Chardonnay-smagekasse med 6 el. 12 fl.

Sidste chance!

Nyd foråret med en god flaske Chardonnay. I hver smagekasse er der 3 forskellige vine, så du kan prøve lidt af hvert. To af vinene har modtaget fantastiske ratings bl.a. 5 stjerner i vinbladet og 92 point på timatkin.com.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Topvine med fantastiske ratings!

En smagekasse er en god mulighed for at prøve nye vine. Her kan du prøve tre forskellige Chardonnayvine i smagekasser med 6 eller 12 vine - fra Argentina, Frankrig og USA:

  • 2015 Catalpa Chardonnay Mendoza Bodega Atamisque - 92 point timatkin.com
  • 2014 Macon-Davayé Øko Domaine De La Croix Senaillet - 5 stjerner og 90 point i vinbladet 
  • 2012 Chardonnay Columbia Valley House Wine

Smagekassen med 6 flasker har 2 flasker af hver vin, mens smagekassen med 12 flasker har 4 flasker af hver vin. 

Hver Chardonnay har sin charme og kan nydes på hver sin måde. Læs mere om vinene, producenterne og områderne herunder.

  • Chardonnay-smagekasse med 6 flasker: SPOTpris 549 kr. Normalpris 1.008 kr. Spar 45 %

  • Chardonnay-smagekasse med 12 flasker: SPOTpris 999 kr. Normalpris 1.908 kr. Spar 47 %

Priserne er inkl. fragt.


De tre Chardonnay'er:

2015 Catalpa Chardonnay Mendoza Bodega Atamisque

Producent: BODEGA ATAMISQUE

Land: Argentina

Område: Mendoza

Anbefales til: Fiskeretter - især ørred, lette pastaretter og aperitif.

Beskrivelse:
Catalpa er bodegaens Premium Single Variety-serie med Malbec, Merlot, Cabernet Sauvignon Chardonnay og Pinot Noir. Catalpa Chardonnay laves på druer som stammer fra 25 år gamle vinmarker. Bouqueten er meget delikat og fin med med antydning af hvide frugter som fersken, æbler samt ananas og citrus. Smagen er elegant, blød og i perfekt balance mellem frugtsyren og egetræslagringen. Slutter finesserigt med lidt mineraler og strejf af honning.

Atamisque ligger i Uco Valley i Mendoza ved foden af de majestætiske Andesbjerge. Bodegaen ligger på jorde, der har været dyrket siden jesuiterne grundlagde Estancia Atamisque helt tilbage i 1608. I dag ejes Bodegaen af ægteparret John og Chantal Du Monceau. Bodegaen råder over meget gamle vinmarker med op til 80 år gamle vinstokke. Jordbundsforholdene er ideelle med skifer og granit med et overliggende lag sand og småsten, og klimaet er forholdsvist køligt. Vinifikationen foregår ved hjælp af tyngdekraften. Den berømte ønolog Roberto de la Mota, kendt fra Mendel, er konsulent på Atamisque, hvilket i sig selv er et kvalitetsstempel. Alle druer håndhøstes tidligt om morgenen for at bevare friskheden og køligheden og sorteres straks og der bruges kun de bedste franske egefade fra de berømte skove i Allier og Nevers i Frankrig. 

 
2014 Macon-Davayé Øko Domaine De La Croix Senaillet

Producent: Domaine de la Croix Senaillet og Mont Épin

Land: Frankrig

Område: Bourgogne

Anbefales til: Aperitif, fisk og skaldyr, lette salater, charcuterie, faste oste, lette retter med hvidt kød.

Beskrivelse:
Domaine de la Croix Senaillet ligger på toppen af Macon og Saint-Véran. Domainet kan føre sin historie tilbage til 1800-tallet og ligger i hjertet af de bedste appellationer i Maconregionen i det sydlige Bourgogne. Det er meget tæt på den berømte klippe Roche de Solutré située, som rejser sig 500 meter over havets overflade. Munkene fra Klostret i det nærliggende Cluny var sandsynligvis de første til at dyrke vin i dette område.

I midten af 1990'erne overtog brødrene Richard og Stéphan Martin Domainet fra deres far Maurice. Faren havde langsomt udvidet Domainet til 25 ha fordelt på 60 parceller, og vinstokkenes gennemsnitsalder er 40 år. Brødrene var begge meget optagede af Domainets forskellige terroirs, som de fik undersøgt og kortlagt og derefter blev produktionen omlagt til økologisk drift og udvikling af forskellige vine som hver især afspejler deres terroir. Terroiret her er meget kalk og lerholdigt, og giver mulighed for at lave hvidvine på højt plan med masser af mineralitet. "One of the finest St. Veran wines I have encountered"- Parkers Wine Advocate "This is one of the finest St. Veran wines I have encountered. Superb." Skrev Neal Martin Robert Parkers The Wine Advocate om 2010 "Sur La Carriere" St. Veran som i øvrigt fik 93P i 2010 og 94P i 2008 hvilket er den højeste score for en Saint-Véran i Parker. "These wines ranged from good to thrilling" fortsatte same Neal Martin.

I august 2015 købte Richard og Stéphane Domaine du Mont Epin. Domænet ligger i Clessé i det sydlige Bourgogne med vinmarker i to zoner: 4 ha. i Vire-Clessé og 9 ha. i Mâcon-Péronne. I Viré-Clessé er de gamle vinstokke plantet på 2 parceller: "En Breillonde" og "La Troupe" på en skråning som vender stik øst med kalksten og kalkholdig lerjord. Mâcon Péronne ligger lige ved foden af vingården halvvejs oppe ad skråningerne på den vestlige side af Epin bjerget. Marken her er en såkaldt Clos dvs. en enkeltmark omhegnet af en stenmur. Druerne dyrkes begge steder efter økologiske metoder. Målet med købet af Domaine du Mont Epin er at vise hvor store hvidvine dette terroir rent faktisk kan præstere.


2012 Chardonnay Columbia Valley House Wine

Producent: Precept Wine

Land: USA

Område: Washington State

Anbefales til: Aperitif, fiske-, kyllinge- og lyse pastaretter samt salater.

Beskrivelse:
Precept Wines er den største privatejede vinproducent i det nordvestlige USA - porteføljen består af 7 vingårde. Firmaet ejes af Baty-familien, der siden købet af deres første vingård i 1980 har arbejdet hårdt på at blive en af de førende - både i størrelse og i kvalitet.

Selvom vindyrkningshistorien i Washington State, der er den nordvestligste stat, inden den canadiske grænse, er kort, er staten faktisk den 2. største vinproducerende stat i USA - naturligvis efter Californien. Washington State har 13 AVA'er (geografiske områder der må skrives på etiketten). I Washington State er der generelt stor tradition for at lave rødvin med forbillede i Bordeaux.

House Wine er Precept Wines store projekt, der har til formål at skabe gode vine til fornuftige priser. Derfor styrer man selv dyrkningen og produktionen fra mark til flaske, for dermed at have kontrol over hele processen. På House Wine projektet er vinmageren Hal Landvoigt den innovative mand bag de dejlige vine. Konceptet er enkelt - "My house is your house". Målet er at skabe en vin, der kan være en husets vin - på restaurant og derhjemme!

Den internationale anmelderskare har for længst fået øjnene op for House Wine projektet; San Francisco Chronicle anbefaler varmt vinene. Og mere kendte medier såsom Wine Spectator og Wine & Spirits Magazine har haft House Wine vinene med på deres lister over de bedste value- for-money vine i verden.

Du skal bruge dit værdibevis, når du bestiller din vin:

  • Gå ind på http://www.philipsonwine.com/?deal()
  • Indtast din unikke kode og udfyld de andre informationer. Klik på 'Gennemfør'. Har du købt flere beviser indtaster du dem ligeledes her. Husk at klikke "Indløs" efter hvert bevis.
  • Philipson Wine sender vinen inden for 5 hverdage, efter du har indløst værdibeviset.
  • Bemærk: Vinen skal bestilles senest den 6. juni 2017

Hvis du skulle have spørgsmål til selve indløsningen eller leveringen, er du velkommen til at kontakte Philipson Wine på tlf. 70 22 68 88 eller mail: support@philipsonwine.com.

Vinen leveres med PostNord inden for 5 hverdage efter indløsning af værdibevis og senest den 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for en smagekasse.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal
Tlf.: 70 22 68 88 | CVR: 28331843 | uh@philipsonwine.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 21. maj 2017 kl. 23:59

Chardonnay-smagekasse med 6 el. 12 fl.