Rundrejse i Peru og Amazonas med dansk rejseleder

Sidste chance!

Tag på 12-dages storslået rejse i Peru og Amazonas, hvor du bl.a. besøger det gamle Lima, Amazonasjunglen, inkaernes gamle hovedstad Cusco og Marchu Picchu. Rejsen er m. lokal guide og dansktalende guide og fly fra 22.998 kr. Betal kun depositum nu!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

En aftentur i kano for at lede efter Caiman-alligatorer i mørket, et besøg i Machu Picchu, der længe blot var en legende, og en jungletur på udkig efter lerspisende papegøjer.

Oplevelserne på denne rundrejse tilhører dem udover det sædvanlige, og nu har du chancen for at opleve det hele med dansk rejseleder under hele rejsen og dygtig lokal engelsktalende guide på alle udflugter.

Du kommer nemlig med på en 12-dages rundrejse, hvor du bl.a. lærer om Inkaernes historie og ser mageløse eksempler på deres byplanlægning, oplever junglens dyr og ser bjergtagende, historisk arkitektur. Du kan læse hele programmet længere nede.


Rejsen inkluderer:

  • Fly København - Lima t/r via Amsterdam (mulighed for tilslutningsfly fra Billund og Aalborg)
  • Alle skatter og afgifter
  • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
  • Alle transfers og bustransport som beskrevet i programmet nedenfor
  • Inderigsflyvninger som beskrevet i programmet nedenfor
  • Dygtig lokal engelsktalende guide på alle udflugter
  • Dansktalende guide under hele rejsen
  • Morgenmad alle dage
  • 3 x frokost (se nærmere i programmet nedenfor)
  • 4 x aftensmad (se nærmere i programmet nedenfor).

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse d. 09. - 21. november 2017: SPOTpris 22.998 kr.

Tillæg (Bestilles og betales direkte hos Keep on Travel)

  • Afbestillings- og rejseforsikringer: kontakt Keep on Travel for nærmere information
  • Enkelværelsestillæg: 2.650 kr.
  • Tilslutningsfly fra Billund eller Aalborg: kontakt Keep on Travel for nærmere information

Flytider (der flyves med KLM og Air France):

Afgang København d. 09. november kl. 10.00 - Ankomst Amsterdam 11.30
Afgang Amsterdam d. 09. november kl. 12.35 - Ankomst Lima 18.10

Afgang Lima d. 20. november kl. 21.05 - Ankomst Amsterdam d. 21. november kl. 15.25
Afgang Amsterdam d. 21. november kl. 16.45 - Ankomst København 18.10

Bemærk at der er mulighed for tilslutningsfly fra Billund eller Aalborg. Kontakt Keep on Travel for nøjagtig information og tider.

Nøjagtige tider for indenrigsflyvninger oplyses senere.

Betaling:
Der betales et depositum på 7.200 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Dette beløb er fuldt refunderbart, hvis rejsen kke bliver gennemført. Det resterende beløb på 15.798 kr. betales direkte til Keep on Travel senest d. 25. august 2017.


PROGRAM

Dag 1 – Velkommen til Peru (09. november 2017)
Velkommen til Peru! Efter en lang flyvetur ankommer I til Limas Jorge Chavez Internationale lufthavn. Forude venter 12 dage i Peru, hvor I bl.a. skal opleve det gamle Lima, Amazonasjunglen, inkaernes gamle hovedstad Cusco og Marchu Picchu. Fra lufthavnen bliver I kørt til hotellet i forstaden Miraflores, hvor I kan slappe af efter rejsen.

Indkvartering: Tambo I 3* Hotel eller tilsvarende. http://www.eltamboperu.com/hotel-eltambouno.html

Dag 2 – Rundtur i Lima (10. november 2017)
Efter morgenmaden begynder rundturen i Lima, som er Sydamerikas næststørste by.

Besøget starter i den gamle bydel, hvor der fortsat findes mange bygningsværker fra den spanske kolonitid. Her besøger I distriktet, hvorfra det spanske vicekongedømme i Sydamerika blev regeret, Limas Katedral, Plaza Mayor (Limas hovedtorv), Regeringspalæet, Rådhuset m.m. Senere tager turen jer til San Francisco-kloseret. Det er et imponerende katolsk kirkebyggeri fra det syttende århundrede, som bl.a. omfatter en kirke, et kloster og en plads. Facaden af kirken blev hugget i sten og er kendetegnet ved sine korintiske søjler, og her besøger I katakombernes mørkekamre under kirken, hvor der efter sigende ligger 75.000 mennesker begravet.

Efter at have besøgt Limas centrum går turen mod den moderne del af denne store metropol. Det er blevet tid til at besøge bydelen, Miraflores, med sit flotte indkøbscenter, Larco Mar, som blev bygget på en spektakulær klippe med udsigt over Stillehavet og den traditionelle “Parque del amor“ (Kærlighedsparken).

Efter besøget går turen tilbage til hotellet.

Dag 3 – Ankomst til Amazonas junglen (11. november 2017)
Efter at have set Lima dagen før starter turen ind i Amazonas junglen.

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Puerto Maldonado (en flyvetur på ca. to timer). Derfra går turen til Keep on Travels lokale partners kontor, hvor I skal pakke om, så kun det mest nødvendige medbringes på turen ind i junglen.

Efter at have pakket fortsætter turen mod havnen i byen Infierno (Helvede), der er hjemsted for den lokale stamme Ese’eja, der er kendt for at fremstille den hallucinerende vin Ayahuasca. Herfra sejler I halvanden time med motorkano op ad floden Tambopata River mod Explores Inn Tambopata Ecolodge i Tambopata Nationalpark. Undervejs gør I holdt ved La Torre for at blive registreret og spise den udleverede madpakke.

Efter ankomsten til Ecolodge’et er der en kort introduktion til dyrelivet og sikkerhed i området, og efter middagen er det tid til en aftentur i kano for at lede efter Caiman-alligatorer i mørket.

Frokost og aftensmad inkluderet.

Dag 4 – Jungletur til Cocococha-søen (12. november 2017)
I dag vågner I tidligt, så der er tid nok til at gå de 5 1⁄2 kilometer gennem junglen til Cocococha-søen for at se kæmpeoddere. Undervejs vil guiden fortælle om junglens økosystem og det dyreliv I møder. Efter at have set på kæmpeoddere vil der være sejlads i katamaraner på søen for at studere dyrelivet langs søens bredder. På vejen tilbage til Ecolodge’et besøger I en lokal farm i nærheden af lodge’et. Farmen drives af medlemmer af den lokale stamme og der vil være rig mulighed for at se og smage lokale specialiteter.

Frokost og aftensmad inkluderet.

Dag 5 – Jungletur på jagt efter lerspisende papegøjer (13. november 2017)
Endnu engang skal I tidligt op. Denne gang går turen med båd til nogle lervægge, hvor lerspisende papegøjer samles i store flokke for at spise ler, der hjælper dem med at fordøje giftige bær. Turen tilbage foregår til fods, så I kan betragte flora og fauna på nærmeste hold.

Om eftermiddagen besøger I det 42 meter høje tårn, der giver et fantastisk udsyn over junglen. Herfra er der mulighed for at se solen gå ned over junglen og se de dyr, der lever i junglens top, som f.eks. aber og tukaner.

Frokost og aftensmad inkluderet.

Dag 6 – Farvel til junglen – goddag til Cusco (14. november 2017)
Igen igen skal I tidligt op – denne gang for at rejse til inkaernes gamle hovedby Cusco. Turen går med motorkano tilbage til havnen i Infierno og derfra videre forbi Keep on Travels lokale samarbejdspartners kontor for at hente bagage og så til lufthavnen i Puerto Maldonado.

Efter I er blevet indkvarteret på hotellet, tager Keep on Travels guide jer på en spadseretur rundt i Cusco med besøg på det lokale kakao-museum.

Dag 7 – Cusco og 4 inka-ruiner (15. november 2017)
I løbet af morgenen besøger I det kæmpe store Sacsayhuaman-tempel. Fra denne enorme struktur har I et fuldt overblik over selve byen Cusco. Konstruktionen er bjergtagende med enorme sten, der er perfekt tilpassede til hinanden. Det siges, at det tog over 10,000 arbejdere 50 år at bygge komplekset. Hvorfra Sacsayhuaman-templet egentlig stammer vides i dag ikke med sikkerhed. Arkæologerne tilskriver templets konstruktion til perioden for Inka kongen Pachacutec.

Senere besøger I et andet vigtigt Inkaområde, som kendes under navnet “Qenqo”. Dette er et område med en række underjordiske passager og udskårne sten passager i et fascinerende zigzag-mønster. I dets indre findes et udskåret stenbord, hvor det siges, at Inkaerne mumificerede deres døde. Derefter oplever I den arkæologiske Incaplads “Tambomachay”, et tempel dedikeret til Vand Guden og “PucaPucará”. Efter besøget returnerer I til Cusco. Eftermiddag på egen hånd.

Indkvartering: Hotel San Agustin Internacional 3* eller tilsvarende. http://www.hotelessanagustin.com.pe/es/hoteles/cusco/internacional/

Dag 8 - Pisaq og Ollantaytambo (16. november 2017)
Om morgenen bliver I samlet op på jeres hotel og begynder jeres besøg i den ”Hellige Dal”. På vejen stopper I på et punkt kendt som El Mirador, derfra vil I være i stand til at se hele den Hellige Dal og få en god indsigt i Inkaernes historie. Den Hellige Dal var utvivlsomt et nøgleområde for bosættelser for Inkaerne; dets kombination af mildt klima og frodige landområder gav en unik rigdom for dette område af de højtliggende Andesbjerge. Her tilpassede Inkaerne bjergsiderne med enorme terrasser og vandingskanaler. Keep on Travels chauffør og guide vil udpege de bedste steder at fotografere. Senere på dagen kører I mod ruinerne i Pisac.

Ved ruinerne lærer I mere om de forskellige aspekter af Inkakulturen. I ser de elegante stenarbejder og de imponerende landbrugs terrasser, der breder sig ud over området. Derefter besøger I byen Pisac og vandrer gennem det lokale marked, der er kendt for sine mange farvede tekstiler, lokale fødevarer og indfødtes klædedragter. Her er en herlig mulighed for at købe enestående souvenirs og tage spektakulære fotos.

Om eftermiddagen kører I langs Urubambafloden mod byen Ollantaytambo. Når I ankommer til Ollantaytambo, ser I mageløse eksempler på Inkaernes byplanlægning. Dette er et af de få steder, hvor Inkaerne rent faktisk besejrede spanierne. Så snart I ankommer, besøger i Ollantaytambos ruiner, der er en vigtig Inka-konstruktion bygget under Inkaerne storhedstid. På dette spektakulære sted vil I udover ruinerne se fantastiske klippeformationer, der repræsenterer Inkaguden Wiracocha. Herefter tager I tilbage til Cusco og hotellet.

Morgenmad indkvartering: Hotel Samanapaq 3* eller tilsvarende. http://www.samanapaq.com/

Dag 9 - Ollantaytambo / Aguas Calientes (17. november 2017)
I går om bord på “Expedition”-toget med retning mod Aguas Calientes, der er en moderne lille by nær reservatet omkring Machu Picchu. Togturen til Machu Picchu er en af de smukkeste rejser, en besøgende kan opleve i Peru. Efter at have passeret Inkaernes Hellige Dal, starter toget stille og roligt at køre nedad langs Urubambafloden, indtil I endelig når regnskoven. Efter cirka 1 time og 45 minutter ankommer I til byen Aguas Calientes, hvor I tager ind på jeres hotel. I spiser middag på en lokal restaurant.

I går selv til stationen fra hotellet, den ligger kun et par gader fra hotellet. Når I ankommer til Aguas Calientes vil vores guide vente på Jer på stationen og følge Jer til hotellet samt give jer information om turen til Machu Picchu den næste dag.

Indkvartering: Hotel Intipunku Tambo 3* eller tilsvarende. http://www.intipunku.pe/el-tambo- hotel/

Aftensmad inkluderet.

Dag 10 – Machu Picchu (18. november 2017)
Tidligt om morgenen tager I op til ruinerne ved Machu Picchu. I begynder med kort tur i bus af en stejl zigzag rute op til den imponerende ”Inkaernes glemte by”. Efter ankomst kommer I ind i Machu Picchu’s arkæologiske zone, hvor turguiden vil vise jer de vigtigste sektorer af denne store Inca by, som f.eks. det fantastiske Intiwatana (sol ur), Sol Templet, by-sektoren og landbrugssektoren blandt andre.

Machu Picchu var længe blot en legende. Men så i 1911 fandt forskeren, Hiram Bingham, ruinerne. Machu Picchu hæver sig 2,430 m over havet midt i en tropisk regnskov - et helt enestående smukt område. Det var højst sandsynligt Inkakulturens mest spektakulære stykke byarkitektur på kulturens højdepunkt - dets gigantiske mure, terrasser og ramper ser ud som om der er hugget direkte ud af grundfjeldet.

Efter en omfattende rundtur på Machu Picchu går turen tilbage til Cusco.

Indkvartering: Hotel San Agustin Internacional 3* eller tilsvarende. http://www.hotelessanagustin.com.pe/es/hoteles/cusco/internacional/

Dag 11 – Cusco (19. november 2017)
Nyd fritiden med afslapning oven på gårsdagens oplevelser, shop eller udforsk flere af Cuzco's seværdigheder. Tag f.eks. på café på Plaza de Armas, eller for de, der ønsker et mere aktivt eventyrer, er der mulighed for Mountainbiking i bjergene rundt om Cuzco.

Indkvartering: Hotel San Agustin Internacional 3* eller tilsvarende. http://www.hotelessanagustin.com.pe/es/hoteles/cusco/internacional/

Dag 12 – Cusco/Lima/CPH (20. november 2017)
I bliver mødt af jeres guide i hotel foyeren som sørger for transfer til lufthavnen.

Ankomst CPH 21. November 2017

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Keep on Travel på mail admin@keepon.travel. Husk at oplyse de fulde navne på alle rejsende, som det står i deres pas.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Keep on Travel på 24 64 06 30.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

  • Fly København - Lima t/r via Amsterdam (mulighed for tilslutningsfly fra Billund og Aalborg)
  • Alle skatter og afgifter
  • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
  • Alle transfers og bustransport som beskrevet i programmet nedenfor
  • Inderigsflyvninger som beskrevet i programmet nedenfor
  • Dygtig lokal engelsktalende guide på alle udflugter
  • Dansktalende guide under hele rejsen
  • Morgenmad alle dage
  • 3 x frokost (se nærmere i programmet nedenfor)
  • 4 x aftensmad (se nærmere i programmet nedenfor).

Tillæg (Bestilles og betales direkte hos Keep on Travel)

  • Afbestillings- og rejseforsikringer: kontakt Keep on Travel for nærmere information
  • Enkelværelsestillæg: 2.650 kr.
  • Tilslutningsfly fra Billund eller Aalborg: kontakt Keep on Travel for nærmere information.

Flytider (der flyves med KLM og Air France):

Afgang København d. 09. november kl. 10.00 - Ankomst Amsterdam 11.30
Afgang Amsterdam d. 09. november kl. 12.35 - Ankomst Lima 18.10

Afgang Lima d. 20. november kl. 21.05 - Ankomst Amsterdam d. 21. november kl. 15.25
Afgang Amsterdam d. 21. november kl. 16.45 - Ankomst København 18.10

Bemærk at der er mulighed for tilslutningsfly fra Billund eller Aalborg. Kontakt Keep on Travel for nøjagtig information og tider.

Nøjagtige tider for indenrigsflyvninger oplyses senere.

Betaling:
Der betales et depositum på 7.200 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Dette beløb er fuldt refunderbart, hvis rejsen kke bliver gennemført. Det resterende beløb på 15.798 kr. betales direkte til Keep on Travel senest d. 25. august 2017.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Keep on Travel er medlem af rejsegarantifonden med nummer 2621.

Der kan forekomme ændringer af hoteller i forhold til beskrevet i programmet, men kvalitet og beliggenhed vil være tilsvarende.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Keep on Travels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Keep on Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på
www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Keep on Travel

Teglholmens Østkaj 61, 2450 København SV
Tlf.: 24 64 06 30 | CVR: 36975458 | cht@keepon.travel | Hjemmeside |

Sidste chance: 10. april 2017 kl. 23:59

Rundrejse i Peru og Amazonas med dansk rejseleder