Dubai på 5-stjernet hotel

Udsolgt

Oplev alsidige Dubai. Her kan du dase på stranden, shoppe, stå på ski og nyde kombinationen af ypperlig luksus og ydmyg gæstfrihed. I bor en uge på 5* Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate med god beliggenhed, pool og flotte værelser. Inkl. fly og morgenmad.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Det 5-stjernede Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate har en god beliggenhed i Dubai, i et shoppingområde kun 1 km fra Ibn Battuta Shoppingcenter og ca. 10 km fra Montgomerie Golfklub og Dubai Marina Shoppingcenter. Derudover ligger The Beach Mall og American University of Dubai ca. 10 km derfra.

Hotellet har pool på tagetagen og moderne flotte værelser. Der tilbydes gratis transport og adgang til den private strandklub på Palm Jumeirah. Dertil er der 8 restauranter og barer, herunder en natklub, på hotellet. Restauranterne afspejler den store arabiske opdagelsesrejsende Ibn Battutas' rejser med retter fra hele verden.

De rummelige værelser er moderne indrettede i marokkansk stil. Samtlige værelser har fladskærms-tv og minibar samt eget badeværelse med badekar og brusekabine med regnbruser. Der er desuden gratis WiFi.

Man kan også benytte motionscentret, hvor der findes aerobic-udstyr og frivægte. Der tilbydes afslappende massage- og ansigtsbehandlinger i Safar Spa. 

Butikscentret Ibn Battuta ligger lige ved siden af hotellet, og der er 5 minutters kørsel til Dubai Marina og Jebel Ali. Mall of the Emirates ligger 10 minutters kørsel derfra. Der er 35 minutters kørsel til Dubai Internationale Lufthavn og 15 minutters kørsel til Al Maktoum Internationale Lufthavn fra Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate.

Området Jebel Ali er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i ørken, shoppingture og luksusbrand-shopping.

Rejsen inkluderer:

  • Fly København eller Hamborg - Dubai t/r (med Emirates)
  • 10 kg håndbagage og 1 stk. bagage på 20 kg
  • 7 overnatninger i superior dobbeltværelse på 5-stjernet Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate
  • Morgenmad alle dage

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.


Der tages forbehold for udsolgte datoer.


Dubai – byen hvor skiløb og badeferie kan kombineres!
Der er ikke mange steder på jorden, hvor du kan bade om formiddagen og stå på ski om eftermiddagen. Dubai er en by som skal opleves. Det er en oplagt destination, da det kun tager ca. 6 timer at flyve derned, og tidsforskellen er begrænset, så jetlag ikke bliver et stort problem. Byen byder på det ypperste inden for luksus kombineret med ydmyg gæstfrihed. 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato,
eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Rejsen inkluderer:

Fly København eller Hamborg - Dubai t/r (med Emirates)
10 kg håndbagage og 1 stk. bagage på 20 kg
7 overnatninger i superior dobbeltværelse på 5-stjernet Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate
Morgenmad alle dage
Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.


Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. april 2017 kl. 23:59

Dubai på 5-stjernet hotel