Bliv sommerklar hos LOOP Fitness i Aarhus

Sidste chance!

Cirkeltræning hos LOOP Fitness er til dig, der ønsker effektiv træning, men også har andre ting at bruge tiden til. Cirkeltræningen tager kun 24 min. og du kan træne, når det passer dig!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

LOOP Fitness bygger på de anerkendte træningsprincipper i cirkeltræning. Den gennemtænkte kombination og variation af udvalgte øvelser på nøje udvalgte fitnessmaskiner, giver hurtigt gode resultater. 

Sådan foregår din træning

Der er 16 maskiner placeret i en rundkreds. Man starter sin træning på en maskine et vilkårligt og ledigt sted i cirklen og guides automatisk rundt ved hjælp af et DING, der er indlagt i musikken. Der er 45 sekunder mellem DING-lydene. Det betyder, at du typisk træner 40 sekunder på hver maskine og bruger 5 sekunder til at skifte.

For langt de fleste vil det være nok at træne to omgange à 12 min. Når du træner 24 min. to til tre gange om ugen, vil du hurtigt mærke positive resultater. Din træning bliver tilpasset dig, fordi du kan indstille maskinerne på den belastning, du ønsker – og træne ved den intensitet, der passer dig. 

Prøv 2 måneders træning
Med dette tilbud får du mulighed for at træne 2 måneder hos LOOP Fitness i Aarhus C eller Aarhus V.

Din SPOTpris er 99 kr. Normalprisen er 597 kr. Du sparer 83 %

Der må maks. bruges 1 medlemskab á 2 mdr. per person, men du må gerne købe flere, hvis det er til andre. Du kan træne i LOOP Aarhus V eller Aarhus C.

Ring og book en prøvetime på forhånd, så du er sikker på at få en god opstart. Til timen medbringer du dit SPOTdeal-værdibevis og bliver oprettet som kunde. Her skal du oplyse dine kontaktdata, men du er ikke forpligtet mere end de 2 mdr., du har betalt for via SPOTdeal. 

Du skal begynde dit medlemskab senest den 11. maj 2017. Medlemsskabet starter første gang, du møder op i centret i Aarhus V eller C.

Når du opretter dig, skal du tilmelde dig kortbetaling, og her trækkes der 1 krone.

Vær opmærksom på, at du selv skal opsige dit abonnement med 30 dages opsigelse hos LOOP Fitness, når først du har tilmeldt dig, ellers fortsætter dit abonnement automatisk efter de to måneder.

 


 Dét siger andre om at træne LOOP Fitness:


'Så fandt jeg endelig en træningsform, som passer til mig. Nu kan jeg ikke undvære det. 14 gange og jeg har tabt 6 cm rundt om livet…..skøøøønt…… Bedre humør, flere kræfter, bedre kondition, sover bedre, flottere holdning….. Det er godt for mange ting.' Hanne

'Har trænet og spist mig ud af type 2 diabetes, bl.a. via cirkeltræning, så bare giv den gas.' Margit

'Jeg har en klage til LOOP og en officiel advarsel til alle brugere. LOOP er IKKE billig træning, ja det bliver faktisk dyrere og dyrere, efterhånden som man skal skifte garderoben ud flere gange, fordi bukserne er for store.'
Randi

Se flere udtalelser her.

Video om LOOP Fitness:

 

Ring og book en prøvetime i LOOP Aarhus C eller Aarhus V på forhånd, så du kan være sikker på en god opstart. Til denne træning medbringer du dit SPOTdeal-værdibevis, så du kan blive oprettet som kunde. Her skal du oplyse dine kontaktdata, men er ikke forpligtet mere end de 2 mdr., du har betalt for via SPOTdeal. 

Du skal påbegynde dit medlemskab senest den 11. maj 2017. Medlemsskabet starter første gang, du møder op i centret.

Når du opretter dig, skal du tilmelde dig kortbetaling, og her trækkes der 1 krone.

LOOP Aarhus C  
Adresse: Søren Frichs Vej 44
8230 Aarhus
Telefon: 41746217

LOOP Aarhus V
Bredskiftevej 20A
8210 Århus V
Tlf: 41746218

Parkering lige ved døren.

Se bemandende og ikke bemandende åbningstider på http://loopfitness.com/da/arhus-v/ og http://loopfitness.com/da/arhus-c/

Én unik kode gælder for 2 måneders medlemskab i LOOP Fitness, Aarhus V eller Aarhus C.

OBS! Der må maks. bruges 1 medlemskab á 2 mdr. per person, men du må gerne købe flere, hvis det er til andre.

Vær opmærksom på, at du selv skal opsige dit abonnement med 30 dages opsigelse hos LOOP Fitness, når først du har tilmeldt dig, ellers fortsætter dit abonnement automatisk efter de to måneder

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til LOOP Fitness, Aarhus V eller Aarhus C.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

LOOP Fitness

Søren Frichs Vej 44, 8230 Åbyhøj
Tlf.: 41 74 62 17 | CVR: 33645333 | aarhusc@loopfitness.email | Hjemmeside |

Sidste chance: 27. april 2017 kl. 23:59

Bliv sommerklar hos LOOP Fitness i Aarhus