Forkælende skønhedsbehandlinger i hjertet af Kbh

Sidste chance!

Trænger ansigt og hænder til lidt ekstra pleje efter en lang vinter? Når du lægger vejen forbi Salon Undercut i hjertet af Kbh er du sikret en god og professionel behandling hver gang. Vælg en manicure, en effektiv diamantslibning eller oxygenbehandling.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hos Salon Undercut på Sølvgade i hjertet af København tilbydes hudpleje og kosmetologi med stor fokus på kvalitet. Her vil du altid få den helt rette og professionelle behandling. Nu kan du vælge mellem flere skønne behandlinger så hud og negle er klar til sol og sommer!

Vælg mellem følgende skønhedsbehandlinger:

Spa Manicure: SPOTpris 238 kr. Normalpris 399 kr. Spar 40 %
Shellac helfarve inkl. minimanicure: SPOTpris 238 kr. Normalpris 399 kr. Spar 40 %
Madonna diamantslibning 45 min.: SPOTpris 479 kr. Normalpris 799 kr. Spar 40 %
Madonna (Oxygen) behandling 45 min: SPOTpris 599 kr. Normalpris 999 kr. Spar 40 %
Madonna Luksusbehandling 60 min.: SPOTpris 899 kr. Normalpris 1.499 kr. Spar 40 %

Spa Manicure
Negle files i facon. Neglebånd skubbes ned evt. fjernes.
 Efterfølgende vil du få et lækkert håndbad med mandelolie efterfulgt af en scrub, der fjerner de døde hudceller. Du vil derefter få en lækker håndmassage og paraffin håndmaske, der tilfører din hud en masse fugtighed. Der afsluttes med neglebåndscreme, negleolie og håndcreme, alle fra CND.

Shellac helfarve inkl. mini manicure 
Shellac fra CND er nytænkende og banebrydende – det er en kombi af det nemme fra neglelak og det holdbare fra gelé. Det lægges på som en neglelak, og giver dig glansen og holdbarheden som gelé.

Diamantslibning
Hudslibning med diamanter er en effektiv behandling til fjernelse af yderste tørre hudlag. Behandlingen sætter gang i produktionen af kollagen og giver en fastere, glattere og yngre hud med en smuk glød. Diamantslibning reducerer også rynker, fine linjer, ar, forstørrede porrer, pigmentering og acne.

Diamantslibning kaldes i nogle behandlingssystemer for “Microdermabrasion”
En anden fordel ved diamantslibning er at din hud herefter vil være langt mere modtagelig for dine kostbare hudplejeprodukters egenskaber.
Du er altid velkommen til at kigge ind forbi til en snak. Sammen finder vi frem til den helt rigtige behandling for dig.

Madonna (Oxygen) behandling
Med en oxygenbehandling, får du tilført høje koncentrater af aktive stoffer fra serum, der går ind og giver din hud nyt liv. Den aktive serum bliver ved hjælp af 90% koncenteret ilt pustet ind, så den træner bedre gennem hudens overflade og helt ned i dybden.

Oxygenbehandling henvender sig til alle hudtyper, lige fra den tørre, slappe, ældre og til den helt unge hud. Du vil få en frisk hud, som føles opstrammet, men fornyet glød og fuld af fugt.

En oxygenbehandling er behagelig og vil føles forfriskende på huden. Du vil allerede kunne se en effekt efter blot en enkelt oxygenbehandling. For en længerevarende effekt og hvis du vil være rigtig god ved din hud, anbefaler vi et oxygen kurforløb som indeholder 5 oxygenbehandlinger. Hør nærmere om dette i salonen.

Madonna Luksusbehandling - den ULTIMATIVE!!
Med en Madonna luksusbehandling vil du få BÅDE en Oxygenbehandling samt Diamantbehandling. Dette er den ultimative behandling for dig der gerne vil afrense, dybdepeele. udglatte din hud så den ender helt frisk, fast og glat.

Salon Undercut bruger og sælger KUN miljørigtige produkter
At værne om miljøet er noget de lever efter. Derfor finder du udelukkende produkter der er miljøbevenlige, produceret efter de korrekte normer og naturligvis helt frie for parabener.

Værdibeviset kan benyttes til og med den 1. december 2017.

Du booker tid på telefon 22953328. Der må ikke bookes tid online. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 1 x valgt behandling

Værdibeviset kan indløses til og med d. 1. december 2017.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Salon Undercut.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Salon Undercut & Skin

Sølvgade 14, 1307 Kbh K
Tlf.: 22 95 33 28 | CVR: 38222392 | supremeblend@hotmail.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 09. juni 2017 kl. 23:59

Forkælende skønhedsbehandlinger i hjertet af Kbh