Påskeæg med fyldte chokolader

Sidste chance!

Overrask med et uimodståeligt påskeæg fra Frederiksberg Chokolade. Æggeskallen og de fyldte chokolader er lavet af butikkens første egenproducerede chokolade, der er med økologiske og Fair Trade-bønner.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Påsken nærmer sig og hermed også tiden, hvor børn og barnlige sjæle traditionen tro skal lede efter de påskeæg, som påskeharen har gemt. Giv chokolade-elskende børn eller voksne en stor overraskelse med et helt unikt og fantastisk smagende påskeæg fra legendariske Frederiksberg Chokolade. 

Med første egenproduceret chokolade
Æggeskallen og de fyldte chokolader er lavet af Velutinae-chokolade, som er chokoladebutikkens første egenproducerede chokolade. Som navnet antyder, er det chokoladebutikkens indehaver, Tina, som står bag udviklingen af chokoladen. 

"Jeg har smagt mig igennem 50 forskellige kakaobønner fra hele verden for at finde frem til denne fantastiske blanding. Den er med økologisk Criolli-bønne fra Peru og Fair Trade-bønne fra Cuba. Smagen er frisk frugt og ideel som ren spise eller til brug i mousse - velbekomme!".

Hver æggeskal er støbt i hånden, og hver fyldte chokolade er håndlavet. Hvert æg er derfor unikt. Æggeskallen er i mørk chokolade og indeholder 19 stk. fyldte chokolader som f.eks. trøfler og 1 stk. mini kuvert chokoladeplade á 13,5 gram. 


Du får:

  • Velutinae Signatur Påskeæg (én æggeskal i chokolade med 19 stk. fyldte chokolader og 1 stk. mini kuvert chokoladeplade).

SPOTpris 199 kr. Normalpris 345 kr. Spar 42 %

Kan afhentes i butikken fra d. 17. marts og senest den 12. april 2017.

OBS! Afhentes påskeægget ikke indenfor dette tidsrum, går det tabt og doneres til et godt formål af Frederiksberg Chokolade.


Velrenommeret butik
I snart 100 år har Frederiksberg Chokoalde haft ry for at være en af byens bedste chokoladeforretninger. Her er et stykke chokolade fremstillet af de bedste råvarer og hænder samt de bedste kakaobønner, der findes på markedet. Ingredienser som usprøjtede appelsiner og kandiserede ægte violer, plukket ude i naturen, er en naturlig del af fremstillingsprocessen.

Tina Jacobsen Wilstrup er uddannet konditor og har siden 1996 været kvinden bag Frederiksberg Chokolade. Tina har desuden modtaget Saint Honoré-ordenen, som er fagets fornemmeste pris. Ordenen gives til fagfolk, der mestrer en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.

Mange af de opskrifter, som Tina Jacobsen Wilstrup i dag bruger, går helt tilbage til 1923. Og chokoladen - ja, den fremstilles i dag, som man gjorde det for snart hundrede år siden. Det gamle håndværk er ført tilbage til dengang, da kvalitet kom før masseproduktion, og de små chokolader er fremstillet ved hjælp af både dyppekar og antikke forme.

Kan afhentes i butikken fra d. 17. marts og senest den 12. april 2017.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

OBS! Afhentes påskeægget ikke indenfor dette tidsrum, går det tabt og doneres til et godt formål af Frederiksberg Chokolade.

 

Én unik kode gælder for 1 x Velutinae Signatur Påskeæg.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Frederiksberg Chokolade.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Frederiksberg Chokolade

Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg C
Tlf.: 33 22 36 35 | CVR: 19347389 | tina@frederiksbergchokolade.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. marts 2017 kl. 23:59

Påskeæg med fyldte chokolader