Tapas fra GRAND Fromage, Aarhus

Sidste chance!

Får du venner på besøg, eller skal du holde fest? Forkæl dem med specialiteter fra GRAND Fromage i Aarhus. Du får bl.a. oste, pølse, parmaskinke og meget mere til KUN 76 pr. kuvert. Min. 4 kuverter.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Skal du holde fødselsdag, jubilæum eller noget helt tredje? Eller skal du blot have en håndfuld venner på besøg? Så er dette tilbud fra den flotte delikatessebutik GRAND fromage i Aarhus helt perfekt.

Her får du en pakke med europæiske tapasretter som oste, pølse og parmaskinke og mange andre specialiteter. Tapas, som er lige til at anrette på dit eget service og stille på bordet foran dine gæster. 

Ikke bare en osteforretning
GRAND fromage er en verden af oste og andre delikatesser fra hele Europa. Kulinariske oplevelser, som man ikke finder i almindelige osteforretninger og supermarkeder.

Forretningen samarbejder med nordiske gårdmejerier om at udvikle nye spændende oste, gerne lavet på recepter og teknikker gravet frem fra historiebøgerne. Disse oste føres under eget varemærke. Og de modner også selv en stor del af deres oste.

De indkøber spændende charcuteri, og de udvikler selv charcuteri af svine- og oksekød. De indkøber desuden en bred vifte af andre delikatesser som olier, balsamico, nødder og tørrede frugter fra nøje udvalgte leverandører i hele Europa.


Tapaspakken indeholder:

  • Asiago 6 mdr.
    Osten fremstilles af komælk på et lille mejeri nær Vincenza i Italien, som GRAND fromage har samarbejdet med i mange år. Smagen er blød og mild med krydrede undertoner.

  • Taleggio D.O.P.
    Osten fremstilles af komælk i Lombardiet på et gårdmejeri. Den er en halvfast ost med orangerød skorp. Taleggio er en af Italiens mest berømte rødkitoste. Osten er cremet og med en fyldig smag.

  • Fromage de Montagne
    Osten fremstilles af komælk ved et lille mejeri i Rhónes – Alpes og modnes i gamle bjerggrotter. Den er en halvfast ost med en skorpe af dækket af grå skimmel. Smagen er frisk og pikant. Osten er også velegnet i madlavningen.

  • Parma
    Skinken kommer fra regionen Parma, hvor tungsvinene fodres med korn og ostevalle for at fremelske den rigtige kødstruktur. Når grisen er slagtet, fraskæres skinken, som tørsaltes i havsalt i 13 døgn, hvorefter skinken modnes i 12 mdr. Smagen er blød og sødlig med en blomsteragtig aroma.

  • Italiensk grillskinke
    Skinken produceres af en familievirksomhed i Lambardiet. Den laves på skinkekød af tungsvin af racen Duroc. Efter slagtning udbenes og afpudses skinken og krydres og grilles. Efter endt grillning dampes skinken i 24 timer ved lav varme. Smagen er krydret med mange urtenuancer.

  • Salame Strolghino
    Pølsen laves på skinkekød af tungsvin ved Rovagnati i Lombardiet, hvorefter den lufttørres og modnes. Smagen er rund og mild og er en stor favorit hos unge og gamle.

  • Hjemmelavet Peberpesto
    Grillede peberfrugter uden hinde blandet med olivenolie, ristede nødder, parmesan og krydderier.

  • Hjemmelavet Basilikumpesto
    GRAND fromages egen pesto fremstilles af basilikum, olivenolie, ost, ristede nødder og krydderier.

  • Butterdejstwist
    Disse twisters bliver lavet hos et familiefirma i Schweiz, som siden 1930’erne har fremstillet bagværk ud fra de bedste råvarer fra det lokale område. Snacksene er bagt med smør, som giver denne helt fantastiske smag.

Minimumkøb er 4 kuverter.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra 3. april til og med 3. juni 2017. Der skal bestilles senest dagen før inden kl. 12. 

4 kuverter svarer til et måltid for 4 personer. Hvis maden skal nydes som let tapas/forret, er 4 kuverter passende til 6 personer. Der følger ikke brød med.


Et familieforetagende
Den daglige ledelse i GRAND Fromage består af Jens-Einar Lindbjerg Jensen og sønnen Thomas Lindbjerg. Jens-Einar er opvokset med ost og smør på Lindbjerg Mejeri v. Varde i Vestjylland og har gennem hele livet haft en stor interesse for mad og ikke mindst oste.

Thomas Lindbjerg er udlært kok og har bl.a. arbejdet som chef på den 2-stjernede Michelin restaurant Relais de la Poste i Frankrig. Han har desuden læst til mejeriingeniør på Landbohøjskolen. Under studiet var han bl.a. på studieophold i Frankrig, hvor han producerede Comtéoste, og i Sverige, hvor han producerede blåskimmeloste.

Priser og udmærkelser
GRAND fromages passion for oste har givet dem en række priser og udmærkelser. World Cheese Award 2010: Guldmedalje til vores ost Skallingen i kategorien fast ost; Nordens bedste blåskimmelost 2010 til Lindbjerg Blue; Nordens bedste fastost 2009 til Fynbo Extra og Nordens bedste ost 2007 og 2008 til Ho Holme. Og senest til Nordisk Ostefestival 2016 fik de Guld for deres Marsk Brie og Lindbjerg HVID ged med dildkrone og ved World Cheese Awords 2016 vandt Lindbjerg Hvid Ged en guldmedalje.

Du bestiller dine tapas på 86 19 82 96 – senest kl. 12 dagen før afhentning og gerne i endnu bedre tid. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Adresse og åbningstider:
Guldsmedegade 27
8000 Aarhus C

Mandag - torsdag: kl. 10 – 17:30
Fredag: kl. 10 – 18
Lørdag: kl. 10 – 14

Én unik kode gælder for én kuvert.

Tapaspakken indeholder:

  • Asiago 6 mdr.
  • Taleggio D.O.P.
  • Fromage de Montagne
  • Parma
  • Italiensk grillskinke
  • Salame Strolghino
  • Hjemmelavet Peberpesto
  • Hjemmelavet Basilikumpesto
  • Butterdejstwist

Der skal min. købes 4 kuverter.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra 3. april til og med 3. juni 2017.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til GRAND Fromage.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

GRAND fromage Aar

Guldsmedegade 27 , 8000 Århus C
Tlf.: 86 19 82 96 | CVR: 25046021 | thomas@grand-fromage.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 10. april 2017 kl. 23:59

Tapas fra GRAND Fromage, Aarhus