Grand Prix i Singapore og afslapning i Thailand

Sidste chance!

Den perfekte kombination – tag til Singapores Grand Prix og slut af med 10-dages afslapning i Thailand fra KUN 17.990. Afrejse 14. september 2017. Betal depositum nu og resten senere!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Rejs med Jan Magnussen og Grand Prix Tours til Formel 1 i Singapore – oplev nogle forrygende dage i denne verdens metropol og fortsæt til Thailand med 10-dages afslapning. Og skulle du have lyst til endnu mere Grand Prix, kan du forlænge turen med fem dage til Malaysias Grand Prix.

Formel 1 i Singapore er på alle måder en verdensklasseoplevelse. På turen bor I på 4* hotel centralt i Singapore. Jan Magnussen deltager på denne tur og vil sammen med Peter Nygaard sørge for insiderinformationer og en masse nyheder fra pitten. En tur med tid til både at se Formel 1-løb i de flotte omgivelser omkring Singapores nye havn og opleve den elegante lilleputstat.

Byen er gearet til arrangementet, og logistikken fungerer optimal. Du bor i gåafstand til banen, til shopping, til forlystelsesområdet, Clarke Quay og China Town. En by der summer af liv døgnet rundt i ”Grand Prix-ugen”. Når du vælger at købe billet til Singapore, har du inkluderet entre til koncerter med store navne fredag, lørdag og søndag efter ræset. Navnene for 2017 er ikke offentliggjort endnu, men i 2016 var det navne som Kylie Minogue, Queen+Adam Lambert og Imagine Dragons.

Jan Magnussen følger med Grand Prix Tours som ”teamchef” og kommer med flere indslag undervejs, og hvis Red Bull ikke laver for mange skader, vil I få mulighed for at møde en af Max Verstappens mekanikere, Ole Schack. I Singapore er også et 3. medlem af Grand Prix Tours` ekspertpanel - Formel 1-fotograf og journalist, Peter Nygaard. Peter har været ude til mere end 500 Grand Prixer. Jan og Peter vil gøre deres for at informere og hygge til vores traditionelle ”Race event”, som I Singapore holdes i dagtimerne, da aftenerne er fyldte med ræs og musik.

Efter fem oplevelsesrige dage flyver du direkte til Phuket i Thailand, hvor de næste 10 dage står på afslapning i eksotiske omgivelser. Ved ankomst til Phuket bliver du kørt direkte til det valgte hotel, og der er dømt ren afslapning. Du bor her 10 nætter, inden du flyver hjem fra Phuket til Danmark den 28. september.

I stedet for at tage hjem, kan du også vælge flyve direkte til Kuala Lumpur. Her har du mulighed for at afslutte turen i denne fantastiske by og opleve det allersidste Formel 1, som afholdes i Malaysia – det er i hvert fald det, alle rygter siger. I Kuala Lumpur bor du også godt og centralt, og magen til hyggelig og flot storby skal man lede længe efter! Er du til musik og koncerter, er Malaysia har du også her mulighed for det. Navnene er dog endnu ikke offentliggjort.


Rejsen inkluderer

  • Fly København – Singapore
  • Fly Singapore – Phuket
  • Fly Phuket – København
  • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
  • Catering inkl. drikkevarer på langdistanceflyene
  • Alle lufthavnstransfers
  • 4 nætter på Hotel Copthorne Kings, Singapore inkl. morgenmad
  • 10 nætter på det valgte hotel i Phuket inkl. morgenmad
  • Deltagelse i Race Event med Jan Magnussen og Peter Nygaard
  • Bay Tribune plads
  • Fri adgang til koncerter fredag, lørdag og søndag
  • Dansk turleder i Singapore
  • Velkomst T-shirt og Cap.


Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Kombination af Hotel Copthorne K. og Khaolak Oriental Resort – SPOTpris: 17.990 kr. pr. person.
Kombination af Hotel Copthorne K. og Beyond Resort Karon – SPOTpris: 20.990 kr. pr. person.


Prisen er ekskl.:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Personlige forsikringer
  • Lokal hotelskat (ca. 15-30 kr. pr. person pr. nat)
  • Tribuneopgraderinger
  • Forlængelse af turen.

Betaling
Ved reservation hos SPOTdeal, indbetaler du samtidig et depositum på 5.000 kr. pr. person. Ved indløsning af værdibeviset hos Øster Lindet vil du modtage et rejsebevis. Her fremgår den seneste betalingsdato for restbeløbet, som er 90 dage før afrejse.


Program for turen:

14/9:
Kl. 10.25 afrejse fra København til Singapore

15/9:
Kl. 09.15 ankomst Singapore og transfer til hotellet.
Kl. 13.00 Raceevent med Jan Magnussen og Peter Nygaard. Der serveres lidt til ganen.
Resten af dagen fri – der er åben til banen fra kl. 12.00, og første træning er kl. 18.00
Mulighed for koncert efter træning.

16/9
Morgenmad på hotellet
Kl. 11.00 møder Jan og Peter igen med sidste nyt fra pitten og forventninger til morgendagens løb.
Kl. 12.00 åbnes dørene til banen og fra kl. 14.40 stater løb.
Kl. 15.10 øves Pitstop i Formel 1
Kl. 21.00 kvalifikation
Efter kvalifikation er koncert

17/9
Morgenmad på hotellet
Kl. 12.00 åbnes til banen
Kl. 15.00 stater løbsafvikling i øvrige classer som Ferrari Challenge, Porsche Carrera Cup Asia
Kl. 18.30 Køreparade og grid præsentation
Kl. 20.00 Singapores Grand Prix 2017
Efter løbet koncert.

18/9
Morgenmad på hotellet
Afgang til lufthavnen for fly til Phuket. Ved ankomst transfer til hotellet. Der vil være flere afgange og med ankomst Phuket mellem 09.00 og 21.20 – endelig afgangstid oplyses ved dealens udløb.

18/9-28/9
Ophold i Thailand på egen hånd.

28/9
kl. 08.20 afgang Phuket med ankomst København kl. 19.35. (flyskift i Doha)

Der må tages forbehold for tidsændringer i det endelige program – Singapores program er endnu ikke offentliggjort


Eventuelle tillæg (betales direkte til Øster Lindet):

Eneværelsestillæg
Hotel Copthorne K. og Khaolak Oriental Resort – 4.500 kr.
Hotel Copthorne K og Beyond Resort Karon – 5.600 kr.

Tribunetillæg
Stamford 750 kr.
Padang 1.350 kr.
Pit Tribune 5.000 kr.
Tribune 1 el. 2 5.200 kr.
Super Pit 6.300 kr.


Forlængelse med Malaysia – 5 dage/4 nætter:

  • Fly Phuket – Kuala Lumpur
  • 20 kg bagage + 10 kg håndbagage
  • Transfer lufthavn – hotel t/r
  • 4 nætter i delt dobbeltværelse på hotel Renaissance Mariott
  • Morgenmad i 3 dage
  • K1-tribune på Sepang
  • Transfer til banen lør og søn t/r
  • Fri adgang til koncerter
  • Race-night med Peter Nygaard
  • Dansk turleder i Kuala Lumpur

Tillæg 5.500 kr. pr. person  (tilkøbes direkte hos Øster Lindet).

Vælger du at forlænge med Malaysias Grand Prix – flyver du hjem fra Kuala Lumpur den 2. oktober kl. 09.30 med ankomst til København kl. 19.35.


Copthone Kings, Singapore
Godt 4* hotel med en herlig beliggenhed ved Singaporefloden og kort gåafstand til Clarke Quay. Hotellet har hyggelig udendørs pool, bar, cafe, restaurant. Overalt på hotellet er gratis Wi-Fi. Værelserne er gode i moderne stil, og der mangler intet – her er skrivebord, te- og kaffefaciliteter, fladskærm og badeværelse. Ophold med morgenmad.


Khaolak Oriental Resort
Et 3* sup., hyggeligt og indbydende hotel i Khao Lak. Hotellet er opført i charmerende thailandsk stil og omgivet af smuk natur og med en dejlig afslappende atmosfære. Fra hotellet er der under 15 minutters kørsel til nationalparken i Khao Lak og små 5 minutters gang til den smukke Nangthongstrand i Phang Nga, hvorfra du kan nyde en smuk solnedgang. Hotellet er et ”voksenhotel”, der byder på skøn solterrasse med en dejlig indbydende swimmingpool, poolbar, spabad, massage og veludstyret fitnessrum. Hotelværelserne er indrettet med møbler i orientalsk stil og er udstyret med aircondition, minibar/køleskab, te/kaffefaciliteter, internetadgang med høj hastighed, satellittv, telefon, pengeskab, badeværelse, hårtørrer og balkon eller terrasse.

Desuden har hotellet egen restaurant, som tilbyder forskellige menuer samt fiske- og skaldyrsretter til frokost og middag. Indkøbsmulighederne samt andre restauranter er lige om hjørnet, og kun 10 minutters gang derfra ligger Khao Lak Center, hvor der er rig mulighed for at få luftet pengepungen. I området er der desuden gode muligheder for gåture langs vandkanten og spændende dykning ved Pakarang Reef. De berømte Similan Islands er kun en kort bådtur herfra. Ophold med morgenmad.


Beyond Resort Karon
Et smukt og attraktivt thailandsk hotel placeret lige ved stranden i Karon Beach. Hotellet er kun for voksne, og er det eneste hotel, der har stranden lige udenfor døren i Karon-bugten. Super populært. Værelserne er smagfuldt indrettet med den charmerende thai-stil i fokus og er udstyret medbadekar/brusebad og hårtørrer, telefon, kabel-tv, minibar og aircondition samt balkon eller terrasse. Der bydes på 2 swimmingpools placeret i tropiske omgivelser med eksotiske farverige blomster og palmer og med en altid smuk havudsigt. Herfra kan du tage trappen direkte ned til den lækre brede sandstrand og det indbydende azurblå hav. Ved stranden er der mulighed for at forkæle dig selv med en lækker omgang thaimassage, eller du kan få pulsen op ved at begive dig ud i diverse vandsportsaktiviteter.

Der er mulighed for shopping i Karon Centrum, som også byder på lækre restauranter og barer. Når du tager på restaurant, må du ikke snyde sig selv for det thailandske køkken og dets grønne karry. Ønsker du et bredere shoppeudvalg og flere restauranter, finder du blot 10 minutters kørsel fra hotellet den berømte Patong Beach, som byder på et livligt byliv både dag og nat.



Hotel Mariott Renaissance, Kuala Lumpur
I hjertet af Kuala Lumpur, kun 500m fra byen varetegn Petronas Twin Towers, ligger dette flotte 5* luksushotel. Hotellet er bygget i to moderne fløje med et stort og indbydende poolområde foran. Her er hyggelig poolbar, solterrasse og liggestole. Fra hotellets øverste etager er der en fabelagtig udsigt over byen. Hotellet har flere restauranter. Stilfulde og elegante værelser med gulv til loft-vinduer på ca. 30m2. Alle værelser er med safebox, aircondition, strygejern, hårføn, minibar, kaffe og te faciliteter, fladskærms TV og telefon.

Der er mulighed for opgradering til "Lifestyle" værelser. Dette er en etage for sig selv, hvor værelserne generelt er nyere og mere moderne. Endvidere er der adgang til en special lounge kun for "Lifestyle" gæster. Afhængig af tidspunkt på dagen er der gratis snacks, eftermiddagste, Hors d´oeuvres, cocktails, og ikke alkoholiske drikkevarer.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende, som i passet, samt fødselsdato.

Betaling
Ved reservation hos SPOTdeal, indbetaler du samtidig et depositum på 5.000 kr. pr. person. Ved indløsning af værdibeviset hos Øster Lindet vil du modtage et rejsebevis. Her fremgår den seneste betalingsdato for restbeløbet, som er 90 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer

  • Fly København – Singapore
  • Fly Singapore – Phuket
  • Fly Phuket – København
  • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
  • Catering inkl. drikkevarer på langdistanceflyene
  • Alle lufthavnstransfers
  • 4 nætter på Hotel Copthorne Kings, Singapore inkl. morgenmad
  • 10 nætter på det valgte hotel i Phuket inkl. morgenmad
  • Deltagelse i Race Event med Jan Magnussen og Peter Nygaard
  • Bay Tribune plads
  • Fri adgang til koncerter fredag, lørdag og søndag
  • Dansk turleder i Singapore
  • Velkomst T-shirt og Cap.

Afrejse 14. september 2017.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Personlige forsikringer
  • Lokal hotelskat (ca. 15-30 kr. pr. person pr. nat)
  • Tribuneopgraderinger
  • Forlængelse af turen.


Forlængelse med Malaysia – 5 dage/4 nætter:

  • Fly Phuket – Kuala Lumpur
  • 20 kg bagage + 10 kg håndbagage
  • Transfer lufthavn – hotel t/r
  • 4 nætter i delt dobbeltværelse på hotel Renaissance Mariott
  • Morgenmad i 3 dage
  • K1-tribune på Sepang
  • Transfer til banen lør og søn t/r
  • Fri adgang til koncerter
  • Race-night med Peter Nygaard
  • Dansk turleder i Kuala Lumpur


Tillæg 5.500 kr. pr. person  (tilkøbes direkte hos Øster Lindet).
Vælger du at forlænge med Malaysias Grand Prix – flyver du hjem fra Kuala Lumpur den 2. oktober kl. 09.30 med ankomst til København kl. 19.35.


Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. maj 2017 kl. 23:59

Grand Prix i Singapore og afslapning i Thailand