Badehotelsidyl på Falkenberg Strandbad

Sidste chance!

Pak tasken, kør et smut over Øresundsbroen og få svensk badehotelsidyl her i foråret. Du kan få 1-4 overnatninger, 3-retters middag hver aften og morgenmad hver morgen fra 1.479 kr. for 2 personer. Indløsning alle dage til og med maj.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Falkenberg Strandbad ligger i udkanten af Falkenberg, på den svenske vestkyst, 120 km nord for Helsingborg. Det vil sige blot 2 timers kørsel fra København. 

Falkenberg Strandbad er rost af gæster og har vundet priser gennem årene. Det brugerdrevne anmeldersite Tripadvisor.dk har givet det et udmærkelsescertifikat, og senest har hotellet fået prisen Best Luxury Resort Spa 2016 i Sverige til World Luxury Spa Awards.

Stil & stemning
Hotellet har siden 1930’erne været ’tilflugtssted’ for den svenske overklasse, som nød at komme ud til kysten og tilbringe lange sommerdage ved havet og blive underholdt med musik om aftenen på hotellet. 

Falkenberg Strandbads historie er således tæt forbundet med svenske befolknings trang til at holde ferier ved havet og leve det gode liv på tilværelsens ’solside’.

Hotellet er stadig et af de fineste hoteller på vestkysten med en vidunderlig sandstrand. Så sent som i 2011 gennemgik hotellet en totalrenovering og er i dag et hotel, der er moderne og lækkert, men samtidig har den gammeldags og charmerende svenske badehotelsstil.


Tilbuddet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 1, 2 ,3 eller 4 overnatninger i standard dobbeltværelse
  • 3-retters middag hver aften.
  • Adgang til Klitterbadet 
  • Morgenmadsbuffet
  • Gratis parkering.

1 overnatning for 2 personer: SPOTpris 1.479 kr
2 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 2.958 kr
3 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 4.438 kr
4 overnatninger for 2 personer: SPOTpris 5.917 kr

Maks. 2 personer per værelse. Ønskes opredning til barn op til 5 år, kontakt Betterbooqr og forhør på muligheden.

I har gratis adgang til Klitterbadet, der omfatter Sveriges eneste 50 meter saltvandspool. Se mere her.

Desuden har hotellet en lækker spa-afdeling (adgang til denne er ikke med i pakken), som kan benyttes. Der findes forskellige dagspakker. Se dem og priser her

Dit ophold kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 30. maj 2017. Bemærk også, den kan anvendes i påsken, store bededags-ferien, Kristi Himmelfarts-ferien og samtlige weekender i perioden.

Dit ophold skal være booket hos Betterbooqr senest d. 1. maj 2017. Du kan se, hvordan under fanen 'Sådan køber du'.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledige datoer i bookingkalenderen HER (mørkegrøn betyder, at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først).

Tilkøb:

  • Opredning: Kontakt Betterbooqr og forhør på muligheden.
  • Kat el. hund.: 195 SEK pr. overnatning (bestilles og betales direkte på Falkenberg Strandbad).

Tjek-ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00


Værelse & restaurant
På Falkenberg Strandbad bliver I indlogeret på et af hotellets flotte, moderne værelser, der er indrettet lidt som den amerikansk inspirerede Newport-stil. Samtlige værelser er udrustet med minibar, bad, toilet og tv.

Hotellets restaurant får I en madoplevelse ud over det sædvanlige. Her er masser af godt håndværk og lidenskab for mad. Retterne er franskinspirerede og med lokalproducerede råvarer. 

Placeringen
Det er noget helt særligt at tage på badehotel. Også om foråret - hvor det er skønt at træde ud i det friske vejr og bare mærke stilheden, der kun brydes af havets brusen og skrigene fra mågerne.

På disse kanter er naturen vidunderlig smuk. Mødet med havet og det spirrende grønne gør indtryk på de fleste gæster. Gå en tur langs havet og tilbage på hotellet kan I nyde en kop ’afternoon tea’, mens tusmørket falder på.

Det er som at befinde sig i en tidslomme. Hvor man med sindsro kan give sig hen til selvforkælelse, afslapning og velvære. Uden sammenligning den bedste måde at få tanket ny energi og fornyet overskud i den mørke vintertid.

Rejsetip!
På vejen fra Danmark til Falkenberg kommer I forbi Halmstad, hvor I kan gøre stop og besøge Halmstad Slot, der blev bygget som lystslot af den danske Kong Christian IV. Halmstad er lidt som at besøge Skagen eller Hornbæk i Nordsjælland, og det kan helt sikkert anbefales at gøre et stop og opleve den hyggelige by.

Se video fra Falkenberg Strandbad nedenfor: 

 

 

Betterbooqr er annoncør af dette tilbud. Du bestiller dit ophold hos Betterbooqr. Benyt nedenstående link og læs venligst vejledningen grundig igennem inden din bestilling.

Dit ophold kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 30. maj 2017. Bemærk også, den kan anvendes i påsken, store bededags-ferien, Kristi Himmelfarts-ferien og samtlige weekender i perioden. Dit ophold skal være booket hos Betterbooqr senest d. 1. maj 2017.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledig dato i bookingkalenderen HER (mørkegrøn betyder, at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først).

Sådan bestiller du dit ophold:

* Klik på linket http://betterbooqr.com/dk/deals/c364-395/calendar
* Klik på "indløs købt værdibevis"
* Tast værdibeviskode (som du har modtaget fra SPOTdeal)
* Vælg måned
* Vælg ankomstdag (mørkegrøn betyder, at du kan ankomme denne dag)
* Ved køb af mere end 1 værelse skal du vælge antal værelser og taste alle værdibeviskoder i felterne
* Tast personlige oplysninger og bekræft booking
* OBS! ønsker du at booke flere ophold i forlængelse af hinanden, skal du foretage bookingerne efter hinanden
* Når din booking er accepteret, vil du modtage en bekræftelse fra bookingsystemet betterbooqr via e-mail.

Bekræftelsen skal du medbringe til hotellet sammen med dit værdibevis. Har du ikke modtaget en bekræftelse, er det en god ide at tjekke dit spamfilter. Ved eventuelle spørgsmål kontakt Betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontraktes på dansk).

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret, fra købet er gennemført. Når opholdet er booket hos Betterbooqr er købet bindende og din fortrydelsesret bortfalder. Der gøres endvidere opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Spørgsmål vedrørende din booking eller opholdet generelt, kontakt venligst Betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontaktes på dansk).

Én unik kode gælder for 2 personer og inkluderer:

1, 2 ,3 eller 4 overnatninger i standard dobbeltværelse
3-retters middag hver aften.
Adgang til Klitterbadet
Morgenmadsbuffet
Gratis parkering.

Maks. 2 personer per værelse. Ønskes opredning til barn op til 5 år, kontakt Betterbooqr og forhør på muligheden.

I har gratis adgang til Klitterbadet, der omfatter Sveriges eneste 50 meter saltvandspool.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Falkenberg Strandbad´s officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontaktes på dansk).

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Betterbooqr // Falkenberg Strandbad *

Antonigade 11, 1 sal. , 1106 København K
Tlf.: 00 00 00 00 | CVR: 35231439 | help@betterbooqr.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 11. april 2017 kl. 23:59

Badehotelsidyl på Falkenberg Strandbad