Lær at lave mad af en ægte Michelin-kok

Sidste chance!

Deltag i Kokkeriets kokkeskole og lær at lave nogle af de bedste og smukkeste danske retter. Du skal lave en 4-retters menu, som du kan nyde bagefter med tilhørende vinmenu, kaffe og petit fours. Kokkeskolen er en oplagt gave til fars dag!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Har du nogensinde prøvet at sidde på en gourmetrestaurant og få serveret en ret, der fik dig til at tænke, at det her er jo ren kunst, og hvordan i alverden gjorde de det? Så er kokkeskolen hos Kokkeriet det helt rigtige sted at lede efter svaret.

På kokkeskolen får du chancen for at komme med ind bag facaden til en ukendt verden, hvor du, omgivet af eminente og passionerede kokke, kan udfolde dig og lave høj gastronomi.

Michelinhædret
Kokkeriet er hædret med en michelinstjerne og er blevet overdænget med rosende ord for stedets sublime madoplevelser. Maden er anderledes, moderne og dekadent i sine nyfortolkninger af klassiske såvel som nyere danske retter.

"Det bedste i hele verden er at kunne se og mærke gæsternes glæde og begejstring. Alt sliddet og forberedelserne og de lange dage… det er det hele værd," siger køkkenchef Morten Krogholm.

Kokkeskolen er for dig, der vil blive bedre til at kaste dig ud i at lave dansk gourmetmad for dine gæster. Og du kan invitere en du holder af, husk et bevis pr. person, og få en uforglemmelig aften i selskab med nogle af landets absolut bedste kokke.

Tilbuddet er også oplagt som gave til fars dag. Derudover kan den bruges som teambuildingkursus for medarbejderne i jeres virksomhed. Der er plads til omkring 20 deltagere på et hold.


 Du får:

  • Deltagelse i kokkeskole: SPOTpris 1.500 kr. Normalpris 1.800 kr. Spar 16 %

Værdibeviset er gyldigt til og med 16. maj 2019.

Der er kokkeskole 2 torsdage hver måned fra 17-22.30. Du kan se datoer på Kokkeriets hjemmeside kokkeriet.dk.

Der er plads til omkring 20 deltagere på et hold.

Tilkøb af Kokkeriets egen kogebog (foretages her på spotdeal.dk)
Det er muligt at tilkøbe Kogebog fra Kokkeriet. Bogen udleveres, når du er på kokkeskole og den vil være signeret med en personlig hilsen.  

SPOTpris 480 kr. Normalpris 600 kr.


Aftenens forløb
Som kokkeelev for en aften får du chancen for at tilberede dén menu, som til daglig serveres for restaurantens gæster. Kokkene viser jer det, som I gerne vil se. En kærlighed og forståelse for de forskellige retter og en respekt for de enkelte råvarer.

I løbet af aftenen bliver der kogt, braiseret, flamberet, pocheret og pisket, til der er fremstillet fire fantastiske retter fra bunden. I kommer til at sparre med nogle af landets absolut bedste kokke, og efterfølgende får I naturligvis anledning til at nyde de færdige retter sammen med en tilhørende vinmenu.

Og bare rolig - selvfølgelig bliver der også plads til et godt glas vin undervejs, mens de forskellige retter begynder at tage form.

Der er som nævnt plads til cirka 20 elever på holdet, der desuden består af 3 passionerede kokke og 2 tjenere (bare rolig, vi har også sørget for en opvasker), der vil vise jer, hvordan gode håndværkstraditioner, friske råvarer og logistik skal gå op i en højere enhed for at levere en sublim oplevelse aften efter aften.

Kokkeskolen starter kl. 17.00, og kl. 19.00 kan I sætte jer til bords og lade jeres værter tage over, så I kan nyde alle dagens kreationer. Aftenen rundes af med kaffe og petit fours, og kl. 22.30 er den officielle del af kokkeskolen ovre. Men I er mere end velkomne til at blive og fortsætte aftenen. 


Rost til skyerne
Kokkeriet er hædret med en michelinstjerne. Læs mere her.

Og Børsen har i 2012 givet Kokkeriet 5 ud af 6 mulige stjerner og skriver bl.a. i anmeldelsen af stedet:

"Bordet forlades med let følelse i kroppen, og med en fornemmelse af at have oplevet et virkelig moderne, personligt præget dansk køkken."

Læs hele anmeldelsen her.

En tilsvarende oplevelse kan du, eller én som du vil overraske, nu få, hvis du melder dig til Kokkeskolen hos Kokkeriet. Rigtig god fornøjelse!

Der er kokkeskole 2 torsdage hver måned fra 17-22.30. Du kan se datoer på Kokkeriets hjemmeside kokkeriet.dk.

Der er plads til omkring 20 deltagere på et hold.

Værdibeviset er gyldigt til og med 16. maj 2019.

Du reserverer plads på kokkeskolen ved at skrive til info@kokkeriet.dk. Her skal du oplyse datoen, at det er et SPOTdeal tilbud og den unikke kode på værdibeviset. Du bedes også oplyse telefonnummer, så Kokkeriet kan kontakte dig, hvis der er behov for det.

SPOTdealen er en kokkeskole, hvor du sammen med Kokkeriets stjernekokke laver en 4-retters menu, som efterfølgende serveres med en tilhørende vinmenu, kaffe og petit fours.

Én unik kode gælder for én person.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kokkeriet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64 , 1306 København K
Tlf.: 33 15 27 77 | CVR: 36618876 | info@kokkeriet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 04. juni 2017 kl. 23:59

Lær at lave mad af en ægte Michelin-kok