Bilkamera

Sidste chance!

Du ved aldrig, hvad der kan ske på vejen, eller når din bil holder parkeret. Optag hændelser som biluheld, tyveri og hærværk med et bilkamera, også kaldet Dashcam, så du altid har dokumentation.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Et Dashcam er et lille kamera, du sætter i foruden eller på dashbordet af din bil, og som filmer, mens du kører, og når bilen er parkeret. Kameraet har bevægelsessensorer, som gør, at den kun aktiveres, når det registreres bevægelse foran kameraet.

Den kan fange hændelsesforløb og nummerplade, og hermed har du bevis for, hvad der er sket, hvis der en bilulykke, men også mindre og mere sandsynlige hændelser som uheld, hærværk og tyveri.

Det kan også være, du ser noget uansvarligt i trafikken, som du synes bør rapporteres til politiet. Kameraet kan også bruges til at filme vidunderlige begivenheder på din køretur, som usædvanlige og flotte landskaber herhjemme og på rejser.  

Kameraet filmer i en højkvalitetsvideo (1080 HD), og den får utrolig meget med med sin linse på 170˚. I kameraet er Micro SD-kort-port, og der støttes op til 32GB. Der medfølger ikke micro-sd-kort, men de kan købes i de fleste elektronikforhandlere. Der optages oven i gamle optagelser, når det er nødvendigt, og kameraet løber derfor aldrig tør for plads. 

SPOTpris 199 kr. Normalpris 799 kr. Spar 75 %. Du kan vælge at få bilkameraet i sort eller blå. Du vælger farve, når du klikker 'køb nu'.

Prisen er ekskl. fragt på 39 kr. per produkt.

Varen leveres med GLS til nærmeste pakkeshop. Forventet leveringsdato: 14. juni 2017

Specifikationer:
1920 x 1080 30fps
Bruger micro-sd-kort til lagring (medfølger ikke)
Bevægelsessensor
170 graders linse
Infrarød natteoptagelse
Automatisk tænd/sluk
Skal være tilsluttet strømforsyning (12v stik medfølger)
2,4" LCD-skærm
6 Mega Pixels

Du skal ikke foretage dig yderligere. Varen leveres inden for 14 dage efter kampagnens udløb. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb. Produktet bliver leveret med GLS til nærmeste pakkeshop, og du vil modtage besked på mail og/eller SMS, når pakken er klar til afhentning.

Forventet leveringsdato: 14. juni 2017

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for et bilkamera.

Prisen er ekskl. fragt på 39 kr. per produkt.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Gaven.dk.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Gaven.dk

Skavholmvej 5, 8520 Lystrup
Tlf.: | CVR: 33512090 | info@gaven.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. maj 2017 kl. 23:59

Bilkamera