Bliv forårsklar med dameklip og hårkur

Sidste chance!

Væk de vintertrætte lokker til live igen med en dameklip, der afsluttes med en lækker hårkur. Hos Aarhus Beauty and hair byder de på god service og ekspertise, så du trygt kan læne dig tilbage i frisørstolen, mens du får gjort håret forårsklar.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Når forårssolens stråler for alvor bryder igennem, er det rart, at håret føles lige så fint og dejligt som vejret. Hos Aarhus Beauty and hair står Melissa klar til at give gode råd til forårets og sommerens trends, ligesom hun også kender alle klassikerne.

Melissa blev færdiguddannet i 2012, og udover klipning og farve så har hun også specialiseret sig i håropsætninger fra tidligere arbejde i udlandet. Med dette tilbud kan du glæde dig til en fin klip, hvor der sluttes af med en lækker hårkur, som nok skal vække de trætte vinterlokker til live igen.

Aarhus Beauty and hair ligger i Søndergade i Aarhus C, og her bydes på en verden af velvære og ro, hvor du får ny energi og gode resultater. Ud over at få ordnet lokkerne kan man hos få Aarhus Beauty and hair nemlig også få forskellige skønheds- og kropsbehandlinger. Køber du en dameklip gennem SPOTdeal giver Aarhus Beauty and hair 20% rabat på en valgfri skønheds- eller kropsbehandling.

Tilbuddet gælder for

  • Dameklip inkl. hårkur fra Niophlex
    SPOTpris 399 kr. Normalpris 655 kr. Spar 39 %

Værdibeviset kan indløses tirsdag–fredag til og med den 30. juni 2017. Det kan også indløses enkelte lørdage, men her er meget begrænset kapacitet.

Du booker din tid via telefon 60 86 60 11 eller en e-mail til info@aarhusbeauty.dk. Alternativt kan du blot sende en sms. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider og at visse dage kan være fuldt bookede. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.


Én unik kode gælder for én dameklip inkl. hårkur fra Niophlex.

Værdibeviset kan indløses tirsdag–fredag til og med den 30. juni 2017. Det kan også indløses enkelte lørdage, men her er meget begrænset kapacitet.

Køber du en dameklip gennem SPOTdeal giver Aarhus Beauty and hair 20% rabat på en valgfri skønheds- eller kropsbehandling.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Aarhus Beauty and hair.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Aarhus Beauty and hair

Søndergade 34,1 sal, 8000 Aarhus C
Tlf.: 60 86 60 11 | CVR: 37589934 | info@aarhusbeauty.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. maj 2017 kl. 23:59

Bliv forårsklar med dameklip og hårkur