AZORERNE - SMUKKERE END ET POSTKORT

Udsolgt

Tag med på en unik rejse til Azorerne og oplev øgruppens utrolige natur og fantastiske kultur. Rejsen er inkl. 3 udflugter m/ dansk rejseleder, 7 nætter på Hotel São Miguel Park, morgenmad, velkomstmiddag m.m. Udvalgte afgange i juli og oktober

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Smukkere end et postkort
Er du til en kombination af bjerge, rå kystlinje, flora og fauna i alle farver og mønstre, venter Azorerne på dig. Øerne tilbyder rig mulighed for vandring, mountainbiking, klatring, kajak, hvalsafari og alt andet, den aktive familie drømmer om. Tag kameraet med, for her får du lyst til at klikke løs i et landskab,der konstant er et postkortbillede værdigt. Befolkningen har gennem årtusinder været vant til at tage imod fremmede søfolk og kendetegnes ved en åbenhed og gæstfrihed, vi sjældent ser heroppe i det kolde nord. Azorerne er stadig uspoleret og fri for masseturisme, hvilket bestemt også afspejles i et aldeles rimeligt prisniveau. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø. Her vil I elske den smukke havnepromenade i den største by, Ponta Delgada, og suge til jer af maritime indtryk i de små idylliske, brolagte gader. Vil I selv fange fisken til aftensmaden, er havet omkring Azorerne den perfekte legeplads, og I har på samme tid rig mulighed for at spotte delfiner, spækhuggere og hvaler. Restauranterne og markederne bugner af frisk fisk i mange arter og smukke farver, og menukortet rummer alt for enhversmag af lækre fiske- og kødretter.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København til Azorerne t/r. 
  • Mad om bord på flyet.
  • Transport til og fra hotellet.
  • 7 overnatninger på Hotel Sao Miguel Park (kat 3+).
  • Morgenmad alle dage
  • Velkomstmiddag.
  • Ildsøen og Tvillingesøerne – heldagsudflugt inklusive frokost.
  • Østtur med Furnas og Terra Nostraparken - halvdagsudflugt inklusive let frokost.
  • Quinta da Terca/gårdbesøg – halvdagsudflugt inklusive let frokost.
  • Dansktalende guide under udflugterne.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Billund
Afrejse d. 31. juli - SPOTpris: 8.398 kr.
Afrejse d. 02. oktober - SPOTpris: 7.398 kr.

København
Afrejse d. 31. juli - SPOTpris: 8.398 kr.
Afrejse d. 02. oktober - SPOTpris: 7.398 kr.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring 195 kr.
  • Årsrejseforsikring 249 kr.
  • Halvpension 980 kr.
  • Eneværelsestillæg 1.505 kr.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Velkomstmiddag
Efter ankomst til Azorerne starter vi den spændende oplevelsesrige uge med en velkomstmiddag første eller anden dag. Vi tager fra hotellet på gåben til en hyggelig restaurant og nyder en god, lokal middag. Til middagen serveres en øl, vand eller en halv flaske vin. Vi hygger os nogle timer, og den kommende uges oplevelser drøftes, inden vi tager tilbage til hotellet. En spændende og oplevelsesrig uge ligger foran os. Velkommen til Azorerne og rigtig god ferie!

Ildsøen og Tvillingesøerne – heldagsudflugt inklusive frokost
Turen starter med et besøg i en ananasplantage, hvor vi hører lidt om ananasdyrkningens lange proces. Herefter kører vi til en af de få tilbageværende keramikfabrikker, hvor alt fremstilles helt fra bunden. Turen fortsætter til Lagoa do Fogo, der ligger 945 meter over havet, og hvor der er en fantastisk udsigt. Vi ser kratersøen, Ildsøen, og man kan bade i det tropiske Caldeira Velha. Herfra køres der videre mod vest mod øens nordkyst, hvor frokosten indtages, inden turen går videre til de utrolig smukke tvillingesøer i Sete Cidades-krateret.

Østtur med Furnas og Terra Nostraparken – halvdagsudflugt inklusive let frokost
Vi starter med at køre langs nordkysten og stopper ved Europas største teplantage. Her ser vi produktionen og smager de forskellige slags te. Herefter går turen gennem Povoaçãokrateret og østpå, hvor vi besøger nogle af São Miguels lidt specielle rastepladser, der mest af alt minder om små blomsteroaser. Et af dagens absolutte højdepunkter er det største vulkankrater, Furnas, hvor vi besøger den botaniske have, Terra Nostra-parken, med et fantastisk væld af blomster, planter og træer. Der kan bades i parkens 35 grader varme og jernholdige sø, der kaldes Ungdommens Kilde. Frokosten er et kapitel for sig, da den laves i den varme, vulkanske jord. Det tager seks timer at tilberede retten cozido, der er fyldt med azoriske traditioner og specialiteter. Undervejs på turen fortælles der om øernes historie og de sociale forhold.

Quinta da Terça / gårdbesøg – halvdagsudflugt inklusive let frokost
Ved ankomsten til gården byder det svenske værtspar, Claude og Christina de Leval, velkommen. Parret har ejet dette dejlige sted siden 2001. Under rundvisningen på gården ser vi blandt andet et lille kapel, gæsteværelser, den private del, der består af hall, stue med det originale, imponerende træværk fra 1640 samt det store landkøkken. Christina fortæller med indlevelse og interesse om blomster og planter, som vi passerer på vej til ”picadeiron” - ridehuset - der er opført i samme periode som selve huset. I ”picadeiron” serveres et glas af den lokale portvin, og her kan man sidde og nyde den intense stemning, som hele stedet summer af, mens parrets smukke heste udfolder sig. Rundturen sluttes i den typiske, portugisiske stald med mange smukke heste. Nogle af hestene er gamle mælkeheste, der har fået lov at ende deres dage i luksus her på Quinta da Terça. Tilbage i huset serveres et glas vin og en lille buffet med små lokale retter, der er produceret i gårdens landkøkken. Vi returnerer til Ponta Delgada langs sydkysten.

Hotel Sao Miguel Park – Bravo kategori 3+
Populært hotel centralt i Ponta Delgada
São Miguel Park er et meget moderne og tiltalende hotel. En tidligere skole for unge præstestuderende er totalt ombygget og fremstår i dag som et meget lækkert og velfungerende hotel i en supergod standard. Der, hvor de præstestuderende tidligere havde kapel, ligger nu en stor wellness-afdeling. Lige uden for døren har du både fine indkøbsmuligheder og lækre restauranter.

Her er en skøn og indbydende solterrasse med swimmingpool, solsenge og parasoller, hvorfra du har en flot udsigt over byen. Du kan gratis benytte dig af liggestole, madrasser og parasoller. Håndklæder kan lånes til brug ved poolen. På São Miguel Park kan du også pleje dig selv i det store indendørs wellness-område med swimmingpool, spa-afdeling, fitness, tyrkisk bad, jacuzzi, sauna og massage.

Flytider:
Billund

Afrejse fra Billund kl. 07.20
Ankomst til Ponta Delgada kl. 10.30

Afrejse fra Ponta Delgada kl. 11.30
Ankomst til Billund kl. 18.20

København
Afrejse fra København kl. 07.15
Ankomst til Ponta Delgada kl. 10.25

Afrejse fra Ponta Delgada kl. 11.25
Ankomst til København kl. 18.20

Vi tager forbehold for ændringer af flytiderne.

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Den gennemsnitlige alder på vores seks fly i Primera Air er cirka fem år.
På Primera Air må der maksimalt medbringes 1 kuffert pr. person max. vægt 23 kg ind checket bagage. Desuden må der medbringes maks. 10 kg. håndbagage. Dette gælder for alle rejsende over 2 år.

BEMÆRK! 1 kuffert må max. veje 23 kg, uanset om man pakker til 1 eller 2 personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU lande er ”non-cash flights” dette betyder at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med credit cards. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer.
Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, efter flyrejsen må man tage dette med.  

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Rejsen inkluderer:

Fly fra Billund eller København til Azorerne t/r. 
Mad om bord på flyet.
Transport til og fra hotellet.
7 overnatninger på Hotel Sao Miguel Park (kat 3+).
Morgenmad alle dage
Velkomstmiddag.
Ildsøen og Tvillingesøerne – heldagsudflugt inklusive frokost.
Østtur med Furnas og Terra Nostraparken - halvdagsudflugt inklusive let frokost.
Quinta da Terca/gårdbesøg – halvdagsudflugt inklusive let frokost.
Dansktalende guide under udflugterne.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

Afbestillingsforsikring 195 kr.
Årsrejseforsikring 249 kr.
Halvpension 980 kr.
Eneværelsestillæg 1.505 kr.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. maj 2017 kl. 23:59

AZORERNE - SMUKKERE END ET POSTKORT