Eksotisk langtidskrydstogt i det Indiske Ocean

Udsolgt

Rejs mod fjerne kyster, hvor store oplevelser, god mad, forkælelse og masser af ”solskin ombord” er i vente. Inkl. fly og helpension på skibet fra KUN 13.990 kr. Du rejser 28. okt. og er hjemme igen d. 26. nov. Betal depositum nu og resten senere!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

På dette krydstogt sætter du kursen mod ”paradis”, hvor du har næsten fire dage på fantastiske Maldiverne – et ørige uden mage nogen steder. Inden du når så langt, kan du nyde livet ombord på Costa neoClassica, som er et af rederiets mindste skibe. Her står personalet klar til at forkæle dig i næsten en måned.

Når efteråret er godt i gang her i Nordeuropa, stiger du ombord på skibet i det nordlige Italien og kan forvente varmere og varmere vejr dag for dag. Første stop er i det sydlige Italien i Reggio Calabria efterfulgt af ”antikke” besøg i Grækenland, hvor du når både Katakolon (ved det gamle Olympia), hovedstaden Athen og den kulturelle ferieø Kreta.

Fra Kreta går turen mod Suez-kanalen, som er en unik oplevelse. Suez er ca. 160 km lang og de fleste steder så smal, at ikke to store skibe kan passere samtidig. En unik sejlads gennem ørken, oaser og småbyer, og undervejs kan der forekomme ventetider på nogle af de mange ”vigepladser”, så nordgående konvojer kan passere.

Når Suez er passeret fortsættes gennem Golfen af Aqaba mod den jordanske by Aqaba. Her tilbringer du en lang dag, hvor du bl.a. har mulighed for at købe udflugt til oldtidsbyen Petra. En kort tur venter mod nabobyen Eilat, hvor der også er interessante udflugter at købe eller tid til afslapning på stranden.

Efter nogle oplevelsesrige dage flyder du ned mod Rødehavet, hvor du flyder af sted i roligt tempo på flot vand mod Aden-golfen, hvor du snart er fremme i Oman. I dette sultandømme anløbes den sydvendte by Salalah, hvor du får fornemmelsen af handelslivet og ”Østens Mystik”.

Et par afslappende dage venter, inden der tages hul på et nyt kapitel. De næste par dage flyder du gennem Det Arabiske Hav og har snart de fjerne kyster i Det Indiske Ocean i sigte. Den 16. oktober anløbes Male, som er hovedstaden for øriget Maldiverne – der består af godt 1100 øer, hvoraf dog kun et par hundrede er beboede. Du anløber den 16. til middag og sejler først igen den 19. kl. 20.00, så der er rig mulighed for at opleve dette tropiske paradis.

Efter Maldiverne venter endnu et par ferieperler i det Indiske Ocean. Du anløber den flotte og frodige ø, Sri Lanka, hvor dagen kan nydes i hovedstaden Colombo, som har masser at byde på – du kan naturligvis også her tilmelde dig nogle af de interessante udflugter.

Fra Sri Lanka sættes kursen mod Indien, hvor der lige bliver en dag i Mormugao, hvor du f.eks. kan vælge at nyde stranden i Goa og efter en dejlig dag her fortsættes til millionbyen Mumbai. Her anløber du 24. november kl. 08.00 og bliver ombord på skibet til næste formiddag. Du kan den første dag nå at følge en af skibets udflugter eller drage ud på egen hånd i byen. Den 25. november bliver du hentet ved skibet og kørt på hotel i Mumbai, hvor du så igen har hele dagen til denne noget anderledes storby, inden du godt midnat køres til lufthavnen for hjemrejse.

En spændende rejse med i alt 28 nætter med helpension ombord og en dag i Mumbai inkl. fly og transfers.


Rejsen inkluderer:

  • Fly København-Nice og Mumbai-København
  • 20 kg bagage plus håndbagage
  • Catering på hjemrejsefly
  • Transfers
  • 28-nætters krydstogt
  • Helpension på skibet med valgmenu og fri dining
  • Fri adgang til skibets buffet i åbningstid
  • Fri adgang til underholdning
  • Fri adgang til pool, liggestole og fitnesscenter
  • Håndklædeservice til pool, strand og fitness ombord
  • Hotel i Mumbai fra eftermiddag til midnat
  • Daglig rengøring
  • Rejsedokumentpung pr. kahyt
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved to personer pr. kahyt:
Indvendig Classic: SPOTpris 13.990 kr. Normalpris 29.174 kr. Spar 52%
Indvendig Premium: SPOTpris 14.990 kr. Normalpris 32.124 kr. Spar 53%
Udvendig Classic*: SPOTpris 16.590 kr. Normalpris 34.204 kr. Spar 51% 
Udvendig Premium: SPOTpris 17.590 kr. Normalpris 37.344 kr. Spar 52%

*I denne kahytstype kan der være begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Betaling
Ved køb hos SPOTdeal betales et depositum på 5.000 kr. pr. person, som ikke er refunderbart. Restbeløbet betales til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Bestiller du afbestillingsforsikring hos Øster Lindet, skal dette beløb dog indbetales ved indløsning af værdibevis. Når hele rejsen er betalt, er der ingen mulighed for annullering.

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

  • Obligatorisk serviceafgift på 10 euro pr. person pr. dag - afregnes på skibet
  • Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom OG rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
  • Drikkevarer der ikke direkte er nævnt – der kan købes drikkepakker ombord
  • Udflugter
  • Visum til Sri Lanka og Indien.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet.
  • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største.
  • 24-timers roomservice.
  • Valg af spisetid tidlig eller sen
  • Ved evt. opgradering til højere kahytsstandard vil gæster i Premium blive først prioriteret.

Rejserute:

28. okt.: Fly København – Nice og transfer til skibet. Afgang Savona kl. 19.00
29. okt.: På havet
30. okt.: Kl. 07.00 ankomst Reggio Calabria. Afgang kl. 14.00
31. okt.: Kl. 08.00 ankomst Katakolon. Afgang kl. 18.00
01. nov.: Kl. 09.00 ankomst Piræus (Athen). Afgang kl. 17.00
02. nov.: Kl. 13.00 ankomst Heraklion/Kreta. Afgang kl. 19.00
3.-5. nov.: På havet og transit gennem Suez
06. nov.: Kl. 09.00 ankomst Aqaba/Jordan. Afgang kl. 21.00. Ankomst Eilat kl. 23.00
07. nov.: Kl. 18.00 afgang Eilat/Israel
8.-11. nov.: På havet – gennem Rødehavet
12. nov.: Kl. 07.00 ankomst Salalah/Oman. Afgang kl. 18.00
13.-15. nov.: På havet
16. nov.: Kl. 13.00 ankomst Male/Maldiverne
17-18. nov.: Maldiverne
19. nov.: Kl. 20.00 afgang Male/Maldiverne
20. nov.: På havet
21. nov.: Kl. 07.00 ankomst Colombo/Sri Lanka. Afgang kl. 17.00
22. nov.: På havet
23. nov.: Kl. 09.30 ankomst Mormugao/Indien. Afgang kl. 17.00
24. nov.: Kl. 08.00 ankomst Mumbai
25. nov.: Kl. 10.30 afhentning ved skibet og transfer til hotel i Mumbai. Værelset forlades igen kl. 01.00
26. nov.: Kl. 01.00 transfer fra hotel til lufthavn. Afgang fra Mumbai kl. 04.00 og ankomst København kl. 12.20.


Livet ombord på Costa neoClassica

Mad og drikke
Opholdet på Costa neoClassica er med helpension. Ombord på neo-skibene gøres der ekstra meget ud af maden, og der er stor fokus på, at det er lækkert og indbydende. De har allieret sig med nogle af Italiens førende kokke for at lave de helt rigtige madkoncepter.

Du vælger selv, om du ønsker at indtage en veltilberedt middag i restauranten, hvor du selv sammensætter dine daglige middage, eller alternativt vil have friheden til at gå i skibets buffet, som byder på dejlige lækkerier. I buffeten er fri vand, kaffe og te i åbningstiden, som fremgår af dagsprogrammet på skibet.

Derudover kan der - mod ekstra betaling - reserveres bord i Samsara Club restaurant, Grill og Pizzaria.

På skibet er der i alt syv barer og lounger herunder vinbar, kaffebar og på denne tur ikke mindst udendørs poolbar. Du kan købe drikkevarer individuelt eller ombord købe forskellige drikkepakker, som ofte er fordelagtige.

Dagene på havet er afslappende, og der vil være forskellige former for aktiviteter. Skal du forkæles lidt eller have benene rørt, kan et besøg i fitnesscenteret anbefales – her har du en fantastisk panoramaudsigt. Der er også joggingbane på dækket, ligesom du mod betaling kan benytte det flotte Samsara Spa-område, hvor der også tilbydes forskellige behandlinger. Udendørs på soldækket findes poolområde og to whirlpools til fri afbenyttelse.

Om aftenen kan du hygge dig i Loungen, som er show og dansebar, tage en rolig stund i biblioteket eller prøve lykken i det flotte kasino.

NeoClassica har for nyligt gennemgået en større renovering og fremstår i dag både elegant og charmerende, og grundet skibsstørrelsen er der mulighed for anløb i mindre havne, og du vil uden tvivl opleve en mere familiær atmosfære på de mindre skibe.


Praktiske informationer

Enekahytsstillæg – indvendige koster i tillæg  4.990 kr. og udvendige koster i tillæg 5.990 kr.

Rejsedokumenter
Du skal være i besiddelse af et dansk pas, der er gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemkomst. Har du ikke dansk pas, skal du undersøge kravene hos de respektive myndigheder.

Derudover kræves der visum til Sri Lanka og Indien.

Se mere ang. visum til Sri Lanka: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/sri-lanka-pas-og-visum

Se mere ang. visum til Indien: http://indien.um.dk/da/rejse-og-ophold/visakrav-for-danskere-rejsende-til-indien---nye-indiske-visumregler-for-turister

Vi gør opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar, at rejsedokumenterne er i orden ved afrejse.

Vaccinationer
Vi anbefaler, at du taler med egen læge om eventuelle anbefalinger af vaccinationer under hensyntagen til turens art.

Forsikringer
Du rejser udenfor Europa og anbefales derfor på det kraftigste at tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker sygdom og hjemtransport. Forhør dig hos eget forsikringsselskab eller Øster Lindet.

Ønsker du afbestillingsforsikring v. sygdom, kan denne tegnes hos Øster Lindet. Den koster 6% af rejsens pris, og den skal tegnes samtidig med indløsning af værdibeviset. Forhør dig også gerne om afbestillingsforsikring hos eget forsikringsselskab.

Servicegebyr
Der er et obligatorisk servicegebyr på 10 euro pr. person pr. dag, som opkræves på skibet. På langtidskrydstogter kan du vælge at forudbetale beløbet.

Drikkepakker
Ombord findes flere drikkepakker, som du kan købe ved ombordstigning eller direkte hos rederiet efter bekræftelse af rejsen. Du kan hos Øster Lindet ved bestilling købe en Piu Gusto, som er en all inclusive drikkepakke. Denne koster 225 kr. pr. person pr. dag (6.300 kr. for hele skibsrejsen)

Udflugter
Ombord kan du købe mange interessante udflugter ved de forskellige anløb, men der er så absolut også den mulighed at tage i land på egen hånd og få store oplevelser.

Transport
28/10. Mødetid i København ca. kl. 06.45 og direkte fly til Nice. I Nice er der transfer til skibet, hvor du er fremme midt på eftermiddagen, hvor der straks er ombordstigning.

25/11. Kl. 10.30 forlader du skibet, og du køres til hotel i Mumbai. Værelset kan forventes klar fra kl. 15.00, og bagagen kan opbevares i reception, indtil værelset er klar. Du forlader værelset igen kl. lidt i et om natten og er klar til at blive kørt i lufthavnen. Afgang er kl. 04.00 lokal tid den 26. november med ankomst til København samme dag kl. 12.20. Der er et flyskift undervejs.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du indenfor 48 timer din rejse hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

  • Fulde navn som i pas
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
  • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
  • Navn og telefonnummer på en pårørende.


Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

  • Fly København-Nice og Mumbai-København
  • 20 kg bagage plus håndbagage
  • Catering på hjemrejsefly
  • Transfers
  • 28-nætters krydstogt
  • Helpension på skibet med valgmenu og fri dining
  • Fri adgang til skibets buffet i åbningstid
  • Fri adgang til underholdning
  • Fri adgang til pool, liggestole og fitnesscenter
  • Håndklædeservice til pool, strand og fitness ombord
  • Hotel i Mumbai fra eftermiddag til midnat
  • Daglig rengøring
  • Rejsedokumentpung pr. kahyt
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

 

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive herunder:

  • Obligatorisk serviceafgift på 10 euro pr. person pr. dag - afregnes på skibet
  • Personlige forsikringer – afbestillingsforsikring v. sygdom OG rejseforsikring (du rejser udenfor Europa)
  • Drikkevarer der ikke direkte er nævnt – der kan købes drikkepakker ombord
  • Udflugter
  • Visum til Sri Lanka og Indien.


Betaling

Ved køb hos SPOTdeal betales et depositum på 5.000 kr. pr. person, som ikke er refunderbart. Restbeløbet betales til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Bestiller du afbestillingsforsikring hos Øster Lindet, skal dette beløb dog indbetales ved indløsning af værdibevis. Når hele rejsen er betalt, er der ingen mulighed for annullering.

VIGTIG INFORMATION:
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

På rejsen skal pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, medbringes.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenter i orden – vær især opmærksom på VISA og FORSIKRINGER.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Det er en lang tur og ændringer i anløb og ophold kan være nødvendige.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk for afhjælpning.

Er du gravid i mere end 23. uge, er det ikke tilladt at rejse på krydstogt.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages derfor forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer i flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Den oplyste normalpris i dette tilbud er baseret på krydstogtrederiets officielle katalog/listepriser - og ikke den officielle dagspris/markedspris - plus rejsebureauets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. marts 2017 kl. 23:59

Eksotisk langtidskrydstogt i det Indiske Ocean