Hel side koldrøget laks i særklasse

Udsolgt

Få en hel side koldrøget Ø Laks på 1,7 – 1,9 kg. Laksen er rost til skyerne af bl.a. ejeren på Michelinrestauranten Era Ora. Ø Laks er 100% håndlavet fra start til slut på et lille røgeri beliggende på Samsø. Afhentes hos Slagteren ved Kultorvet.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

På Samsø i et lille hus i Ørby bor Mikael Andreasen. Han kan noget helt særligt. Han laver den lækreste koldrøgede laks i kongeriget. Det siger alle, der smager hans laks ihvertfald. En af dem er ejeren af Michelin-restauranten Era Ora, Elvio Milleri.

Mikaels laks er den bedste, jeg nogensinde har smagt her i Danmark, og jeg er meget glad for at kunne servere hans fisk på min restaurant. Jeg har haft Era Ora siden 1983, og jeg har aldrig før villet have laks på menuen, fordi kvaliteten simpelthen ikke har været god nok,” siger han.

En anden er den japanske kok og stifter af Sticks'n'Sushi, Jens Rahbek Hansen.

"Den koldrøgede laks, som produceres på Samsø af Mikael Andreasen er røget, og forarbejdet på sin helt egen og specielle måde. Ø Laks er uden tvivl, den bedste koldrøgede laks jeg nogensinde har smagt."

Der serveres også Ø Laks i restaurant Tårnet på Christiansborg, hvorom indehaver Rasmus Bo Bojesen siger, "Mikael bringer den koldrøgede laks over i det sanselige univers, der hvor de store smagsoplevelser eksisterer.

Historien om hvordan den særlige koldrøgede laks er blevet til, er en historie om Mikael. Han er en ildsjæl, når det kommer til laks. Han har en fortid på blandt andet røgeriet og spisestedet Smokehouse Langør på Samsø, som han har været med til at starte og selv drive i en årrække. I 2014 beslutter han sig for at komme med sit bud på, hvordan den bedste koldrøgede laks i Danmark skal smage.

Mikael ledte i flere år efter den rette opdrætter af laks. Han fandt en på Færøerne, hvis laks er det tætteste, du kommer på vild laks fra Atlanterhavet. Laksen farmes bæredygtigt, og der anvendes ikke antibiotika, GMO og pesticider. Fiskenes kost, er rig på naturligt foder, og vækstraten er langsommere p.g.a. det kolde vand de lever i.

Produktet Ø laks bygger på en speciel forarbejdning og et specielt røgekoncept. Alle arbejdsprocesser bliver gjort manuelt, og gamle traditionelle metoder anvendes i forhold til håndsaltning, tørring og koldrøgning med savsmuld. Savsmuldet, som er en del af hemmeligheden i opskriften, fremstiller Mikael selv fra gang til gang, og i mødet med røgen fra savsmuldet opstår den delikate aroma, som er kendetegnende for Ø Laks.

Ø Laks er en smagsoplevelse udover det sædvanlige, og produktet bygger på en råvare af højeste kvalitet. Fiskekødets struktur, mørhed og farve kombineret med den delikate smag, gør Ø Laks til et unikt produkt uden sammenligning.

Du får:

  • En hel lakseside koldrøget Ø Laks på 1,7 - 1,9 kg.

SPOTpris 499 kr. Normalpris 1.422 kr. Spar 64 %. 

Hver enkelt lakseside varedeklareres med en etiket med produktions- og holdbarhedsoplysninger.

Du skal afhente laksen hos Slagteren ved Kultorvet, Frederiksborggade 4, 1360 København K.

Afhentes fra mandag den 10. april til onsdag den 12. april 2017 i forretningens åbningstid. Bemærk, afhentes laksen ikke indenfor dette tidsrum, går værdibeviset tabt og uafhentet laks vil gå til et godt formål.    

Da Ø Laks er et nicheprodukt, er der et begrænset antal til salg, så skynd dig at køb for at sikre dig én! Laksen er oplagt at servere til årets påskefrokost.

Vær opmærksom på, at dit køb er bindende jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

Afhent laksen hos Slagteren ved Kultorvet, Frederiksborggade 4, 1360 København K.

Afhentes fra mandag den 10. april til onsdag den 12. april 2017 i forretningens åbningstid. Bemærk, afhentes laksen ikke indenfor dette tidsrum, går værdibeviset tabt og uafhentet laks vil gå til et godt formål.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.


Én unik kode gælder en lakseside koldrøget Ø Laks på 1,7 - 1,9 kg.

Hver enkelt lakseside varedeklareres med en etiket med produktions- og holdbarhedsoplysninger.

OBS. købet er bindende jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Ø Laks ApS.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ø Laks

Vestergade 9, 8305 Samsø
Tlf.: 30 28 23 96 | CVR: 35669345 | info@olaks.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. marts 2017 kl. 23:59

Hel side koldrøget laks i særklasse