Carbonbehandling hos Aahus Beauty

Sidste chance!

Forårsforkælelse! Med en carbonbehandling kan du gå foråret i møde med en sund og frisk glød i kinderne. Carbonbehandlingen er en laserpeeling, som ved hjælp af en kulstofsblanding kan trænge dybt ned i huden og absorbere snavs inde i porerne.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Aarhus Beauty ligger i hjertet af Aarhus, og lige så snart du træder ind i de store rummelige lokaler, får du følelsen af, at du er på vej til at gøre noget godt for dig selv. Hos Aarhus Beauty er DU i centrum, og under behandlingen bruger klinikken lækre, økologiske produkter. Forkæl dig selv med en behandling, der får din hud til at stråle igen.

Om Carbon behandlingen:

Laseren dybderenser og fjerner urenheder, der ikke kan fjernes på anden vis. Det fedtede lag på huden reduceres, strukturen forbedres, porerne bliver mindre, de døde hudceller fjernes og huden blødgøres.

Fordele ved carbon laserpeeling:
Ingen kemiske stoffer
Smertefri behandling
Ingen rødme
Velegnet til alle hudtyper

Carboncremen består af 100% naturprodukter med bl.a. mudder fra vulkansten.

Din hud bliver øjeblikkeligt mere glat og frisk at se på allerede efter første behandling. Dit ansigt vil føles nyt, og der vil ske en reduktion af åbne porer og af hudens olieproduktion, ligesom at hudens urenheder vil formindskes og farven vil blive mere jævn.

Behandlingen er en skånsom, sikker og smertefri ansigtsbehandling, der udføres af certificeret behandler.

Behandlingstid: Vi er alle forskellige og derfor er det ikke muligt at forudsige præcist, hvor mange behandlinger, du får brug for, men i gennemsnit skal du bruge 3 til 6 behandlinger for at opnå det ideelle resultat, med interval på 2-4 uge. Du kan allerede se et resultat efter første behandling.

Værdibeviset kan benyttes mandag – fredag inden for åbningstiden, evt. lørdag efter aftale til og med den 12. juli 2017.

Normale åbningstider: Mandag til Fredag fra kl. 10.00 – 17.30.

Du booker tid på http://www.eadministration.dk/kunde/kundelogin.asp?klient=1355  eller mail info@aarhusbeauty.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 1 x Carbon ansigtsbehandling hos Aahus Beauty

Værdibeviset kan indløses til og med 12. juli 2017.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Aarhus Beauty.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Aarhus Beauty and hair

Søndergade 34,1 sal, 8000 Aarhus C
Tlf.: 60 86 60 11 | CVR: 37589934 | info@aarhusbeauty.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 26. april 2017 kl. 23:59

Carbonbehandling hos Aahus Beauty