Unik 8 dages rundrejse på Sicilien

Sidste chance!

Oplev vidunderlige Sicilien! Mærk historiens vingesus i Tempeldalen, se naturens vilde side på Etna og smag på det skønne Siciliansk køkken. Inkl. fly, hotel/halvpension, udflugter og dansktalende rejseleder.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Sicilien har massevis af og er en perle, som mange endnu ikke har udforsket. Øen får det bedste frem i folk og det er ikke for sjov at Platon, Arkimedes og Goethe tog til øen, for løse livets mysterier for Sicilien giver ro i sindet!

Meget har ændret sig siden Goethe besøgte Sicilien, men Tempeldalen ligner sig selv på en prik. Her finder I templer fra det 5. århundrede og hvis søjlerne kunne tale, ville de berette om mange voldsomme krige. I må heller ikke snyde Jer selv for en tur til Etna, som er på UNESCO’s verdensarvsliste.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Palermo (med mellemlanding), og fra Catania til København.
  • 10 kg håndbagage og 20 kg bagage.
  • Transport under hele rejsen til relevante destinationer.
  • 5 overnatninger på 4-stjernede Hotel Tonnara Trabia i dobbeltværelse med udsigt til vandet.
  • 2 overnatninger på 3-stjernet hotel i Catania i dobbeltværelse.
  • Halvpension under hele rejsen (uden drikkevare).
  • Dansktalende rejseleder på hele rejsen.
  • Byrundtur med guide i Palermo, Cefalu, Catania og Siracusa.
  • Vinsmagning på dagsudflugten til Cefalu.
  • Guidet tur til Etnamuseet.

Afrejse fra København d. 27. maj 2017

SPOTpris: 7.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):

  • Eneværelsestillæg: 2.595 kr.

Flytider:

Udrejse (flyvning med Alitalia):
Afrejse København kl. 14.40 - Ankomst Milano Linate kl. 16.40
Afrejse Milano Linate kl. 18.35 - Ankomst Palermo kl. 20.10

Hjemrejse (flyvning med Norwegian):
Afrejse Catania kl. 21.05 - Ankomst København kl. 00.10
Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Dag 1:
I flyver fra København til Palermo, med mellemlanding i Rom. Ved ankomst i Palermo lufthavn er der transfer til det 4-stjernede Hotel Tonnara Trabia, som ligger ca. 45 min kørsel fra lufthavnen.

Hotellet ligger helt ud til havet, og er skjult væk fra trafikken, så I ikke bliver forstyrret under opholdet. Hotellet har en privat strand, som ligger et stenkast fra resortet. 

Hotel Tonnara Trabia er flot, nyrenoveret, indbydende og personalet gør alt for, at I får den bedste ferie. I hotellets pool kan I køle jer ned, hvis vejret bliver lidt for varmt. I den hyggelig restaurant serveres typiske Sicilianske delikatesser. Hotellet har i renovationen også fået SPA, hvis faciliteter kan bruges mod ekstra betaling på stedet.

Selvom I næppe kommer til at bruge meget tid på værelset, så er det rart at have et flot rum, og det har I her. Alle værelserne er udstyret med aircondition, LCD-tv med internationale kanaler, og pengeskab.

Om aftenen vil der blive serveret middag på hotellet.  

Dag 2:
Morgenmad på hotellet og resten af dagen står til fri disposition og afslapning. Det kan klart anbefales at udforske byen Trabia, som hotellet ligger i, gå på stranden eller benytte sig af hotellets SPA.

Trabia ligger ca. 30 km fra Palermo og er en lille by der primært er kendt for sine gode landbrugsprodukter.

Byen ligger idyllisk placeret ud til havet og har ikke for mange turister. Den mest kendte seværdighed er byens gamle fort, som ligger centralt.

Ligesom mange andre sicilianske byer har Trabia en rig historie præget af indflydelser fra mange forskellige kulturer gennem tiden.

Om aftenen vil der blive serveret middag på hotellet. 

Dag 3:
Morgenmad på hotellet, og derefter er der en heldagsudflugt til Palermo, hvor der vil være en 3-timers byrundtur med guide. Resten af eftermiddag står til egen disposition i Palermo.

I Palermo finder man f.eks. middelalderkirker med arabiske kupler, spanskinspirerede kirker og ikke mindst monumenter fra den store normanneræra. Byen har også flere grønne områder som f.eks. Giardino Inglese, Villa Trabia, Villa Malfitano og botanisk have. Byens rødder går helt tilbage til det 8. årh., hvor byen var en fønikisk handelsby. Palermos storhedstid var under den normanniske periode, som varede i cirka 100 år. Byen var på daværende tidspunkt et stort og meget vigtigt kulturcentrum. Senere blev Palermo underlagt det Tysk-Romerske rige og var selve Kejser Frederik II’s hovedstad.

Grundet sin kulturelle diversitet som byen har fået gennem tiderne er det svært at finde andre italienske byer med et mangfoldigt præg som Palermo. Palermo er overordentlig spændende at besøge, fordi man fornemmer tilstedeværelsen af forskellige imperier og fordi det er en levende by med spændende restauranter, cafeer, museer, markeder, monumenter og gode muligheder for shopping af enhver slags. Gader byder på skjulte hemmeligheder, og i de milde aftenstunder er det herligt at sidde på en af de lokale cafeer og nyde et dejligt glas vin eller besøge en af byens efterhånden mange gode restauranter.

Ankomst tilbage på hotellet ca. kl. 18:00, og derefter middag.

Dag 4:
Morgenmad på hotellet, og udflugt til byen Cefalu. På vej tilbage til hotellet er der stop på en vingård, hvor der vil være en vinsmagning af lokale vine.

Byen Cefalu ligger i den nordlige del af Sicilien og har omkring 14.000 indbyggere. Cefalu er en dejlig italiensk by, som bliver mere og mere populær blandt turister der rejser til Sicilien. Det er en lille, smuk landsby ved siden af ​​en af de smukkeste sicilianske strande. Da det er en kystby i det nordlige Sicilien, har Cefalu masser af siciliansk charme. det er også et af Siciliens hotteste feriesteder for europæere.

Ved retur til hotellet vil der være middag.

Dag 5:
Morgenmad på hotellet, og derefter står dagen til egen disposition med mulighed for at slappe efter nogle med dage med nye og flotte indtryk af Sicilien.

Dag 6:
I dag skifter I den nordlige kyst af Sicilien ud med udsigt til Etna og ophold i byen Catania. Efter morgenmad bliver I kørt til Catania over Messina, med stop ved Etna, hvor der vil et besøg til Etna museet med guide. Dertil vil der også være stop undervejs, hvor det er muligt at købe frokost. 

Ved ankomst i Catania bliver I indlogeret i et 3-stjernet hotel i centrum af byen. Her vil der også være aftensmad.

Dag 7:
Morgenmad på hotellet, og derefter en 3-timers byrundtur med guide i Catania. Resten af dagen står til fri disposition.

Catania er en mørkfarvet by, eftersom huse, veje og monumenter er bygget næsten udelukkende af lavasten fra vulkanen Etna. Byen ligger for foden af vulkanen, som lige fra starten har haft stor indflydelse på byens historie, og ud til den østlige kyst. Etna virker som en sand magnet på turister, eftersom der i lige linje kun er 10 km fra kysten og op til vulkanens ildsprudlende krater (i ca. 3300 mt. højde).

Om aftenen vil der være middag på hotellet.

Dag 8:
Den sidste dag på denne rundrejse byder på en udflugt til et must-see sted på Sicilien. Efter morgenmad og lidt tid på egen hånd kører I kl. 13:00 til byen Siracusa, hvor der vil være byrundtur. Den gamle græske by Siracusa har en skøn beliggenhed ved havet. Her skal I besøge det spændende arkæologiske område, der vidner om byens stolte fortid som en vigtig græsk koloni. I får også set velbevarede bygningsværker fra tidligere tider bl.a. det store græske teater, Dionysos ”øre” og rester af tidligere tiders tempelbyggerier.

Efter dagsudflugten til Siracusa vil I blive kørt til lufthavnen i Catania, hvor flyet hjem til Danmark venter. 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato,
eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København til Palermo (med mellemlanding), og fra Catania til København.
10 kg håndbagage og 20 kg bagage.
Transport under hele rejsen til relevante destinationer.
5 overnatninger på 4-stjernede Hotel Tonnara Trabia i dobbeltværelse med udsigt til vandet.
2 overnatninger på 3-stjernet hotel i Catania i dobbeltværelse.
Halvpension under hele rejsen (uden drikkevare).
Dansktalende rejseleder på hele rejsen.
Byrundtur med guide i Palermo, Cefalu, Catania og Siracusa.
Vinsmagning på dagsudflugten til Cefalu.
Guidet tur til Etnamuseet.

Afrejse fra København d. 27. maj 2017

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):
Eneværelsestillæg: 2.595 kr.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser*

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 04. april 2017 kl. 23:59

Unik 8 dages rundrejse på Sicilien