Nyd smuk natur og god mad på Hotel Søparken

Sidste chance!

Kom helt væk fra hverdagens stress og jag med to overnatninger på dejlige Hotel Søparken i Aabybro i Vendsyssel. I får 3-retters menu eller buffet begge dage og skøn morgenbuffet. Ankomst til og med 15. december 2017. Kun 998 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hotel Søparken i Aabybro ligger dejligt lige ned til Aabybro Sø. Her kan I nyde den smukke natur og hotellets gode mad i de skønne rammer. I får to overnatninger i et dobbeltværelse, mange skønne måltider, adgang til sauna og rig mulighed for at slappe af og nyde hinandens selskab.   

Udsigt til haven eller søen
Værelserne er lyse, hyggeligt og moderne indrettet og har enten udsigt til den store, grønne have eller søen. Alle værelser har bad/toilet, kabel-tv og gratis trådløst internet.

Restauranten laver både klassisk og moderne dansk mad veltilberedt af friske, gode råvarer. Retterne fremstår enkle, og tjenerne er smilende og dygtige. Bordene er flot dækket, og fra restauranten kan I nyde udsigten over grønne arealer og søen. I kan også køre en tur til Aalborg eller Vesterhavet ca. 25 km fra hotellet.


Tilbuddet er for 2 personer og I får:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • Velkomstdrink
  • 3-retters menu eller buffet efter køkkenchefens valg begge dage
  • Morgenbuffet begge dage.

SPOTpris 998 kr. for to personer. Normalpris 2.100 kr. Spar 52 %.

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag til fredag til og med 15. december 2017. Bemærk, at ankomst om søndagen ikke er muligt, da restauranten er lukket søndag efter morgenmad. Opholdet kan desuden ikke benyttes i Kristi Himmelfartsferien eller på konfirmationsdage.

Der bliver ikke gjort rent og skiftet håndklæder mellem dag et og to.

Tillæg (betales direkte til hotellet):

  • Weekendtillæg (fredag og lørdag) - 150 kr. pr. værelse pr. nat
  • Miljøtillæg - 59 kr. pr. person pr. nat

Tjek ind fra kl. 15.00. Tjek ud senest kl. 10.00.


Oplevelser i byen og omegn
Aabybro er ikke nogen stor by, men alligevel er den ofte blevet kåret som én af landets bedste handelsbyer. I hvert fald skal Aabybro mejeri fremhæves for sine fremragende oste. Her kan man selvfølgelig få en smagsprøve – og ikke mindst købe mejeriets helt specielle kvalitetsis.

Hotel Søparken ligger ca. 25 km fra Aalborg. Her er et godt udvalg af hyggelige cafeer, shopping og museer. Og så er der heller ikke mere end 25 km til Vesterhavet, som lægger op til lange ture på stranden. Tag f.eks. til Blokhus Strand, der er en af Nordeuropas allerbedste badestrande. Den strækker sig milevidt med fint, hvidt sand og høje indbydende klitter.

Husk at tage golfkøllerne med. Aabybro Golfklub ligger ikke langt fra hotellet.

Du reserverer dit ophold ved at kontakte Hotel Søparken på 98 24 45 77 eller på mail info@soparken.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen
af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme travlhed specielt i starten og slutningen af perioden. 

Ved spørgsmål kan Hotel Søparken kontaktes på tlf.: 98 24 45 77.

Bemærk, det er ikke muligt med ophold søndage, da restauranten er lukket søndag efter morgenmad. Opholdet kan desuden ikke benyttes i Kristi Himmelfartsferien eller på konfirmationsdage.

Én unik kode gælder for 2 personer og inkluderer:

2 overnatninger i dobbeltværelse
Velkomstdrink
3-retters menu eller buffet efter køkkenchefens valg begge dage
Morgenbuffet begge dage.

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag til fredag til og med 15. december 2017. 

Der bliver ikke gjort rent og skiftet håndklæder mellem dag et og to.

Tillæg (betales direkte til hotellet):
Weekendtillæg (fredag og lørdag) - 150 kr. pr. værelse pr. nat
Miljøtillæg - 59 kr. pr. person pr. nat

Tjek ind fra kl. 15.00. Tjek ud senest kl. 10.00.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Søparkens officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til
Hotel Søparken. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Søparken // Danske Hoteller

Søparken 1, 9440 Aabybro
Tlf.: 98 24 45 77 | CVR: 17840495 | info@soparken.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 04. april 2017 kl. 23:59

Nyd smuk natur og god mad på Hotel Søparken