Weekendtur til Oslo med opera eller balletforestilling

Sidste chance!

Tag på en magisk rejse til Oslo med opera eller ballet og rundvisning i den prisbelønnede Norske Nye Opera. Se f.eks. den verdenskendte La Boheme opera eller balletten Don Quixote. Inkl. 4* hotel, fly fra BLL eller CPH på udvalgte datoer i maj og juni.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Oplev dejlige Oslo fra Thon Hotel Opera - et af byens absolut bedste hoteller - og få en stor musikoplevelse på den Norske Nye Opera. I rejsepakken kan du bl.a. vælge balletten Don Quixote I Nationalballettens version skabt af den legendariske danser Rudolf Nurejev, efter Marius Petipa koreografi. Er du operaentusiast, er der også mulighed for at opleve Puccinis klassikkere, Tosca eller La Bohème. La bohème opføres i Stefan Herheims version, som fik stor anerkendelse på den internationale operascene. 

Der indgår en opera eller ballet på alle afrejsedatoer.

Den Nye Norske Opera skal ikke kun opleves for sin musik, men i lige så høj grad for sin fantastiske arkitektur. Den er af flere eksperter kåret som verdens smukkeste operahus og har vundet flere af de største internationale priser. I dette tilbud indgår også en rundvisning i operaen, hvor I kommer hele vejen rundt om dette landemærke.

Thon Hotel Opera ligger perfekt til at opleve det hele og tæt på hovedgaden, Karl Johan med det berømte Grand Hotel, hvor nobelprisen bliver udelt, og det smukke kongeslot. Læg også vejen forbi Edvard Munch-museet, som huser et af verdens mest berømte kunstmalerier ”Skriget”.

I Oslo er der rigeligt at opleve og se, og er det svært at nå alt det, I gerne vil på en weekend, så har I mulighed for at udvide turen med op til 2 dage.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København - Oslo t/r
  • 10 kg håndbagage
  • 2 overnatninger på Thon Hotel Opera (4+)
  • Morgenmad alle dage
  • Billet til ballet eller opera
  • Rundvisning i Operaen - 40 min på andendagen

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse eller 3 voksne i delt tripleværelse.

Alle afgange er med Norwegian. Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

OBS - Der indgår ikke transfer i pakken. Fra Gardermoen Lufthavn går lufthavnstoget til centralstationen 3 gange i timen, det tager blot en halv time og koster kr. 85 NOK pr. person.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til GG Tours):

  • Eneværelsestillæg: 1.100 kr. for hele opholdet
  • Ekstra overnatning: 750 kr pr. person (forhør hos GG Tours)

Alle tilkøb skal bestilles hos GG Tours i forbindelse med bekræftelse af rejsen hos GG Tours.


Om forestillingerne

Don Quixote den 19/5 kl. 19.00, 26/5 kl. 18:00 samt 10/6 kl. 14:00 -  Storopsætning af Nurejev fra Kirov Balletten Skt. Petersborg

Afrejse d. 19/5 – 21/5, 26/5 – 28/5 eller 9/6 – 11/6

Don Quixote er en af ballethistoriens mest underholdende fortællinger, fyldt med charmerende sydlandsk romantik, varmblodige kvinder, smældende kastagnetter og gnistrende dans. Bienvenidos!

Russiske Rudolf Nurejev, som er en af det 20. århundredes bedste mandlige dansere fra Kirovballetten i Leningrad står for denne storslåede og passionerede opsætning sammen med den Norske Nationalballet.

La Boheme den 20/5 18:00 samt 2/6 kl. 19:30 -  Norske stjerner og det Kongelige Danske Operaakademi

Afrejse 19/5 – 21/5 samt 2/6 – 4/6

Stefan Herheims fortolkning af Puccinis La Boheme fik den internationale operaverden til at vende sig mod Oslo. Nu er den stærke produktion endelig tilbage i Norge. La bohème er den ultimative opera – tragisk, smuk og et uforglemmeligt drama, der udspilles i Paris.

Med de to norske stjerner Marita Sølberg som Mimi og Yngve Sølberg som Marcello kan I forvente et brag af forestilling, Begge har vundet flere priser og turneret rundt på de store internationale scener. Yngve er en kending uddannet på det Kongelige Danske Operaakademi og har optrådt flere gange på operaen i København

Tosca 24/6 kl. 14:00 – Store internationale solister, Puccini når det er bedst

Afrejse. 23/6 – 24/6

Har du ikke tidligere oplevet Puccinis mesterlige opera, venter der dig en stor oplevelse – og er du allerede på fornavn med Tosca, kan du glæde dig til et bevægende gensyn. Oplev en af de mest elskede og tragiske operaer af mesteren Puccini. Historien om Tosca, der vil redde sin elskede, oser af jalousi, mord, begær og bedrag. Tilsæt Puccinis enestående musik og smukke arier.

Der er lagt op til en stor aften med aften med kendte internationale solister med Italienske Claudio Sgura som Scarpia og russiske Svetlana Aksenova som Floria Tosca. De har begge turneret på de største operahuse i verden, herunder La Scala, La Fenice, Royal Opera House London, Deutsche Oper, Berlin m.fl.


Thon Hotel Opera
Thon Hotel Opera er et af Oslos allerbedste hoteller med byens bedste udsigt ud over Oslo Fjorden og Oslo Opera. Hotellet er blot 2 minutters gang fra Operaen og hovedgaden Karl Johan og byder på lækre restauranter, barer og en storslået tagterrasse med udsigt over Oslo Fjorden, hele byen og de bagvedliggende fjelde.

Der serveres frisk frugt, hjemmebagt brød samt både varme og kolde retter til morgenmad. Hotellets populære restaurant Scala serverer norske specialiteter og internationale retter. Cocktails, snacks og andre forfriskninger kan nydes i den hippe hotelbar Eufemia. Thon Hotel byder endvidere på sauna og fitnessfaciliteter. Hotellet ligger blot 10 minutter fra banegården, hvor I ankommer med flytoget.

Kåret som verdens smukkeste operahus
Den Nye Norske opera er af flere eksperter kåret som verdens smukkeste operahus og har vundet flere af de største internationale priser. Arkitektgruppen Snøhetta og den dansk/Islandske kunstner Olafur Eliasson, som vi også kender fra den invendige udsmykning af operahuset i København, har formået at skabe landskabsskulptur i ren italiensk hvid Carrara-marmor blandet med råmaterialer fra den storslåede norske natur. Den fremstår som et isbjerg, der majestætisk rejser sig fra bunden af Oslofjorden. Et vidunder til den nette sum af 4,4 milliarder kr. eller ca.  1,5 gange prisen for operaen i København. Byggeriet blev afsluttet i 2008 og er en af Oslos største attraktioner.

For jer, som ikke har besøgt i Oslo i mange år eller blot har været på gennemrejse, venter der en stor overraskelse. Den Norske hovedstad er den by i Europas med størst udvikling - og det kan mærkes og ses. Den nye Akers Brygge ved fjorden oser af liv og maritim atmosfære, og oliemillionærernes patriciervillaer ved fjorden og den flotte skyline i det nye business centrum vidner om uhørt velstand og udvikling.

Oslos danske aner
Oslo skal også besøges for sine danske aner. Byen var under dansk herredømme i mere end 300 år og byder på næsten ligeså meget Christian Den IV arkitektur som København. Byen hed faktisk Christiania efter Kong Christian og fik først sit nuværende navn ”Oslo” i 1925. Flere berømtheder, som vi betragter som vore egne var Norske, kan blot nævne Tordenskjold, Ludwig Holberg og selveste Kong Håkon af Norge var dansk.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos GG Tours ved at sende en mail til go@ggtours.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra GG
Tours.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GG Tours på 26 24 49 35.

Rejsen inkluderer:

Fly fra Billund eller København - Oslo t/r
10 kg håndbagage
2 overnatninger på Thon Hotel Opera (4+)
Morgenmad alle dage
Billet til ballet eller opera
Rundvisning i Operaen - 40 min på andendagen
Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse eller 3 voksne i delt tripleværelse.

OBS - Der indgår ikke transfer i pakken. Fra Gardermoen Lufthavn går lufthavnstoget til centralstationen 3 gange i timen, det tager blot en halv time og koster kr. 85 NOK pr. person.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til GG Tours):

Eneværelsestillæg: 1.100 kr. for hele opholdet
Ekstra overnatning: 750 kr pr. person (forhør hos GG Tours)

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på GG Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til GG
Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

GG Tours

Refshalevej 163 A, 1 th , 1432 København K
Tlf.: 26 24 49 35 | CVR: 35031340 | go@ggtours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. marts 2017 kl. 23:59

Weekendtur til Oslo med opera eller balletforestilling