæve det flotte poolområde, som har både inden- og udendørs pools og jacuzzier samt et flot børnepoolområde til de mindste. Et imponerende fitnesscenter giver jer mulighed for at dyrke forskellige motionsformer, og på multibanen kan du slippe din indre boldspiller løs. Tid og plads til ekstra forkælelse finder du i skibets 6000 m2 store wellnessafdeling, hvor du mod betaling kan få forskellige behandlinger.  Skibets indretning er indbydende med hele 13 barer/lounger, hvor der i flere er musik om aftenen.


Prisen er pr. person og inkluderer:

  • Fly København-Milano/Nice og Sao Paulo-København
  • Fuld catering ombord på flyet fra Sao Paulo
  • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • Transfer til skibet i Savona
  • Transfer fra skibet i Santos til hotel inkl. sightseeing i Sao Paulo
  • Transfer fra hotel til lufthavn i Sao Paulo
  • 1 overnatning i Sao Paulo inkl. morgenmad
  • 20 nætter ombord på Costa Fascinosa
  • Helpension ombord på skibet
  • Underholdning ombord herunder fri adgang til teater
  • Fri afbenyttelse af fitness, jacuzzi og pools
  • Daglig rengøring og fri håndklædeservice i kahyt, ved pool og ved strand
  • 1 rejsedokumentpung pr. kahyt

Prisen er pr. person v. 2 personer i delt kahyt.

Indvendig Classic: SPOTpris 13.590 kr. Normalpris 24.734 kr. Spar 45 %
Indvendig Premium: SPOTpris 13.990 kr. Normalpris 26.234 kr. Spar 46 %
Udvendig Classic*: SPOTpris 14.990 kr. Normalpris 27.274 kr. Spar 45 %
Udvendig Premium: SPOTpris 15.590 kr. Normalpris 28.254 kr. Spar 44 %
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 15.990 kr. Normalpris 32.194 kr. Spar 50 %
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 16.590 kr. Normalpris 34.434 kr. Spar 51 %

*forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Betaling
Ved køb hos SPOTdeal betales et depositum på 4.000 kr. pr. person, som ikke er refunderbart. Restbeløbet betales til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Bestiller du afbestillingsforsikring hos Øster Lindet, skal dette beløb dog indbetales ved indløsning af værdibevis. Når hele rejsen er betalt, er der ingen mulighed for annullering.

REJSERUTE

24.11          Morgenfly fra København til Milano/Nice og transfer til skibet. Kl. 16.30 afgang Savona
25.11          Kl. 13.00 ankomst Barcelona/Spanien. Afgang kl. 19.00
26.-27.11    På havet
28.11          Kl. 08.00 ankomst Cádiz/Spanien. Afgang kl. 18.00
29.11          På havet
30.11          Kl. 09.00 ankomst Arrecife/Lanzarote/Spanien. Afgang kl. 19.00
01.12          Kl. 08.00 ankomst Las Palmas/Gran Canaria/Spanien. Afgang kl. 17.00
02.-07.12    På havet
08.12          Kl. 09.00 ankomst Recife/Brasilien. Afgang kl. 23.00
09.12          Kl. 08.00 ankomst Maceio/Brasilien. Afgang kl. 13.00
10.12          Kl. 08.00 ankomst Salvador Bahia/Brasilien. Afgang kl. 23.00
11.12          Kl. 08.00 ankomst Ilheus/Brasilien. Afgang kl. 18.00
12.12          På havet
13.12          Kl. 08.00 ankomst Rio de Janeiro/Brasilien. Afgang kl. 18.00
14.12          Kl. 09.00 ankomst Santos/Brasilien. Transfer til hotel i Sao Paulo inkl. sightseeing
15.12          Transfer til lufthavnen. Kl. 17.45 afrejse mod København med ankomst næste eftermiddag

Der må tages forbehold for ændringer i anløb.

Flytider:
24.11   Kl. 08.50-11.10       København – Milano/Nice
15.12   Kl. 17.45-05.35+1   Sao Paulo – Lissabon
16.12   Kl. 09.25-14.05       Lissabon – København

Flytiderne er vejledende, og der tages forbehold for ændringer i tiderne.

Hotel i Sao Paulo
Rejsen er inklusive en overnatning med morgenmad på 3* Comfort Hotel Nova Paulista i Vila Mariana-kvarteret, tæt på shopping, restauranter, parker og museer. Hotellet har udendørs pool, restaurant og bar. Værelserne er pæne og med air condition, tv, minibar og eget bad/toilet

Helpension
Der er helpension på skibet, hvis restaurant er stilfuldt indrettet, og her kan du indtage morgen-, middag- og aftensmad. Til hvert måltid er der a la carte efter varieret spisekort, der udskiftes dagligt. I restauranten kommer man ikke i shorts og badetøj.

Der er også en buffet, der i forbindelse med hovedmåltiderne bugner af lækkerier. Buffeten er åben fra ca. kl. 7 til ca. kl. 17.30 og der er altid snacks, frugt og kager her.  De nøjagtige åbningstider fremgår af skibets dagsprogram.

Derudover er der flere temarestauranter ombord, hvor man mod et beskedent tillæg kan indtage måltider.

Helpensionen er inkl. kaffe, te, vand og juice til morgenmaden samt kaffe og te til eftermiddagskagen.

Drikkevarer
Drikkevarer generelt - udover kaffe, te og juice til morgenmad - er ekskl. i rejsens pris. Du kan tilkøbe forskellige drikkepakker ombord på skibet, eller du kan vælge en ”Piu Gusto” drikkepakke, som du kan tilkøbe ved bestilling. Prisen er kr. 225 pr. person pr. dag, og den skal tilkøbes for hele perioden og af alle personer, der rejser sammen. Pris pr. person for hele turen er kr. 4.500 - denne og flere andre pakker kan også købes ombord.

Udflugter
Rederiet arrangerer en bred vifte af udflugter ved alle anløb. Disse er eksklusive i prisen og kan tilkøbes ombord på skibet eller på forhånd.

Enekahytter
Der skal forespørges på enekahytter inden køb. Tillægget afhænger af kahytstype: Indvendig kr. 2.200, udvendig kr. 2.500. Balkonkahytter er ikke tilgængelige som enekahyt. Enekahytstillægget købes direkte hos Øster Lindet og der er et meget begrænset antal.

Børn u/18 år
Børn under 18 år, der rejser sammen med min. 2 voksne, betaler kr. 10.990 uanset kahytskategori, når de bor i ekstra opredning.

Servicecharge
Der skal afregnes et obligatorisk servicecharge på 10 euro pr. person pr. dag og i alt kr. 1.500 pr. person for hele rejsen direkte til skibet.

Eksklusiv
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Personlige forsikringer
  • Drikkevarer udover hvad er nævnt
  • Udflugter
  • Tillæg for enekahyt
  • Obligatorisk servicecharge 

Rejsedokumenter
Du skal være i besiddelse af et pas, der er gyldigt min. 6 mdr. efter hjemkomst.

Du skal sørge for at have en rejseforsikring, der dækker HELE VERDEN, da den danske sygesikring intet dækker. Spørg dit forsikringsselskab eller Øster Lindet.

Det er den rejsendes egen pligt at sørge for, at alle rejsedokumenter er gyldige. Vi kan anbefale, at man evt. kontakter de respektive ambassader for at høre, om der er ændringer i forhold til nedenstående anbefalinger fra Udenrigsministeriet.

Visum
Ifølge Udenrigsministeriets hjemmeside gælder følgende regler pt.:

Brasilien: Visumfrit i op til 90 dage for danske statsborgere med dansk pas.
Pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du indenfor 2 hverdage din rejse hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

* Fulde navn som i pas
* Fødselsdato
* Pasnummer
* Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
* Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
* Navn og telefonnummer på en pårørende

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

 

Prisen er pr. person og inkluderer:

  • Flybillet København-Milano og Sao Paulo-København
  • Fuld catering ombord på flyet fra Sao Paulo
  • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • Transfer til skibet i Savona
  • Transfer fra skibet i Santos til hotel inkl. sightseeing i Sao Paulo
  • Transfer fra hotel til lufthavn i Sao Paulo
  • 1 overnatning i Sao Paulo inkl. morgenmad
  • 20 nætter ombord på Costa Fascinosa
  • Helpension ombord på skibet
  • Underholdning ombord herunder fri adgang til teater
  • Fri afbenyttelse af fitness, jacuzzi og pools
  • Daglig rengøring og fri håndklædeservice i kahyt, ved pool og ved strand
  • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr
  • 1 rejsedokumentpung pr. kahyt

EKSKLUSIV
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Personlige forsikringer
  • Drikkevarer udover hvad er nævnt
  • Udflugter
  • Tillæg ene kahyt
  • Obligatorisk servicecharge 

Vigtig information:

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation. Det er en lang tur og ændringer i anløb og ophold kan være nødvendige at ændre.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk for afhjælpning.

BEMÆRK: Er du gravid er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.
På rejsen skal pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, medbringes.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindet og krydstogtsrederiets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 09. juni 2017 kl. 23:59

KRYDSTOGT ITALIEN-BRASILIEN