Positionskrydstogt fra Italien til USA

Udsolgt

Tag med på et spændende 19-nætters krydstogt tværs over Atlanten i december måned og glem alt om julestress og frostvejr. Inkl. direkte fly og helpension ombord fra 12.990 pr. person. Betal depositum nu og resten senere! Afrejse 1. december.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Mens mange fryser i Danmark og stresser op til jul, kan du slappe helt af ombord på Costa Deliziosa, der stævner ud fra Savona d. 1. december og små 3 uger senere lægger til i Florida. Dit decembereventyr starter med en flyvetur til Milano, hvorfra der er bustransport til Savona, hvor krydstogtskibet venter på dig. Herfra går turen vestpå, og første havn, der lægges til i, er Marseille. Det er Frankrigs vigtigste havneby, og herfra er der let adgang til Provence og Pavernes By, Avignon. Sidste stop i Middelhavet bliver i Costa del Sols hovedby, Malaga. Her i Pablo Picassos fødeby er der altid en dejlig afslappet atmosfære, og du kan nyde dagen i byen, der bl.a. har en statue af vores egen eventyrsforfatter HC Andersen.

Inden Atlanten skal krydses, er der stop på to af de skønne Kanarieøer. Lanzarote byder ind med den lille havneby Arrecife. Herfra kan du komme ud at vandre i De 1000 Palmers Dal, køre rundt i jeep blandt øens vulkaner og se nærmere på netværket af underjordiske grotter og oaser. Den største af Kanarieøerne, Tenerife, anløbes også. Her er vulkanen Teide et must, hvis du ikke allerede har set den, og ellers byder øen på masser af flot natur og dyr, der kan alverdens kunster i Loro Parque.

Når Europa forlades, har du nogle dejlige dage på ét af verdenshavene. Her har du tid til bare at slappe af og nyde livet ombord på skibet og gøre brug af dets mange faciliteter. Det giver også tid til at fordøje alle indtrykkene fra de spændende oplevelser, du har haft på turen indtil videre, og forberede dig på næste etape.

Caribien byder dig velkommen med åbne arme og et stort smil. ”Don’t worry, be happy”-attituden skinner igennem på alle øerne, der er omgivet af krystalklart vand og har hvide sandstrande og de smukkeste, farverige planter og blomster. Her svajer palmerne i den lette brise i takt med de smittende reggaerytmer, så det er umuligt at være i andet end godt humør. Foruden Guadeloupe, Antigua og Puerto Rico, der hver især har deres at byde på, kommer du også til den tidligere danske koloni, St. Thomas. Netop i år er det 100 år siden, at De Vestindiske Øer blev solgt til USA, og her er der stadig masser af spor fra fortiden. Tag en spadseretur rundt i Charlotte Amalie, der vrimler med danskklingende stednavne, besøg øens ældste bygninger, bestig de 99 trin og se de gamle pakhuse, der i dag huser moderne forretninger.

Den 20. december lægger Costa Deliziosa til i Port Everglades i Florida efter næsten tre forrygende uger. Herfra er der transport til Miami Lufthavn og hjemrejse til Danmark.


Rejsen inkluderer:

  • Fly København - Milano
  • Fly Miami - København
  • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • Transport fra lufthavn til skib t/r
  • 19 nætter i den valgte kahytstype
  • Helpension ombord på skibet
  • Kaffe, vand og te i buffeten indenfor dens åbningstider
  • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool og til strand fra skibet
  • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
  • Underholdning og aktiviteter ombord samt adgang til fitness, løbebane m.m.
  • Rejsedokumentpung pr. kahyt
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Der er afrejse den 1. december og hjemkomst den 21. december 2017.

Pris pr. person ved køb til 2 voksne i delt kahyt:
Indvendig Classic: SPOTpris 12.990 kr. Normalpris: 22.739 kr. Spar 42 %.
Indvendig Premium: SPOTpris 13.490 kr. Normalpris: 24.238 kr. Spar 44 %.
Udvendig Classic*: SPOTpris 14.990 kr. Normalpris: 27.239 kr. Spar 45 %.
Udvendig Premium: SPOTpris 15.490 kr. Normalpris: 30.239 kr. Spar 48 %.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 16.990 kr. Normalpris: 34.739 kr. Spar 51 %.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 17.990 kr. Normalpris: 39.239 kr. Spar 54 %.

*Forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr

Betaling
Ved reservation af dit krydstogt hos SPOTdeal, indbetaler du samtidig et depositum på 4.000 kr. pr. person. Ved indløsning af værdibeviset hos Øster Lindet vil du modtage et rejsebevis. Her fremgår den seneste betalingsdato for restbeløbet, som er 90 dage før afrejse.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

  • Alle former for personlige forsikringer
  • Obligatorisk serviceafgift på 10 euro pr. person pr. dag, som skal afregnes på skibet. Børn under 14 år betaler halv takst
  • Udflugter
  • Indrejsetilladelse til USA - såkaldt ESTA - pris ca. 14$ pr. person. Der kan søges online her.

Classic til Premium
Denne opgradering betyder:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet
  • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
  • Der vil ikke forefindes begrænset udsigt ved køb af udvendig kahyt
  • 24-timers roomservice
  • Valg af spisetid, tidlig eller sen
  • Ved evt. opgradering til højere kahytsstandard vil gæster i Premium blive først prioriteret.

Sejlplan

01.12: Afrejse fra Kastrup om morgenen, transport til skibet. Kl. 17.00 afgang Savona
02.12: Kl. 09.00 - 16.00 Marseille, Frankrig
03.12: På havet
04.12: Kl. 08.00 - 18.00 Malaga, Spanien
05.12: På havet
06.12: Kl. 09.00 - 20.00 Arrecife, Lanzarote, Spanien
07.12: Kl. 08.00 - 17.00 Santa Cruz, Tenerife, Spanien
08.12-13.12:  På havet
14.12: Kl. 08.00 - 23.00 Pointe a Pitre, Guadeloupe
15.12: Kl. 09.00 - 18.00 St. John’s, Antigua
16.12: Kl. 09.00 - 20.00 St. Thomas, Amerikanske Jomfruøer
17.12: Kl. 07.00 - 15.00 San Juan, Puerto Rico
18.12-19.12:  På havet
20.12: Kl. 06.00 ankomst Port Everglades. Transport til lufthavnen for hjemrejse.
21.12: Ankomst København om morgenen


Transport
I prisen indgår flytransport: København – Milano og Miami - København samt transfer mellem lufthavn og skib på både ud- og hjemrejse.

Forventede flytider:
01. december:
08.25 - 10.30 København - Milano

20. december:
15.45 - 07.00+1 Miami – København.
Hjemkomsten er 21. december.

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord er desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til kl. 17.30. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden. I buffetrestauranten er der gratis adgang til kaffe, te og vand indenfor åbningstiden. 

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke, kaldet Piu Gusto, på denne tur. Dette omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget.  All inclusive koster 225 kr. pr. dag/4.275 kr. for hele krydstogtet pr. voksen og 120 kr. pr. dag/ 2.280 kr. for hele krydstogtet pr. barn. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan bestilles ombord.

Børn
Der kan medtages op til 2 børn u/18 år for kun 7990 kr. pr. barn ifølge med 2 voksne. Prisen er fast uanset den valgte kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, og der tages derfor forbehold for kapacitet. Forhør hos Øster Lindet om kapacitet før bestilling.

Enekahytter
Der tilbydes enekahytter mod tillæg.
Indvendig 3.000 kr.
Udvendig 3.400 kr.
Udvendig med balkon 4.200 kr.

Der er et begrænset antal enekahytter, og der tages derfor forbehold for kapacitet. Forhør hos Øster Lindet om kapacitet før bestilling.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af de forskellige byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Forsikringer
Du kan tilkøbe forsikringer direkte hos Øster Lindet eller eget forsikringsselskab. Vi gør opmærksom på, at den danske sygesikring intet dækker udenfor Europa, og derfor anbefales det at tegne en rejseforsikring.
Afbestillingsforsikring kan ligeledes tegnes ved eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet, hvor prisen er 6 % af rejsens totale pris. Afbestillingsforsikring skal tegnes ved bestilling af rejsen.


Skibet
Du sejler med Costa Deliziosa, som er et smukt skib såvel udefra som indvendig. Costa Deliziosa anses for at være et af rederiets mest elegant udsmykkede skibe og har en fantastisk atmosfære. Der medtages knap 3000 passagerer, og der er god plads til alle på det næsten 300 m lange skib.

Ombord kan du nyde solen og poolen og det uanset vejr, da poolområdet kan overdækkes hvis nødvendigt. Flere aftner bliver der vist film på den gigantiske storskærm på dækket. Der er masser af aktiviteter om dagen og aftenen ligesom der naturligvis er mange forestillinger i det flotte teater.

Der er et kæmpe wellnessområde, ca. 3500 m2 under tag, hvor der er mulighed for forskellige behandlinger og adgang til spabade – mod betaling. Der er desuden et flot fitnesscenter, som du frit kan benytte, ligesom der er fri adgang til fire jacuzzis, multisportsbane og udendørs joggingbane.

Der er ikke mindre end 11 forskellige lounger og barer, hvor der i flere er musik hver aften. Du kan også tage en tur i skibets kasino eller nyde en stille stund i biblioteket.

Du bor i elegante og veludstyrede kahytter og har selv mulighed for at vælge, om du ønsker indvendig, udvendig eller udvendig kahyt med balkon.

 Et krydstogt er ren forkælelse for krop og sjæl!

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du indenfor 48 timer din rejse hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

  • Fulde navn som i pas
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
  • Et mobiltelefonnummer per kahyt
  • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved køb til 2 voksne i delt kahyt.

Rejsen inkluderer:

  • Fly København - Milano
  • Fly Miami - København
  • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • Transport fra lufthavn til skib t/r
  • 19 nætter i den valgte kahytstype
  • Helpension ombord på skibet
  • Kaffe, vand og te i buffeten indenfor dens åbningstider
  • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool og til strand fra skibet
  • Fri adgang til pool og jacuzzi på dækket
  • Underholdning og aktiviteter ombord samt adgang til fitness, løbebane m.m.
  • Rejsedokumentpung pr. kahyt
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

 

Betaling
Ved reservation af dit krydstogt hos SPOTdeal, indbetaler du samtidig et depositum på 4.000 kr. pr. person. Ved indløsning af værdibeviset hos Øster Lindet vil du modtage et rejsebevis. Her fremgår den seneste betalingsdato for restbeløbet, som er 90 dage før afrejse.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

  • Alle former for personlige forsikringer
  • Obligatorisk serviceafgift på 10 euro pr. person pr. dag, som skal afregnes på skibet. Børn under 14 år betaler halv takst
  • Udflugter
  • Indrejsetilladelse til USA - såkaldt ESTA - pris ca. 14$ pr. person. Der kan søges online her.


VIGTIG INFORMATION:

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

På rejsen skal pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, medbringes. Det er den rejsendes eget ansvar at have alle nødvendige rejsedokumenter i orden.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk for afhjælpning.

Er du gravid i mere end 23. uge, er det ikke tilladt at rejse på krydstogt.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier samt ændringer i flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.
Den oplyste normalpris i dette tilbud er baseret på krydstogtrederiets officielle katalog/listepriser - og ikke den officielle dagspris/markedspris - plus rejsebureauets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på
www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 09. maj 2017 kl. 23:59

Positionskrydstogt fra Italien til USA