Forkælelse på Løgstør Badehotel - Hotel Du Nord

Sidste chance!

Løgstør Badehotel har en skøn udsigt til Limfjorden og et godt, lokalt køkken. Løgstør er med sin unikke placering fredeligt og roligt, men der er også rig mulighed for oplevelser. Vælg f.eks. et ophold med to nætter for to personer fra KUN 1.498 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hotellet er 165 år gammelt og er i dag et charmerende badehotel beliggende centralt i Løgstør direkte på havnefronten med betagende udsigt over naturskønne Limfjorden.

Hotellet har 17 lyse og helt individuelle værelser, alle med eget bad/toilet, fladskærms-TV og gratis internet. Flere af værelserne har den mest fantastiske udsigt over havnemiljøet og Limfjorden.

Lokal og økologisk mad
På hotellets restaurant, Restaurant Frederik den VII, er personlig betjening og glæden ved kulinariske oplevelser fra det danske køkken og årstidernes bedste råvarer en selvfølge.

I restauranten arbejder de målrettet på at modtage det Økologiske Spisemærke, der sætter specifikke krav til økologisk mad- og drikkevarer. Det betyder, at de i størst mulig omfang tænker ’økologi’ både i forbindelse med de daglige råvarer, og den vin de køber ind, der alle er økologiske - og/eller biodynamiske vine fra det europæiske fastland.

De samarbejder i vid udstrækning med lokale leverandører, herunder "Himmerlandskvæg", lokalt producerede oste fra Oste-manden i Vindblæs og naturligvis Limfjordens frugter i form af verdens bedste friske blåmuslinger, der i sæsonen dagligt landes i Aggersund få hundrede meter fra hotellet.

Når vejret tillader, serverer de også på deres fortovsrestaurant med den smukkeste og mest betagende udsigt over Limfjorden.


Vælg mellem ophold med 1, 2 eller 3 overnatninger for 2 personer:


Ophold med 1 overnatning:

  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Eftermiddagskaffe/-te med kage
  • 3-retters aftenmenu
  • Aftenkaffe med sødt
  • Morgenmad

SPOTpris 998 kr. for 2 personer. Normalpris 1.790 kr. Spar 44 %


- Eller -

Ophold med 2 overnatninger:

Dag 1

  • Eftermiddagskaffe/-te med kage
  • 2-retters aftenmenu
  • Aftenkaffe med sødt
  • Overnatning i dobbeltværelse

Dag 2

  • Morgenmad
  • Eftermiddagskaffe/-te med kage
  • 3-retters aftenmenu
  • Aftenkaffe med sødt
  • Overnatning i dobbeltværelse

Dag 3

  • Morgenmad

SPOTpris 1.498 kr. for 2 personer. Normalpris 3.580 kr. Spar 58 %


- Eller -

Ophold med 3 overnatninger:

Dag 1

  • Eftermiddagskaffe/-te med kage
  • Badehotellets berømte & berygtede Wienersnitsel
  • Aftenkaffe med sødt
  • Overnatning i dobbeltværelse

Dag 2

  • Morgenmad
  • Eftermiddagskaffe/-te med kage
  • 2-retters aftenmenu
  • Aftenkaffe med sødt
  • Overnatning i dobbeltværelse

Dag 3

  • Morgenmad
  • Eftermiddagskaffe/-te med kage
  • 3-retters aftenmenu
  • Aftenkaffe med sødt
  • Overnatning i dobbeltværelse

Dag 4

  • Morgenmad

SPOTpris 1.998 kr. for 2 personer. Normalpris 4.490 kr. Spar 55 %


Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage fra d. 1. juni 2017 til og med d. 2. februar 2018.

Tillæg (betales direkte til hotellet):

  • Tillæg ved ophold fredag og lørdag 150 kr. pr. værelse pr. nat
  • Tillæg for fjordudsigt 100 kr. pr. nat
  • Tillæg for hund 150 kr. pr. ophold

Tjek ind: Tidligst kl. 14.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.


WELLNESS: Gør dit ophold ekstra lækkert og bestil tid til en professionel ansigtsbehandling, fodbehandling eller kropsmassage.

Det faguddannede personale tilbyder behandlinger af høj kvalitet med produkter fra markedets bedste leverandører. Se mere på hotellets hjemmeside: www.hotel-dunord.dk.

Løgstør er med sin unikke placering og natur fred og ro, men har også et utal af forskellige oplevelses- og aktivitetsmuligheder. 

Under jeres ophold anbefaler vi, at I giver jer tid til at nyde en vandretur på havnen, tage en snak med de lokale fiskere og besøge det hyggelige Limfjordsmuseum, Det Maritime Oplevelsescenter eller Glenholm Vingård, der er beliggende kun få km fra hotellet. Det er også i Løgstør, at I finder vikingeborgen Aggersborg mod nord og Vitskøl Kloster mod syd.

Handelsliv
Handelslivet byder på alt fra specialbutikker med lækre nordjyske fødevarespecialiteter til et kæmpestort udvalg i alt, hvad hjertet måtte begære af tøj, sko med mere.

Der er også et væld af fysiske udfoldelsesmuligheder. Skov, fjord, hede appellerer alle til udendørsaktiviteter. Der er uspoleret natur på fantastiske Livø med alle sælerne, prægtige heder, stilfærdige sejlture, dybe slugter og høje skrænter.

Kanalen - ét af Nordjyllands Syv Vidundere  
Og så er der Frederik den VII's Kanal, Limfjorden og Limfjordsmuseet med det maritime oplevelsescenter. Kanalen er udnævnt til et af Nordjyllands Syv Vidundere og er med sine 4,4 kilometer museets største "museumsgenstand".

Men den er mere end det. Den er levende historie og kan opleves enten ved at gå turen eller tage med på en guidet sejltur med Limfjordsmuseets turbåd Grevinde Danner. På Limfjordsmuseet er der en ny, stor udstilling, som i 2009 blev nomineret til den danske museumspris. 

Spil golf
I gå-afstand fra bycentrum ligger golfbanen med den fantastiske udsigt over Limfjorden fra alle 18 huller på mesterskabsbanen og fra de 9 huller på en af Danmarks bedste Pay and Play-baner. Køber du greenfee gennem hotellet får du 20 % rabat.


Gæsteanmeldelser

Hotellet kan også bryste sig af mange begejstrede gæster, der bl.a. skriver:

"Fremragende beliggenhed

Vi var på et tre-dages ophold på Hotel du Nord, som nu kalder sig Løgstør Badehotel. Hotellet ligger på havnepromenaden lidt øst for selve havnen. Det er en fantastisk beliggenhed, 10 meter fra Limfjorden med en skøn udsigt over fjorden. Vi havde godt vejr og nød udsigten, inklusive den smukkeste solnedgang. Hotellet er ret gammelt. Noget er blevet renoveret. Noget mangler stadig en kærlig hånd. Værelset bar også præg af alderdom, men det var rummeligt og hyggeligt, og væsentligst: Sengene var gode. Morgenmaden og aftensmaden i restauranten var ganske udmærket. Der er god plads i de tre hyggelige restaurant-lokaler. Servicen var upåklagelig. Vi kommer gerne tilbage en anden gang. OBS: Der er mange attraktioner i og nær Løgstør, hvis man er lidt interesseret i historie/arkæologi/kultur, og selve Løgstør er en dejlig lille by."

Anmeldt maj 2017

Følger du med i "Badehotellet"? - så giv dig selv et ophold på Hotel du Nord.....
Lige hjemkommet efter et 3-dages ophold, som vi havde købt gennem Spotdeal. Vi har i den grad nydt vores ophold..... meget venligt og imødekommende personale. Gammelt - men rent og hyggeligt indrettet værelse med skøn udsigt over vandet. Opholdsstuer og restaurant smagfuldt indrettet. Man fornemmer en behagelig atmosfære og føler sig godt tilpas... Og så til maden: topkarakter. Det gælder samtlige måltider. Fuld valuta for pengene!! Vi kan klart anbefale et ophold på hotellet! Vender selv tilbage, når det bliver sommer.

Anmeldt oktober 2016 på tripadvisor.dk

Alt var bare perfekt
Har lige opholdt os 3 dage på Hotel du Nord, og det har bare været en rigtig dejlig oplevelse med en behagelig venlig modtagelse. Dejligt personale og et dejligt rent værelse med den flotteste udsigt over Limfjorden i det dejligste junivejr, man kan ønske sig. Dejlig morgenmad, med alt hvad der hører til et dansk morgenbord, og den dejligste veltillavede middag blev serveret hver aften. Er 100% tilfreds med opholdet på det charmerende hotel og kommer meget gerne tilbage på et tidspunkt.”

Anmeldt juni 2016 på tripadvisor.dk

"Hyggelig gammel hotel
Hyggelig gammel hotel med masser af charme. God mad. Venlig og hjælpsom personale. Vi havde et dejlig weekend ophold og kan klart anbefales. Det kan desuden anbefales at forkæle sig selv med en omgang velvære massage."

Anmeldt d. 18. januar 2016 på tripadvisor.dk 

"Dejligt ophold
Vi havde fået hotellet anbefalet af andre og blev bestemt ikke skuffet.
Vi fik en yderst venlig modtagelse og fik anvist et dejligt værelse med en fantastisk udsigt over fjorden til vores to-dages ophold.
Morgenmaden var god og varieret. Vi fik middag begge aftener, og hver gang var maden særdeles rigelig og velsmagende - alt servereret med hyggelig og venlig betjening. Vi vil helt bestemt anbefale dette sted og vender gerne tilbage."

Anmeldt 16. december 2015 på tripadvisor.dk

"Mini-ferie
Vi er lige kommet hjem fra en super dejlig mini-ferie med 2 overnatninger med eftermiddagskaffe, aftensmad og morgenbuffet. Havde værelse med fantastisk udsigt over fjorden, og vi oplevede orkan (Gorm) og kraftig forhøjet vandstand. Værten bød velkommen ved ankomst, rigtig god og venlig betjening med fremragende mad. Værelset OK, så dette ophold har så absolut været et af de bedre og kan anbefales. Hotellet har en fremragende beliggenhed lige ud til fjorden."

Anmeldt 5. december 2015 på tripadvisor.dk

Også tidligere SPOTdeal-gæster giver hotellet mange rosende ord med på vejen:

"Gastronomie magnifique. Et dejligt ophold. Har prøvet sidste år, og ville se om det var lige så godt i år, og det var det. Charmerende og med rigtig god service. Rene og pæne værelser. Hotellet ligger ud til vandet og det er utroligt fredeligt. Kan kun anbefales, men helst for ikke gangbesværede ( ingen elevator). Værten er absolut serviceminded. Maden rigelig og veltillavet. fås vel ikke bedre."

Anmeldt d. 3. april 2016.

"Rigtig dejlig mad og meget imødekommende og venligt personale. Vores forventninger til opholdet blev indfriet over al forventning."

Anmeldt d. 2. marts 2016.

"Løgstør Badehotel er absolut et besøg værd. Perfekt beliggenhed, godt værelse og god service."

Anmeldt 1. marts 2016.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Løgstør Badehotel - Hotel Du Nord på telefon 98 67 21 00. Husk at oplyse, hvor du har købt dit værdibevis og oplys samtidig den unikke kode på værdibeviset ved bookingen.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage fra d. 1. juni 2017 til og med d. 2. februar 2018.

Én unik kode gælder for ét af det valgte ophold til 2 personer på Løgstør Badehotel.

Tillæg (betales direkte til hotellet):

  • Tillæg ved ophold fredag og lørdag 150 kr. pr. værelse pr. nat
  • Tillæg for fjordudsigt 100 kr. pr. nat
  • Tillæg for hund 150 kr. pr. ophold

Tjek ind: Tidligst kl. 14.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Ophold med 1 overnatning:
Overnatning i dobbeltværelse
Eftermiddagskaffe/-te med kage
3-retters aftenmenu
Aftenkaffe med sødt
Morgenmad

Ophold med 2 overnatninger:

Dag 1
Eftermiddagskaffe/-te med kage
2-retters aftenmenu
Aftenkaffe med sødt
Overnatning i dobbeltværelse

Dag 2
Morgenmad
Eftermiddagskaffe/-te med kage
3-retters aftenmenu
Aftenkaffe med sødt
Overnatning i dobbeltværelse

Dag 3
Morgenmad


Ophold med 3 overnatninger:

Dag 1
Eftermiddagskaffe/-te med kage
Badehotellets berømte & berygtede Wienersnitsel
Aftenkaffe med sødt
Overnatning i dobbeltværelse

Dag 2
Morgenmad
Eftermiddagskaffe/-te med kage
2-retters aftenmenu
Aftenkaffe med sødt
Overnatning i dobbeltværelse

Dag 3
Morgenmad
Eftermiddagskaffe/-te med kage
3-retters aftenmenu
Aftenkaffe med sødt
Overnatning i dobbeltværelse

Dag 4
Morgenmad

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Løgstør Badehotel/Hotel Du Nords officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Løgstør Badehotel/Hotel Du Nord. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

*Løgstør Badehotel - Hotel du Nord

Havnevej 38, 9670 Løgstør
Tlf.: 98 67 21 00 | CVR: 37890146 | hotel@hotel-dunord.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 02. juni 2017 kl. 23:59

Forkælelse på Løgstør Badehotel - Hotel Du Nord