Pinot Noir-smagekasse med 12 fl.

Udsolgt

Holder du også af den lyse, friske og elegante Pinot Noir-drue? Få vine med 100 % Pinot Noir fra fire forskellige steder i verden. Du får 4 forskellige vine, 3 flasker af hver, for 749 kr. inkl. levering.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Pinot Noir er en af de ædste druesorter, og vine lavet på druen er eftertragtede, og priserne høje. Pinot Noir-druen giver først og fremmest elegant og feminin, har en let sødme, er parfumeret og mineralsk, men har stadig pondus og kompleksitet.

Druen giver dog meget forskellige udtryk. Det skyldes forskelle i terroir (jordbund og klima), men også at der er et meget bredt spekter af forskellige kloner (planter med specifikke egenskaber), der er afprøvede og testet i planteskoler, som vinmageren kan vælge imellem. 

Med dette tilbud får du mulighed for at smage på 4 forskellige flasker 100 % Pinot Noir. Phillipson Wine har nemlig skabt et smagekasse, der indeholder 12 flasker (4 forskellige).


Pinot Noir-smagekassen indeholder:

  • 3 fl. 2015 Malma Finca La Papay Pinot Noir Patagonia Bodega Malma
  • 3 fl. 2014 Bourgogne Pinot Noir La Vigne du Cloitre Cave de Lugny  
  • 3 fl. 2014 La Catina Vineyard Pinot Noir Dealu Mare Halewood 
  • 3 fl. 2014 La Posta Pinot Noir Glorieta Mendoza Laura Catena  

SPOTpris 749 kr. Normalpris 1.653 kr. Spar 54 %

Prisen er inkl. levering. 

OBS!
Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipson Wines hjemmeside. Se mere under "sådan køber du". Vinen leveres inden for 5 hverdage, efter du har bestilt på Philipson Wines hjemmeside. Dette kan først gøres, når du har modtaget dit værdibevis fra SPOTdeal.


2015 Malma Finca La Papay Pinot Noir Patagonia Bodega Malma
Pinot Noir-druen er en af verdens mest krævende druesorter, og altid associereret med de store vine fra Bourgogne. Det er derfor ikke nemt at lave Pinot Noir med et så berømt forbillede, men familien Viola har gennem deres arbejde og fremragende resultater på Bodega Fin del Mundo specialiseret sig i at tæmme den krævende druesort, som har vist sig at stortrives på de vinmarkerne i Patagonien.

Duften byder på druens klassiske, elegante hindbærtoner med strejf af mørke kirsebær, og smagen er middelfyldig med masser af lækkert afrundet bærfrugt.

90P og Best Buy - Wine & Spirits Magazine maj 2016: "Delicious in its simplicity, this is a vin de soif. Filled with raspberry and cherry flavors, with an inner energy sparked by juicy and bright acidity, this wine's texture provides firm and well-defined tannins that make it an ideal partner for tuna tartar."

92P - James Suckling maj 2016: "A ripe and rich wine with raspberry, plum and lemon aromas and flavors. Medium to full body, bright finish. Walnut undertone. Drink now."

Druesorter: 100% Pinot Noir
Anbefales til: Lettere kødretter, fjerkræ, pasta, et glas i utide.

2014 Bourgogne Pinot Noir La Vigne du Cloitre Cave de Lugny
Cave de Lugny ligger i nordlige Maconnais (blot et stenkast fra byen Chardonnay). Huset har om nogen specialiseret sig i hvid Bourgogne fra Maconområdet og laver ikke færre end ti forskellige Macon-vine som alle rangerer blandt distriktets bedste. For at sikre kvaliteten er der strenge krav til bønderne; bl.a. med årlige kontrolbesøg samt kvalitetsbedømmelse af druerne omkring høsttid.

Den berømte hvidvinsdrue Chardonnay har hentet sit navn fra en by ved samme navn i Bourgogne-distriktet Maconnais. Dette er meget passende, idet den ædle drue dækker over 3/4 af Maconnais' marker. Maconnais-vinene har pudsigt nok ikke opnået den samme berømmelse som Bourgognes øvrige vine - dette til trods for at mange producenter kan levere kvaliteter, der snildt kan måle sig med vine fra de mere kendte distrikter, endda til priser, som almindelige vinnydere kan være med på.

Druerne til denne vin kommer fra en mark, der er blevet anlagt af munke fra et nærliggende kloster. Marken er sydøst vendt og stokkene er ca. 30 år gamle.

Vinen er lækker rød i farven og næsen er fuld af især røde bær, hindbær og jordbær samt et touch af solbær og en let krydret tone. I smagen findes de samme bær, men også et flot touch af lakrids.

Druesorter: 100% Pinot Noir
Anbefales til: Fjerkræ, lette retter med kalv eller svinekød, lette pastaretter og aperitif.

2014 La Catina Vineyard Pinot Noir Dealu Mare Halewood
Noget så sjældent som en Single Vineyard Pinot Noir fra Rumænien! Ikke desto mindre er kvalitetskravene de samme som i mere berømte vindistrikter, blot er prisen en helt anden.

Dealu Mare-regionen ligger på 45° breddegrad, ligesom Bordeaux og Piemonte og er arnestedet for rumænsk kvalitetsvin. La Catina vinmarken er indhegnet af kirsebærtræer og havtornbuske (Catina på rumænsk) og marken ligger i et specielt mikroklima. Terroiret er kalk og limsten med fossiler, som det kendes fra bl.a. Loire, Chablis og Bourgogne.

Alle druer til denne Pinot Noir håndhøstes, selekteres og gærer og lager 6 mdr. på franske egetræsfade, dernæst på ståltank i 6 mdr. Vinen har en elegant rød farve, en meget charmerende bouquet af skovjordbær og hindbær, en flot afbalanceret smag med antydninger af kirsebær og meget bløde tanniner.

Ugens vinder på Aov.dk
5 stjerner - Børsen d. 08.04.16: "Typisk pinot næse med hindbær og en smule kostald. Smagen er burgundisk, krydret med strejf af peber og lette tanniner."

Druesorter: 100% Pinot Noir
Drikkemoden: Ved frigivelsen og år frem fra høståret
Anbefales til: Pasta, lette kødretter, charcuteri, hvidt kød så som kylling og kalvekød.

2014 La Posta Pinot Noir Glorieta Mendoza Laura Catena

Laura Catena er datter af Nicolas Catena, Argentinas og Sydamerikas bedste vinproducent. Som den mest sandsynlige tronarving til Catena-imperiet, stilles der kolossale forventninger til Laura.

La Posta vinene er alle exceptionelle kvaliteter, som giver stor værdi for pengene. Serien er opkaldt efter La Posta, som betyder taverne og hvor de lokale vinbønder mødes.  

Sjælden set Pinot Noir fra Tupungato området i Mendoza. Familien Prieto har været anerkendt for deres ekspertise i Pinot Noir og Laura Catena hylder dem og deres hårde arbejde med denne vin.

Vinen er ufiltreret og druerne håndhøstes. Bouqueten har masser af modne kirsebær og et strejf af muscatnød, smagen er "jammy" og et meget flot eksempel på let krydret Pinot Noir fra højtbeliggende marker.

Druesorter: 100% Pinot Noir
Dyrkningsforhold: Marken ligger 930 m over havet
Fadlagring: 12 mdr. på fransk eg heraf 20% nye fade.
Drikkemoden: Ved frigivelsen og 5 år frem fra høståret
Anbefales til: Lette retter med okse- og lammekød, dyrevildt, lette Pastaretter.

Om Philipson Wine
Hos Philipson Wine springer du tre led over og køber direkte fra vinimportøren. 25 års erfaring har gjort Philipson Wine til Danmarks største kvalitets vin-outlet. Philipson Wine køber direkte og stort ind hos vinproducenterne til de helt rigtige priser og på de rette tidspunkter. Vinen sælges direkte til kunden, uden alle fordyrende led som agenter, grossister og mellemhandlere, og derfor kan du få Danmarks bedste priser på kvalitetsvin.

På dit værdibevis finder du én kode pr. vinkasse, du har købt.

For at få leveret din vinkasse, skal du følge disse trin:

  • Gå ind på http://www.philipsonwine.com/?deal()
  • Indtast din unikke kode og udfyld de andre informationer. Klik på 'Gennemfør'. Herefter skal der stå “din ordre er behandlet og gennemført med succes”
  • Philipson Wine sender vinen inden for 5 hverdage, efter du har indløst værdibeviset hos dem.
  • Vinen skal bestilles senest 15. maj 2017
  • Har du købt flere vinkasser, skal du gennemføre bestillingen af dem enkeltvis.
  • Hvis du skulle have spørgsmål til selve indløsningen eller leveringen, så er du velkommen til at kontakte Philipson Wine på tlf. 70226888 eller mail: support@philipsonwine.com

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for én vinkasse med:

3 fl. 2015 Malma Finca La Papay Pinot Noir Patagonia Bodega Malma
3 fl. 2014 Bourgogne Pinot Noir La Vigne du Cloitre Cave de Lugny
3 fl. 2014 La Catina Vineyard Pinot Noir Dealu Mare Halewood
3 fl. 2014 La Posta Pinot Noir Glorieta Mendoza Laura Catena

Prisen er inklusiv fragt.

Begrænset lager til salg.

Kassen med vin leveres med PostNord indenfor 5 hverdage efter du har bestilt den via www.philipsonwine.com/?deal()

Pakken leveres til den adresse, der angives ved købet.

Har du spørgsmål til varen eller levering, send venligst en mail til support@philipsonwine.com.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal
Tlf.: 70 22 68 88 | CVR: 28331843 | uh@philipsonwine.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. maj 2017 kl. 23:59

Pinot Noir-smagekasse med 12 fl.