Forlænget weekend til Island

Sidste chance!

Tag med B&P Travel på en tur til Island og oplev alt det bedste af det spændende land. Du får fly, 3 overnatninger og udflugter med dansktalende guide fra 4.845 kr. per person. Rejs fra Billund d. 6.,13. eller 20. okt. og fra København d. 6. okt.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Island er en af vores mest populære rejsedestinationer her på SPOTdeal, og der plejer at være rift om pladserne. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde endnu en flot og prisvenlig minirundrejse fra B&P Travel, hvor du har mulighed for at opleve det dér gør Island så populært og eftertragtet – vandfald, vulkaner, nordlys, varme kilder, ridetur, gletshcereventyr og en hel del mere.

Denne spændende weekendrejse til Island byder på klassikeren Den Gyldne Cirkel med Thingvallasøen, geyserne og Gullfoss-vandfaldet som absolutte højdepunkter, og herudover er der inkluderet Reykjavik Sightseeing på ankomstdagen.

Med på udflugterne er B&P Travels dansktalende guide. Guiden har et fantastisk kendskab til øens befolkning, natur og kultur. Transporten til de forskellige udflugter foregår i bus. I bussen kan du slappe af og suge til dig af de mange oplevelser undervejs.

Rejsen er tilrettelagt således, at du har rigelig tid til at opleve naturperlen på egen hånd og vælge aktiviteter efter eget ønske. Bad i Den Blå Lagune lige så længe du ønsker, tag på en guidet heldagsrundtur i Sagaernes verden eller en meget smuk vandretur og badning i naturlige varme kilder i vulkanområdet ved Hveragerdi. Ridetur på en ægte islænder eller tag på hvalsafari eller nordlysjagt – du bestemmer, mulighederne er mange!

B&P Travel har sendt over 1.000 rejsende af sted til Island på lignende minirundrejser, og de skriver bl.a.:

"Særdeles veltilrettelagt rejse! Det er helt utroligt, hvor meget vi fik oplevet af Island på så kort tid.

"Mine forventninger blev mere end indfriet. En super fin tur"

"Det var en rigtig fin tur med store oplevelser"

"Alt klappede, INGEN mislyde, fin guide, store oplevelser og endda ret pænt vejr. Alt fungerede præcis som lovet."

"I øvrigt havde vi en fantastisk tur, og vores guide var bare super god. Kan helt klart anbefales."


Rejsen er pr. person og inkluderer:

  • Fly Billund eller København - Keflavik t/r (med Icelandair)
  • Alle skatter og afgifter
  • 20 kg check in-bagage og 10 kg håndbagage
  • Bustransport til/fra hotellet i Reykjavik
  • 3 overnatninger i superior dobbeltværelse på Hotel Cabin
  • Morgenmad alle dage
  • Reykjavik Sightsseing med dansktalende guide
  • Heldagsudflugt - Den Gyldne Cirkel med dansktalende guide.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Billund
Afrejse d. 06. - 09. oktober 2017: SPOTpris 4.975 kr. Normalpris 6.800 kr. Spar 26 %
Afrejse d. 13. - 16. oktober 2017: SPOTpris 4.845 kr. Normalpris 6.800 kr. Spar 28 %
Afrejse d. 20. - 23. oktober 2017: SPOTpris 4.845 kr. Normalpris 6.800 kr. Spar 28 %

København
Afrejse d. 06. - 09. oktober 2017: SPOTpris 4.845 kr. Normalpris 6.800 kr. Spar 28 %

Begrænset antal pladser til salg pr. afgangsdato.

Tillæg (bestilles og betales direkte hos B&P Travel)

  • Afbestillings- og rejseforsikringer – kontakt B&P Travel for nærmere information
  • Enkelværelsestillæg: 690 kr.

Flytider (med Icelandair):

Afrejse fra København:
Afgang København kl. 14:00 - Ankomst Keflavik 15:10
Afgang Keflavik kl. 07:45 - Ankomst København 12:45

Afrejse fra Billund:
Afgang Billund kl. 14:40 - Ankomst Keflavik 15:30
Afgang Keflavik kl. 08:00 - Ankomst Billund 12:45

Se denne flotte video fra Island:

Come and be Inspired by Iceland from Inspired By Iceland on Vimeo.

Dag 1. Ankomst til Island
Ankomst til Island midt på eftermiddagen fra Billund eller København. Ved ankomsten kan der handles toldfrit inden bagageafhentningen. Guiden tager imod, og Islandseventyret starter. Der er ca. 50 min. kørsel fra Keflavik Lufthavn til Reykjavik, og du tages på en grundig sightseeingtur i Reykjavik inden check-in på hotellet. På køreturen ses bl.a. Hallgrimskirken, Nationalmuseet, havnen og det berømte 101 Reykjavik-område. 



Billeder: Hotel Cabin i Reykjavik

Dag 2. Den Gyldne Cirkel
Efter morgenbuffeten går turen til Den Gyldne Cirkel, hvor første stop er Islands 'hjerte' Thingvallaområdet. Thingvellir ligger bogstaveligt talt med et ben i Amerika og et i Europa/Asien - lige netop der, hvor kontinentalpladerne, der bærer de to kontinenter, mødes. En dyb kløft vidner om hvilke naturkræfter, der har været på spil i området i tidernes morgen. Vulkanen Skjaldbreidur, nord for Thingvellir, sendte for omkring 9.000 år siden en strøm af lava afsted og skabte den kæmpemæssige Thingvellirslette. Jordskælv i området medvirker stadig til yderligere forandringer i landskabet. Således faldt sletten i 1789 omkring en meter. Den forrevne natur vil minde dig om, at alt stadig kan ske, måske når du mindst venter det. Det går langsomt, men der er bevægelse. Med en hastighed på 2 centimeter om året arbejder pladerne sig fra hinanden.

Herfra går turen til Geysir-området og Gullfossvandfaldet. Du vil opleve de spektulære geysere, hvor Strokkur er den mest aktive og springer hvert 10-12 minut. Naboen den gamle og mægtige Geysir, der har lagt navn til naturfænomenet, sover stille og springer kun, hvis den bliver forstyrret. Du får en grundig orientering omkring dette geologiske naturfænomen.

Bagefter går turen til et af verdens allersmukkeste vandfald Gullfoss (det gyldne vandfald) i Hvítá elven, der i gennem årtusinder har gravet sig ned i bjerglandskabet og dannet mægtige klæfter, hvor vandfaldet buldrer frem på flere platauer. Et betagende syn og noget du skal opleve, når du besøger Island. 

Dag 3. Egne aktiviteter

Den Blå Lagune
Island er særligt kendt for Den Blå Lagune, og de fleste ønsker at opleve denne mindst 1 gang i livet. På denne rejse til Island kan du nyde den afslappede tilværelse i lagunen, lige så længe du ønsker. Det eneste du skal gøre, det er, at vælge afhentningstidspunkt på hotellet, og så er der busafgange hver time retur til Reykjavik efter endt besøg.

Prisen er inkl. transport t/r og entré til lagunen og varier i forhold til ønsket besøgstidspunkt. Kontakt B&P Travel for flere oplysninger.

SPOTpris fra 610,- pr. person. Normalpris fra 700,-.

Saga-turen
7-8 times udflugt i Sagaernes verden med Saga-kyndig guide. Turen går langs den smukke vestkyst og fjorden Hvalfjördur til Borgarnes, hvor Landnams-centret besøges. Der kan du vælge mellem to forskellige udstillinger: Den ene fortæller om de første bosættere i Island, den anden fortæller den islandske saga om vikingehelten Egill Skallagrimsson. Entre til Landnams-centret er inkluderet i prisen.

Herfra går turen ind i Borgarfjördur til de varme kilder i Deildartunguhver, vandfaldet Hraunfossar og Reykholt, hvor Snorri Sturlusson – en af Islands mest berømte Saga-forfattere – boede i middelalderen. 

SPOTpris 565,-.  Normalpris 960,-.

Vandretur: Vulkan, geysere og varme kilder - Det naturlige Island. 
Kun ca. 50 min. kørsel i østlig retning fra Reykjavik ligger vidunderbyen Hveragerdi - blomsterbyen ifølge de lokale. Det islandske begreb "hver" betyder gejser, og byen kendetegnes ved rygende gejsere og geotermisk energi. Byen har sin egen GeoTerm-park og her dyrkes blomster, agurker og tomater hele året rundt i geotermisk opvarmede drivhus. Byens elv, Varmá, har sin oprindelse ved vulkanen Hengill, og er som navnet indikerer lun. Vi vandrer i dette vidunderlige område i ca. 6 timer med en lokal sagkyndig guide, og der er badning i en ægte varm kilde. Undervejs nyder vi en medbragt frokostpakke. Afhentning på hotel, bustransport og frokostpakke er inkluderet i prisen.

SPOTpris  925,-. Normapris 1.245,-. Sværhedsgrad: 2 ud af 5 (almindelig god form).

Rideture:  

Lavaturen for mindre erfarne:
Mindst én gang i livet bør du opleve at ride på en islandsk hest. En eventyrlig ridetur fra Íshestars Ridecenter i Hafnarfjörður i Reykjaviks omegn til lavamarkerne omkring vulkanen Helgafell. Enten til den gamle Kaldársel fårefold eller langs smukke bakkeskråninger til Hvaleyrarvatn søen. I horisonten knejser de storslåede Bláfjöll bjerge.

Varighed: 4 timer inkl. transport (1,5 times ridetur). Inklusive transport t/r  og rideudstyr, hjelm, støvler og overall.

SPOTpris 630,-. Normalpris 775,-.   

Se en flot video fra Lavaturen her https://www.youtube.com/watch?v=Yy3o09Y48ig&feature=youtu.be

Vulkanturen - for de erfarne ryttere
Vi bliver fortrolige med vores heste og omgivelserne, mens vi i et roligt tempo rider over lavamarkerne omkring bjerget Helgafell frem til enten den gamle Kaldársel fårefold eller gennem et smukt bakkelandskab til søen Hvaleyrarvatn. Vores Viking Tour starter om formiddagen med en introduktions-ridetur. Efter en god frokost i Ridecentret kaster vi os ud på en eventyrlig ridetur, hvor vi udforsker den fredede natur på Reykjanes halvøen. Enten krydser vi Kaldá elven og rider omkring den gamle vulkan Helgafell. Eller vi rider ind i den smukke Heiðmörk naturpark med de mærkelige lavaformationer og den gamle Gjáarrétt fårefold, som er bygget af vulkanske sten. Kaster du et blik ud over de utallige formationer i lavaen, får du måske øje på en trold eller to! Den valgte rute afhænger af årstiden og vejret.

Varighed: 7 timer inkl. transport (4,5 timers ridetur)  

Inklusive:
Transport til og fra Ridecentret
Ridning i henhold til turbeskrivelse
Frokost på Ridecentret
Lån af ridehjelm, gummistøvler, regntøj eller overall under rideturen 

Spotpris:  1.025,- kr. Normalpris 1.280,-.   

Hvalsafari
2,5 - 3 times sejlads med afgang fra Reykjavik Havn. Sejladsen tager ca 3 timer. De hvaler, der kan ses på disse ture, er vågehvaler, grupper af hvidnæbbede delfiner og marsvin. Ofte opleves de populære pukkelhvaler og til tider spækhuggere, fin-, sei- og blåhvaler. Udover hvale og delfiner så opleves en række forskellige fuglearter på nært hold. Typisk suler, skarve, lomvier, alke, måger, rider, også kaldet tretåede måger, terner og mange andre.

Sejladsen ledsages af dygtige guider, og der tilbydes varmt overtøj ombord, men det anbefales, at du medbringer varmt tøj, da det ofte kan være ret koldt også på de varmeste sommerdage. Der er også muligheder for at sidde indendørs og følge med herfra. Ombord kan købes varme drikke og en let anretning.

SPOTpris 550,-. Normalpris 685,-.     

Se denne flotte video om turen https://www.youtube.com/watch?v=vc57NzqbGUk&feature=youtu.be

Nordlys-aftenudflugt søndag
Polarlyset – Nordlyset benævnt Aurora Borealis efter den romanske gudinde Aurora og den græske betegnelse for nordvind. Borealis er en ret spektakulær og farverig oplevelse, man nemt kan få i Islands vinter, forår og efterår. Turen gennemføres således ikke i sommermånederne, hvor der er stort set lyst hele døgnet.  

Nordlyset dannes ved interaktion af solpartikler og den øvre atmosfære nær Nordpolen og opleves som skønne, farverige lysgrønne skyer/stråler dansende oppe i himlen.

Besøgsstederne kan variere efter hvor det er mest sandsynligt, vi kan opleve dette fænomen – men afgang er afhængig af vejrforholdene. Kolde aftener med skyfri himmel, hvor stjernerne ses klart er en god indikator for Nordlys aktivitet.

Inkl. afhentning hotel, bustransport og professional turguide.

SPOTpris 320,-. Normalpris 390,-.     

Se video om turen her https://www.youtube.com/watch?v=30FnIHRq-z8&feature=youtu.be

Ovennævnte udflugter og evt. andre skal bestilles hos B&Yderligere informationer bliver fremsendt til alle deltagere efter kampagnens afslutning.

Dag 4. Hjemrejse
Tidlig morgenbuffet på hotellet inden lufthavnstransport til Keflavik og hjemrejse med Icelandair til Billund eller København.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos B&P Travel på telefon 71 99 66 22 eller mail sales@bptravel.dk. Husk, at oplyse de fulde navne på alle rejsende, som det står i deres pas.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt B&P Travel.

Én unik kode gælder for én minirundrejse på Island på den valgte dato for én person.

Tilbuddet inkluderer:

Fly Billund eller København - Keflavik t/r (med Icelandair)
Alle skatter og afgifter
20 kg check in-bagage og 10 kg håndbagage
Bustransport til/fra hotellet i Reykjavik
3 overnatninger i superior dobbeltværelse på Hotel Cabin
Morgenmad alle dage
Reykjavik Sightsseing med dansktalende guide
Heldagsudflugt - Den Gyldne Cirkel med dansktalende guide.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. 

Begrænset antal pladser til salg pr. afgangsdato.

Tillæg (bestilles og betales direkte hos B&P Travel)

Afbestillings- og rejseforsikringer – kontakt B&P Travel for nærmere information
Enkelværelsestillæg: 690 kr.

Flytider (med Icelandair):

Afrejse fra København:
Afgang København kl. 14:00 - Ankomst Keflavik 15:10
Afgang Keflavik kl. 07:45 - Ankomst København 12:45

Afrejse fra Billund:
Afgang Billund kl. 14:40 - Ankomst Keflavik 15:30
Afgang Keflavik kl. 08:00 - Ankomst Billund 12:45

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne.

Den afgang du har købt værdibevis til, er du automatisk sikret plads på.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på B&P Travels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til B&P Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på
www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

B&P Travel

Vester Farimagsgade 3, 1., 1606 København V
Tlf.: 33 22 66 99 | CVR: 32645402 | sales@bptravel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. april 2017 kl. 23:59

Forlænget weekend til Island