Krydstogt og Formel 1

Sidste chance!

Forår, sol, sommer – 7-nætters krydstogt, der afsluttes med 2 forrygende Formel 1-dage på Circuit de Catalunya. Inkl. helpension på skibet og fly. Rejs 5. maj fra KUN 11.990 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Sommeren er på vej, og Middelhavet ”kalder”. Nyd en uges krydstogt med helpension på Costa Fascinosa, der afsluttes med 3 dage/2 nætter på et dejligt feriehotel med pool og halvpension i selskab med flere hundrede Formel 1 glade gæster.

Er du til sol, strand, storbyer, aktiv ferie, motorløb og kulturelle oplevelser, kan du på en og samme tur sammensætte den perfekte kombination af netop dine interesser.

Du flyver direkte til Barcelona og stiger ombord på Costa Fascinosa fredag den 5. maj og har nu en hel uge med forkælelse, oplevelser og helpension. Fredag den 12. maj bliver du hentet ved skibet og kørt til feriebyen Santa Susanna, hvor du bliver indkvarteret på hotel med halvpension. Under opholdet i Santa Susanna er der flere indslag med Jan Magnussen, og lørdag/søndag skal du opleve Kongeklassens racerløb – Formel 1, hvor vores danske Kevin Magnussen skal vise sit værd.

Først venter en uges krydstogt med nye oplevelser og forkælelse hver dag. Første anløb bliver den sydfranske havneby Marseilles i Provence, inden Italien skal opleves. Her starter du i Norditalien i den lille by Savona, hvor du har mulighed for at tage på udflugt til Monte Carlo eller på en gourmettour i vinområdet Barolo, nyde Savona eller tage et smut til Genova – mulighederne er mange.

Igen sejles mod syd, og nye italienske oplevelser venter, når skibet lægger til nærmest i centrum af Napoli, hvor en oplagt mulighed er en tur på egen hånd eller med skibet til Capri. Også på dette anløb bydes på kulturelle oplevelser som Pompeii, eller du kan nyde en dag på egen hånd i skønne Napoli – en tur med de berømte Hop on/off busser kan bestemt også anbefales.

I forbliver i Italien og sejler til Sicilien, hvor Palermo anløbes. Sicilien er en smuk ø, der oser af historie på ”godt og ondt”. Costa Fascinosa fortsætter mod syd, hvor også ferieøen Maltas hovedstad, Valletta, skal besøges. Også her ligger skibet stort set i centrum, som er et rigtigt hyggeligt område.

Efter 6 dage med uanede oplevelser hver dag er tiden inde til total afslapning eller måske aktive udfordringer ombord på Costa Fascinosa. Der er løbebane, fitnesscenter, jacuzzi og masser af aktiviteter arrangeret af skibets dygtige animationsteam, eller du kan slappe af ved poolen. Mod tillæg kan du benytte dagen i det kæmpe spa- og wellnessområde, eller du kan selv prøve kræfter i en F1-simulator, inden det om et par dage drejer sig om at se og høre de ægte racere. Efter en dag på havet anløber du igen Barcelona efter en uges krydstogt.

Denne rejse slutter så med ”fuld fart på” – de sidste par dage står nemlig i motorsportens tegn. Inkluderet er billetter til Formel 1 på Circuit de Catalunya, hvor du søndag den 14. maj kan opleve et ræs i motorsportens kongeklasse - Formel 1. Om lørdagen kan du hygge dig ved banen og se masser af ræs i flere klasser, og selvfølgelig er du med, når der køres kvalifikation til søndagens finale. Igen i år kan vi være superstolte af at have dansk deltagelse af Kevin Magnussen i sin nye Haas racerbil.

Når skibet forlades, bliver du hentet og kørt til feriebyen Santa Susanna, hvor du bor på et dejligt strandhotel sammen med mange af vores andre racer-interesserede gæster, og du oplever ægte racer-stemning på hotellet sammen med de mange danskere. På denne tur er der danske turledere, og som speciel gæst er der den legendariske danske Corvette-kører Jan Magnussen. Jan er jo kendt både som dansk Le Mans-vinder flere gange og tidligere dansk håb i Formel 1 og selvfølgelig som far til den danske Formel 1-komet, Kevin Magnussen.

Lørdag aften er der RaceNight, hvor både F1-journalist og –ekspert Peter Nygaard og Jan Magnussen er til stede for at dele deres viden med dig, og du vil her kunne få svar på rigtig mange racer-relaterede spørgsmål. Et par hyggelige timer i selskab med førsteklasses Formel 1-eksperter - krydret med lidt sangria.

Efter en god morgenmad søndag er der afgang til Circuit de Catalunya, og en interessant dag er i vente. Omgivelserne ved banen er fantastiske, og inden kongeklassen skal vise sit værd, køres finaler i andre racerklasser. Det kan f.eks. være GP 2 og Porsche Supercup, men det endelige program foreligger endnu ikke.

Når løbet slutter søndag, starter din hjemrejse. Fra banen køres du direkte til lufthavnen i Barcelona, og kl. 21 er der afgang til Danmark.


Priserne er pr. person v. min. 2 personer pr. kahyt og inkluderer:

  • Fly København – Barcelona t/r (Billund mod tillæg)
  • Transfer til skibet
  • 7-nætters krydstogt i den valgte kahytstype
  • Helpension på skibet
  • Underholdning på skibet
  • Rengøring og håndklædeservice på skibet
  • Transfer fra skibet til hotel i Santa Susanna
  • 2 nætter på hotel
  • 2 x halvpension på hotel
  • Ståplads til Circuit de Catalunya lørdag og søndag
  • Transfer til banen lørdag t/r og søndag til banen og videre til lufthavnen
  • RaceNight lørdag aften med Jan Magnussen og Peter Nygaard inkl. en forfriskning
  • Dansk turleder under opholdet i Spanien
  • Bidrag til Rejsegarantifond
  • Rejsedokumentpung pr. kahyt.

Pris pr. person:

Indvendige Kahytter
Standard, ekskl. drikkevarer - pris pr. person: SPOTpris 11.990 kr. Normalpris 21.514 kr. Spar 44 %
Komfort Classic inkl. øl, vin, vand til måltider - pris pr. person: SPOTpris 12.990 kr. Normalpris 22.814 kr. Spar 43 %
Komfort Premium inkl. all inclusive drikkepakke - pris pr. person: SPOTpris 13.990 kr. Normalpris 24.434 kr. Spar 42 %

Udvendige Kahytter
Standard, ekskl. drikkevarer - pris pr. person: SPOTpris 12.990 kr. Normalpris 22.814 kr. Spar 43 %
Komfort Classic inkl. øl, vin, vand til måltider - pris pr. person: SPOTpris 13.990 kr. Normalpris 25.039 kr. Spar 44 %
Komfort Premium inkl. all inclusive drikkepakke - pris pr. person: SPOTpris 14.990 kr. Normalpris 27.094 kr. Spar 44 %

Udvendige Kahytter med Balkon
Standard, ekskl. drikkevarer - pris pr. person: SPOTpris 13.990 kr. Normalpris 26.214 kr. Spar 46 %
Komfort Classic inkl. øl, vin, vand til måltider - pris pr. person: SPOTpris 14.990 kr. Normalpris 28.739 kr. Spar 47 %
Komfort Premium inkl. all inclusive drikkepakke - pris pr. person: SPOTpris 15.990 kr. Normalpris 31.094 kr. Spar 48 %

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk serviceafgift på 10 euro pr. person pr. dag på skibet – afregnes på skibet
  • Eventuelle hotelskatter afregnes direkte til hotellet (1 – 3,5 euro pr. pers. pr. nat.)
  • Personlige forsikringer
  • Udflugter.

Indkvartering

Komfort Standard kahytter
Du kan vælge indvendige, udvendige m. vindue og udvendige m. balkon. For alle indkvarteringer tildeles en vilkårlig kahyt i den valgte kategori, og du har helpension ombord på skibet i skibets restaurant og fri adgang til buffet i åbningstiden. Drikkevarer købes ad hoc på skibet.

Komfort Classic kahytter – inkl. drikkevarer til maden
Du kan vælge indvendige, udvendige m. vindue og udvendige m. balkon. For alle indkvarteringer tildeles en vilkårlig kahyt i den valgte kategori, dog med forbehold for udsigtsbegrænsning i udvendige og balkon kahytter, og du har helpension ombord på skibet i skibets restaurant og fri adgang til buffet i åbningstiden. Du har desuden drikkevarer inkluderet til måltider i både restaurant og buffet. I det omfang Øster Lindet har ledige nummererede kahytter, kan der vælges blandt disse. (Inkl. Pranza e Cena drikkepakke)

Komfort Premium kahytter – inkl. all inclusive
Du kan vælge indvendige, udvendige m. vindue og udvendige m. balkon. Komfort Premium kahytter har den bedste beliggenhed på skibet. Du har yderligere room service inkluderet, og du kan frit vælge, om du ønsker tidlig eller sen spisning. Har du ønske om bestemt størrelse af bord til middagen, kan du også selv vælge dette. Såfremt rederiet opgraderer kahytter, er gæster i premium første prioritet. For alle indkvarteringer får man tildelt en vilkårlig kahyt i den valgte kategori, dog har du mulighed for at ønske kahytsnummer blandt de ledige, og du har helpension ombord på skibet i skibets restaurant og fri adgang til buffet i åbningstiden. Yderligere inkluderet all inclusive (Piu Gusto drikkepakke), som giver dig fri adgang til bl.a. vin, øl, vand, drinks, cocktails, aperitifs og brandy – et meget bredt udvalg.


Børn u/18
Børn u/18, der bor i ekstra seng ifølge 2 fuldt betalende, betaler 7.990 kr. Max 2 børn pr. vær/kahyt. Bestilles hos og betales direkte til Øster Lindet. Bemærk meget begrænset kapacitet.

Eneværelse og -kahyt

  • Indvendig kahyt: Tillæg 3.500 kr.
  • Udvendig kahyt: Tillæg 4.500 kr.
  • Balkon kahyt: Tillæg 5.500 kr.

Eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet. Begrænset kapacitet.


Rejseplan

5. maj: Kl. 17.00 afgang Barcelona
6. maj: Kl. 09.00 ankomst Marseille. Afgang kl. 17.00
7. maj: Kl. 09.00 ankomst Savona. Afgang kl. 16.30
8. maj: Kl. 13.30 ankomst Napoli. Afgang kl. 20.00
9. maj: Kl. 09.00 ankomst Palermo. Afgang kl. 16.00
10. maj: Kl. 09.00 ankomst Valletta. Afgang kl. 14.00
11. maj: På havet
12. maj: Kl. 09.30 ankomst Barcelona. Afgang kl. 11.00 til Santa Susanna og check-in på hotellet. Værelser kan først forventes klare fra kl. 14.00 – bagagen kan opbevares på hotellet. Aftensmad på hotellet.
13. maj: Kl. 08.00 afgang til Circuit de Catalunya. Hjemkørsel kl. 17.00. Aftensmad på hotellet. Kl. 20.00 RaceNight med Jan Magnussen og Peter Nygaard.
14. maj: Kl. 08.00 afgang til Circuit de Catalunya. Afgang fra banen kl. 17.00 og direkte til lufthavnen. Kl. 21.00 afgang mod Danmark.


Transport 

Inkl. i prisen:
Afrejse København

5. maj: Kl. 07.00-09.50 København – Barcelona
14. maj: kl. 21.00-00.45 Barcelona – København (via Billund)

Transfer til skibet kl. 11.00. Bemærk, der kan forekomme lidt ventetid i cruise terminalen, inden check-in åbner.

Mod tillæg:
Afrejse Billund – tillæg 900 kr. pr. person

4. maj: kl. 20.25-23.20 Billund – Girona
14. maj: kl. 21.00-23.30 Barcelona – Billund

Transfer til hotel i Barcelona ved ankomst. Inkl. en nat m. morgenmad på pænt centralt hotel i Barcelona. Du sørger selv for at komme til skibet den 5. maj. Bagagen kan opbevares på hotellet, når du i løbet af dagen nyder Barcelona.

Forbehold for ændring af flytider.


Helpension
Ombord på skibet har du helpension. Du vælger frit, om du til morgenmad og frokost vil spise i buffetrestauranten, der er åben fra tidlig morgen til ca. kl. 17.00. Mellem hovedmåltiderne er der altid lidt lækkerier i buffeten. Du kan til alle måltider vælge at spise i restaurant, som fortrinsvis er med servering. Til morgenmad er der dog også buffet, og varm morgenmad fås kun i restauranten.


Formel 1 og hotel
Du bor på et 3* sup. feriehotel i Santa Susanna, en populær ferieby ca. 60 km nord for Barcelona. Du bor ca. 50 m fra stranden. Fra hotellet har du kun få skridt til ”strøggaden”, og du kan fortsætte ad denne flere km. Selve hotellet er et dejligt hotel med bar, lækker terrasse med pool og udendørs bar. Du bor i gode værelser med bad, toilet, balkon, TV og aircondition. Opholdet er med morgen- og aftenbuffet.

Du kan opgradere til et superior værelse mod tillæg 400 kr. pr. person. Sker direkte til Øster Lindet.

Ønsker du opgradering til tribuner, kan det gøres ved bestilling hos Øster Lindet.
Tribune B (dansker tribune) 950 kr.
Tribune G, C el. J 1.200 kr.
Tribune I (overdækket) 1.875 kr. 
Hovedtribune D (overdækket) 3.300 kr. 
Børn u/ 18 får 50 % rabat på tribunebilletterne


Livet ombord på Costa Fascinosa
Livet ombord på Costa Fascinosa er et kapitel for sig. Du befinder dig på et af Middelhavets større krydstogtsskibe, der er smagfuldt indrettet med design inspireret af ”fascinerende ting”, så der er fokuseret en del på glamour - inspireret af Hollywoods film og stjerner – hvilket giver en fantastisk atmosfære. Der bydes på underholdning for alle i de forskelligt indrettede områder. Bl.a. skal nævnes underholdning dag og aften, lækkert uden- og indendørs poolområde, flere jacuzzis uden-og indendørs og kæmpe teater med shows. For de aktive findes joggingbane og et utrolig flot fitnesscenter. Derudover er der en stor spa- og wellnessafdeling, som man mod betaling kan nyde, og her tilbydes mange forskellige behandlinger. Inden du skal opleve den ægte vare, kan du her prøve kræfter med skibets F1-simulator.

Personalet ombord gør alt for at hygge om jer, og flere aftner vil der være underholdning med forskellige temaer. Det kan f.eks. være ”white night”, hvor alle kommer i hvidt, eller maskebal. Tag med og nyd en afslappet ferie i dejlige omgivelser og med mulighed for at besøge nogle af de dejlige Middelhavsbyer, som oser af liv året rundt, og som netop i maj syder af energi, nu når de lune dage igen er kommet.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du indenfor 48 timer din rejse hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

  • Fulde navn som i pas
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
  • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
  • Navn og telefonnummer på en pårørende.


Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for én person. 

Priserne er pr. person v. min. 2 personer pr. kahyt og inkluderer:

  • Fly København – Barcelona t/r (Billund mod tillæg)
  • Transfer til skibet
  • 7-nætters krydstogt i den valgte kahytstype
  • Helpension på skibet
  • Underholdning på skibet
  • Rengøring og håndklædeservice på skibet
  • Transfer fra skibet til hotel i Santa Susanna
  • 2 nætter på hotel
  • 2 x halvpension på hotel
  • Ståplads til Circuit de Catalunya lørdag og søndag
  • Transfer til banen lørdag t/r og søndag til banen og videre til lufthavnen
  • RaceNight lørdag aften med Jan Magnussen og Peter Nygaard inkl. en forfriskning
  • Dansk turleder under opholdet i Spanien
  • Bidrag til Rejsegarantifond
  • Rejsedokumentpung pr. kahyt.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk serviceafgift på 10 euro pr. person pr. dag på skibet – afregnes på skibet
  • Eventuelle hotelskatter afregnes direkte til hotellet (1 – 3,5 euro pr. pers. pr. nat.)
  • Personlige forsikringer
  • Udflugter.

VIGTIG INFORMATION:
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation. Det er en lang tur og ændringer i anløb og ophold kan være nødvendige at ændre.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk for afhjælpning.

BEMÆRK: Er du gravid er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

På rejsen skal pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, medbringes.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste normalpris i dette tilbud er baseret på krydstogtrederiets officielle katalog/listepriser - og ikke den officielle dagspris/markedspris - plus rejsebureauets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 04. april 2017 kl. 23:59

Krydstogt og Formel 1