Udsøgt Cognac

Sidste chance!

Gå på opdagelse i cognacens verden med dette tilbud. Vælg ml. fire forskellige slags cognac, alt efter hvor eksklusiv en cognac du ønsker. Cognacen er fra det franske mærke Pierre Lecat. Prisen er ekskl. fragt på 49 kr. for hele ordren.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Cognac er en fransk brændevin af brandy-typen fra Cognac-området, der ligger i det vestlige Frankrig mellem Bordeaux, Nantes og Tours.

Med dette tilbud får du mulighed for at få cognac fra Pierre Lecat, der tager sig af alle led i produktionen. Hver cognac produceres kun i 5.000 flasker og mange af deres cognacer- også flere af dem du kan købe her - har vundet flere internationale priser.

Cognac fra Pierre Lecat er ikke kun for garvede cognac-drikkere. At smage dem er en stor oplevelse for enhver. Med dette tilbud kan du få fire forskellige slags cognac, alt efter hvor høj en kvalitet du ønsker at smage. Cognacens kvalitet bliver målt ud fra, hvor længe den har hvilet.

Cognac No 1
Denne cognac er den yngste af de fire, da den har hvilet i cirka 3 år. Den har en smuk klar gylden farve, en fin aromatisk blanding med blomsteragtige noter og et delikat snert af vanilje. Cognacen kan både bruges med is eller som base i en drink. 

Flasken indeholder 700 ml. og alkoholprocent er på 40%.

SPOTpris 229 kr. Normalpris 398 kr. Spar 42 %

VS Instinct 
Denne cognac har hvilet i i cirka 6 år. Den har en meget behagelig sød duft, et delikat snert af vanilje fra Limousin eg. Den dufter af rose og vinblomster og har en smag af pære og abrikos. Den er mild på ganen og dvælende varm. Nyd den ren eller med isterninger. 

Cognacen har fået 4 1/2 stjerne ud af 6 i Difford's Guide, 2014.

Flasken indeholder 700 ml. og alkoholprocent er på 40%.

SPOTpris 299 kr. Normalpris 598 kr. Spar 50 %.

VSOP Experience
Denne cognac har hvilet i cirka 13 år, hvilket gør den moden og dermed rigtig spændende. Den er meget mild på ganen og har en god balance mellem duft og smag. 

Den har en bemærkelsesværdig ravgylden farve og en meget tillokkende sød duft af vanilje. Den dufter desuden af blomsterne rose og violet samt abrikos- og orangemarmelade. Den har desuden et delikat snert af portvin og hasselnød samt lakrids i slutningen. Den har en varm og lang afslutning på adskillige minutter. 

Cognacen har fået 5 stjerne ud af 6 i Difford's Guide, 2014. Derudover søvmedalje i de internationale vin- og spirituskonkurrencer IWSC i 2014, Concours Mondial i 2014 og The Spirits Business i 2014. 

Flasken indeholder 700 ml. og alkoholprocent er på 40%.

SPOTpris 399 kr. Normalpris 698 kr. Spar 42 %.

Cognac XO 
Med denne cognac kan duft- og smagoplevelsen ikke blive meget større. Den har hvilet i omtrent 23 år. Den har en stor modenhed og er meget koncentreret. Den er fløjelsagtig i ganen og har en perfekt balance mellem smag og duft. 

Den har en flot rav- og mahognifarve og en perfekt klarhed. Den har en meget lækker duft af blomsten jasmin og kaprifolie. Den har desuden et delikat snert af portvin, hasselnød, vanilej, chokolade og kryderierne karry og safron. Derudover vil du møde kandiserede appelsin, pære, abrikos og ingefær i slutningen. Den er varm i ganen og har en afslutning på 10 minutter.

Cognacen har fået 5 stjerner og et + ud af 6 i Difford's Guide, 2014. Derudover guldmedalje i den internationale vin- og spirituskonkurrencer The Spirits Business i 2016 og søvmedalje de internationale vin- og spirituskonkurrencer IWSC i 2014 og Concours Mondial i 2014. 

Flasken indeholder 700 ml. og alkoholprocent er på 40%.

SPOTpris 749 kr. Normalpris 1.249 kr. Spar 40 %

Priserne er ekskl. en fragt på 49 kr. for hele ordren. 

Forventet leveringsdato: Senest 8. april 2017.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb. Produktet bliver leveret med Post Danmark til nærmeste Dropbox.

Forventet leveringsdato: Senest 8. april 2017.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for den valgte flaske cognac.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Emporiumlife ApS.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Emporiumlife

Egilsvej 9, 3600 Frederikssund
Tlf.: | CVR: 36974761 | info@emporiumlfie.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 25. marts 2017 kl. 23:59

Udsøgt Cognac