Lær at spille eller grenfee

Udsolgt

Få golfoplevelser udover det sædvanlige på en af landets længste og bedste baner i Hornbæk Golfklub. Lær at spille golf på 4 uger (999,-), få greenfee til 9-hullers par 3 bane inkl. frokost (179,-) eller 18-hullers inkl. frokost (350,-).

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Når solen skinner, foråret kommer og græsset bliver grønt, så er det tid til at starte golfsæsonen. Hornbæk Golfklub i det naturskønne Nordsjælland har tre forårstilbud for enhver smag. 

  • Lær golf på 4 uger, hvis du ikke har spillet golf før. Find startdatoer og tidspunkter længere nede. Du får mulighed for at vælge dato og antal værdibeviser under købsprocessen.
    SPOTpris 999 kr. Normalpris 1.998 kr. Spar 50 %.

  • Greenfee til Lærkeagerbanen, hvis du vil spille pay and play på en af de bedste par 3 baner i Nordsjælland. 2 x 9 huller og inklusiv frokost med en øl/vand på madhuset SUBSTANS, hvor du kan vælge mellem 3 stykker uspecificeret smørrebrød eller clubsandwich. Gyldig til og med 15. oktober 2017.
    SPOTpris 179 kr. Normalpris 255 kr. Spar 29 % (hvis du vælger smørrebrød vil rabatten være 22 %).
  • Greenfee til stor bane, hvis du er registreret golfspiller. Inklusiv frokost med en øl/vand på madhuset SUBSTANS, hvor du kan vælge mellem 3 stykker uspecificeret smørrebrød eller clubsandwich. Kræver medlemskab af golfklub og hcp 48/36). Gyldig til og med 15. oktober 2017. 
    SPOTpris 350 kr. Normalpris 555 kr. Spar 36 % (hvis du vælger smørrebrød vil rabatten være 34 %).

OBS! Der begrænsede pladser til salg både til kursus og greenfee.

Lær golf på 4 uger med egen mentor (OBS! Begrænsede pladser)

Lørdag den 8. april 9.00 – 13.00 

Lørdag den 8. april 11.00 – 15.00 

Lørdag den 6. maj 9.00 – 13.00 

Lørdag den 6. maj 11.00 – 15.00 

Lørdag den 3. juni 9.00 – 13.00 

Lørdag den 3. juni 11.00 – 15.00 

Lørdag den 1. juli 9.00 – 13.00 

Lørdag den 1. juli 9.00 – 13.00

Lørdag den 5. august 11.00 – 15.00

Lørdag den 5. august 9.00 – 13.00 

Lørdag den 3. september 11.00 – 15.00 

Hornbæks koncept med at introducere nye voksne golfspillere til sporten har vist sin kvalitet og værdi gennem mange år. Det skyldes ikke mindst klubbens unikke mentorkoncept, hvor en af klubbens erfarne medlemmer støtter og hjælper dig igennem – selvfølgelig i samspil med klubbens professionelle trænere.

I de fire uger får du afprøvet alle aspekter af spillet og lærer reglerne. Du finder ud af, om golf er din hobby – måske starten på en livslang kærlighed. Al undervisning foregår på små hold på 12, fire lørdage i træk enten fra kl. 9.00 til ca. kl. 13.00 eller fra kl. 11.00 til ca. kl. 15.00.

Du får udstyr stillet til rådighed i alle fire uger, og du kan bruge træningsfaciliteterne og par 3 banen fra morgen til aften alle fire uger. Du får mest udbytte ved mere egen træning på andre dage i ugens løb evt. i samspil med din mentor.

Du får en lækker frokost alle fire lørdage fra vores restaurant Madhuset SUBSTANS, og du fornemmer hurtigt den hyggelige og rare stemning, der hersker i Hornbæk Golfklub. Golf er sundt, golf er sjovt, og golf i Hornbæk er godt samvær.

Når de fire uger er gået får du et godt tilbud om fuldtidsmedlemskab af klubben. Beslutter du dig for det, beholder du det lånte udstyr kvit og frit, og vi modregner din SPOTdeal-betaling i kontingentet for resten af 2017. Hvis du vælger at tage medlemskab af vores Lærkeagerbane, kan det lånte golfsæt købes til en favorabel pris. Hvis du bliver medlem af Hornbæk Golfklub eller Lærkeagerbanen vil vores Mentorordning fortsætte i yderligere to uger.

Greenfee til stor bane el. Lærkeagerbanen inkl. frokost
Hornbæk Golfkub er blandt de baner i Storkøbenhavn med allerflest gæster og mange kommer igen og igen. Nyder naturen, stilheden og selvfølgelig den fremragende 18-hullers bane for spillere på alle niveauer.

Nu udbyder Hornbæk Golfklub 300 stk. greenfee med frokost. Handicapkravet er 48 på hverdage og 36 i weekenden. Booking af starttider foregår udelukkende via Golfbox med angivelse af medlemsnummer i din hjemmeklub. Efter matchen kan du på Madhuset SUBSTANS vælge mellem 3 stykker uspecificeret smørrebrød eller clubsandwich.

Lærkeagerbanen er en dejlig 9-hullers par 3 bane, hvor alle er velkomne. Banen giver udfordringer til både uøvede og øvede golfspillere. Du kan leje udstyr, købe bolde osv. i Shoppen i golfklubben, hvis du ikke har selv. Når værdibeviset er indløst, er du velkommen til at bruge træningsfaciliteterne gratis hele dagen med gratis træningsbolde. Tidsbestilling eller elektronisk boldrende. 

Mest tilfredse medlemmer og gæster
Hornbæk Golfklub har de mest tilfredse medlemmer og gæster i det storkøbenhavnske område. Det skyldes måske de fantastiske omgivelser de har, men i høj grad også fordi der er hyggeligt og rart at komme. De hilser på hinanden og på gæster. Ja, så skal vi selvfølgelig ikke glemme, at de har to fremragende golfbaner og gode træningsfaciliteter, der giver dig alle muligheder for at få mest mulig glæde af golfspillet. Det er en medlemsejet forening med godt 1150 medlemmer i alle aldre fra hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. 

Læs mere om de tre tilbud på Hornbæk golfklubs hjemmeside: www.hornbaekgolf.dk  

Du vil efter d. 17. april 2017 modtage en mail fra Hornbæk Golfklub med information om, hvordan du indløser værdibeviset og du får ekstra information med praktiske oplysninger.

Lær golf på 4 uger (hvis du ikke har spillet golf før). Medbring print af værdibevis på 1. træningsdag.

Du bestiller tid til greenfee på 18 hullers eller par 3 banen Lærgeagerbanen via Golfbox.

Hvis du ikke er medlem af en golfklub og skal spille på par 3 banen, så kan du kontakte sekretariatet på sekreatriat@hornbaekgolf.dk eller telefon 49759570, for reservation af tid.

Greenfee til 18-hullers bane (kræver medlemskab af golfklub og hcp 48/36). Der er maksimalt 300 til salg. Starttid booker du selv i Golfbox.

Print værdibeviserne hjemmefra. Skriv medlemsnummer, navn, dato og tid på værdibeviset. Inden du spiller skal du registreres i Golfbox eller i Sekretariatet. Læg greenfee delen af værdibeviset i skuffen mærket "greenfee".

Tag greenfeetaggen. Anbring den synligt på dit udstyr. Du kan nu bruge træningsfaciliteterne. Forplejning under runden kan købes i Madhuset SUBSTANS og shoppen har bolde m.v.

Ved 1. tee på Par 3 banen flettes med spillere der kommer fra hul 9. Husk at læse ordensreglerne for banen og læg turf på plads, så kan græsset gro igen. Efter runden afleverer du værdibeviset på frokost i Madhuset SUBSTANS, som så serverer mad og drikkevarer for dig. God fornøjelse.

Én unik kode gælder for én person for den valgte golfoplevelse:

Lær at spille golf på 4 uger 
Greenfee til stor bane inkl. frokost 
Greenfee Lærkeagerbanen inkl. frokost

Værdibevis til Lær golf på 4 uger gælder til den valgte dato og fire uger frem. OBS! Den valgte dato er bindende. Værdibevis til greenfee kan benyttes frem til 15. oktober 2017.

Greenfee til Lærkeagerbanen, som er åben for alle. Et værdibevis pr. spiller uanset om det er voksne eller børn.

Man skal altid rette sig efter anvisninger fra klubbens golfværter, der også kan foretage kontrol af indløste værdibeviser mm. Golfværterne hjælper også med at svare på spørgsmål og sørger for, at spillet glider fornuftigt på begge baner, så alle får en god oplevelse.

Sådan finder du Hornbæk Golfklub
Hornbæk Golfklub ligger på Bøtterupvej 2 C, 3100 Hornbæk. Hvis du kommer sydfra: Kør ad Helsingørmotorvejen og drej fra mod Kvistgaard. Fortsæt mod Hornbæk. Ca. 1 km efter Tikøb drejer du til venstre ad vej 205 mod Helsinge. Efter ca. 1 km ligger Bøtterupvej på højre hånd. 300 meter nede ad vejen ligger indkørslen til Hornbæk Golfklub.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hornbæk Golfklub. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hornbæk Golfklub

Bøtterupvej 2 C, 3100 Hornbæk
Tlf.: 49 75 95 70 | CVR: 20825936 | sekretariat@hornbaekgolf.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 16. april 2017 kl. 23:59

Lær at spille eller grenfee