Gourmetophold på Malling Kro

Sidste chance!

Tag på et ægte livsnyderophold på Malling Kro. I får 4-retters gourmetmiddag, overnatning i nyrenoveret værelse og morgenbuffet for 1.395 kr. for to personer. Udover et prisbelønnet vinkort har kroen en flot prenominering som årets Bo & Spis sted i 2017.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Malling Kro ligger i hjertet af den hyggelige by Malling kun 10 km syd for Aarhus og nær det nye Moesgaard Museum i et roligt og charmerende landsbymiljø, tæt ved skov og strand. Kroen er et sted, hvor du som gæst føler dig velkommen i rare omgivelser med afslappet atmosfære, hvor personalet altid gør deres bedste for at give dig en behagelig oplevelse.

Gennem de sidste 22 år er Malling Kro løbende og nænsomt blevet renoveret til en mere moderne udgave af kroen, der har eksisteret i over 125 år. Alle værelser på Malling Kro er nyrenoverede med eget bad og toilet samt gratis WiFi - og flere af dem har en størrelse med plads til op til 4 personer. Der findes 8 dobbeltværelser på den hyggelige kro.  

Aarhus nye letbane, som gerne skal være driftklar fra august/september, kører lige uden for døren og stopper bla inde i Bruuns Galleri på hovedbanegården i Aarhus C.

Moderne dansk/fransk gourmetkøkken
Kroen har siden 1995 været ejet af parret Tina Schou og Rico Jørgensen. Tina er udlært tjener og kok og har en fortid på blandt andet Søllerød Kro. Rico er restaurationschef og sommelier og har tidligere arbejdet på Michelinrestauranten, Nouvelle, sammen med ejeren af Mefisto, Lars Kyllesbech.

I køkkenet forener Tina, Rico, køkkenchef Mikkel Korsgaard Sørensen og værtinde Hanne Buhl sammen med det øvrige team traditioner og kvalitet med fornyelser på et højt gastronomisk niveau. Maden er moderne dansk med inspiration fra det franske køkken og lavet på gode, danske råvarer - altid serveret med et smil og sjæl fra det afslappede, men kompetente team. Middagen kan, når vejret tillader det, også nydes i den hyggelige gårdhave.

Hædret vinsortiment
Værd at bemærke er, at kroen har ét af Danmarks bedste vinsortimenter. Over 1000 valgmuligheder, som er medvirkende til, at det amerikanske vinmagasin Winespectator har givet kroen udmærkelsen 'Best of Award of Excellence', som kun få andre danske restauranter kan bryste sig af at have opnået.

Derudover har Malling Kro fået tildelt den højeste udmærkelse '3 glas' samt 2 stjerner i Den Danske Spiseguide. I White Guide 2015/16 har Malling Kro fået over 70 points, som betyder, at kroen ligger i kategorien 'meget højt niveau'. I foråret er de også i White Guide blevet kåret til at have danmarks bedste vinkort 2016/2017 .


Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Aperitif & appetizer
  • 4 udsøgte gourmetretter med inspiration fra sæsonen kreéret af køkkenchef Mikkel K. Sørensen
  • Morgenbuffet inkl. morgenbitter (serveres kl. 08.00-10.00)
  • Fri wifi på værelserne

SPOTpris 1.395 kr. for to personer. Normalpris 2.350 kr. Spar 40 %

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdag, torsdag og fredag til og med den 29. december 2017.

Tilkøb (Betales direkte til Malling Kro):

  • Ekstra overnatning inkl. morgenmad - 700 kr. for 2 personer

Tjek ind tidligst kl. 15.00
Tjek ud senest kl. 10.30


Kulturperler og golf
Lige meget hvornår på året, I besøger Malling Kro, er der masser af muligheder for store oplevelser i området. Besøg fx det nye Moesgaard Museum, MOMU, der kun ligger små 5 km fra kroen. Museet byder på spændende og engagerende arkæologiske og etnografiske udstillinger. Der er bl.a. en udstilling fra Oldtiden, hvor du kan møde verdens bedst bevarede moselig, Grauballemanden. I får 10% rabat på billetter til MOMU, når I bor på Malling Kro.

Er I glade for golf er Aarhus eller Odder golf klub et besøg værd. Begge klubber ligger naturskønt og kun et godt 'drive' fra kroen. På hotellet kan I få kort til  til Aarhus by og byens golfbane.

Europæisk Kulturhovedstad
Aarhus er i 2017 Europæisk Kulturhovedstad sammen med de 18 andre kommuner i Region Midtjylland. Her kommer uden tvivl til at ske en masse spændende kulturelle events. Malling Kro ligger kun 10 km syd for Aarhus, så det er oplagt at planlægge et smut til Aarhus i forbindelse med opholdet. 

Anmeldelser:

"Underspillet jysk klasse"
Malling Kro er optaget i White Guide 2015/16 som er en guide til de bedste danske restauranter i Danmark. Her har de fået 70 point ud af 100, hvilket er kategorien 'meget højt nineau'. I anmeldelsen har de bl.a. fået ordene "Underspillet jysk klasse".

"Maden holder højt niveau"
Gastromand besøgte Malling Kro i marts 2014 og gav følgende vurdering af kroen: 'Når alt kommet til alt, er Malling Kro bestemt et visit værdigt. Maden holder højt niveau og kombineret med vinudvalget, gør det kroen til et must-visit for vinentusiasterne. Læs hele anmeldelsen her

"En ydmyg og underspillet stjerne"
Byensspiseguide.dk har besøgte restauranten i august 2013 og kalder kroen "en ydmyg og underspillet stjerne" samt siger, at "oplevelsen på Malling Kro er noget ud over det sædvanlige", og at "vi er et sted i toppen, når vi taler om mad. Når talen så kommer ind på vin, er det en ubetinget førsteplads. Ingen af de restauranter, vi kender i Jylland, kan hamle op med Malling Kros vinkort og vinkælder. Der er fast over 1000 vine på kortet. Os bekendt er det vist kun Søllerød Kro, der kan slå det." De afslutter anmeldelsen med ordene: "Vi vil til hver en tid sige, at et besøg på Malling Kro er hele turen værd – og mere til. Man gør sig bare ekstra umage, når man ligger et sted, hvor gæsterne ikke vælter ind fra gaden." Læs hele anmeldelsen her.

"5 ud af 6 stjerner"
Og på aoa.dk fik restauranten i januar 2012 5 ud af 6 stjerner og bl.a. ordene "stedet er hyggeligt og nede på jorden, hvilket gjorde, at vi virkelig hyggede os. Maden bliver ikke kompliceret, men alligevel rammer den et rigtig højt niveau. Derfor fem meget velfortjente stjerner til Malling Kro. Læs hele anmeldelsen her

Malling Kro har desuden en lang række anmeldelser fra gæster på deres hjemmeside. Læs anmeldelserne her.

Du reserverer du dit ophold hos Malling kro på info@mallingkro.dk eller tlf: 86 93 10 25. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Eventuelle tilkøb afregnes med hotellet om aftenen. 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Malling Kro kontaktes på info@mallingkro.dk eller tlf: 86 93 10 25.

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdag, torsdag og fredag til og med den 29. december 2017.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Malling Kro.

Opholdet inkluderer:

1 overnatning i dobbeltværelse
Aperitif & appetizer
4 udsøgte gourmetretter med inspiration fra sæsonen kreéret af køkkenchef Mikkel K. Sørensen
Morgenbuffet inkl. morgenbitter (serveres kl. 08.00-10.00)
Fri wifi på værelserne

Tilkøb (Betales direkte til Malling Kro):
Ekstra overnatning inkl. morgenmad - 700 kr. for 2 personer
Tjek ind tidligst kl. 15.00
Tjek ud senest kl. 10.30

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Malling Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Malling Kro. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Malling Kro*

Stationspladsen 2, 8340 Malling
Tlf.: 86 93 10 25 | CVR: 31488583 | info@mallingkro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. juni 2017 kl. 23:59

Gourmetophold på Malling Kro