5-stjernet designhotel centralt i Hamborg

Sidste chance!

Storslået hoteloplevelse i Hamborg i påsken. 5-stjernede SIDE Design Hotel ligger centralt, så I let kan opleve den sprudlende metropol, der byder på alt, hvad hjertet kan begære af restauranter, shopping og seværdigheder.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kun få timers kørsel fra den danske grænse ligger Hamborg. Byen, der for mange danske, er det 'nye' Berlin. Nu har I chancen for at opleve Hamborg på 'luksusmåden' med et ophold på det 5-stjernede SIDE Design Hotel, der ligger i hjertet af centrum.

SIDE Design Hotel er en spektakulær oplevelse! Gennemført design gennemsyrer hvert eneste rum og hver en lille krog på hotellet. Indretningen er yderst smagfuld og spiller perfekt sammen med den moderne og nytænkende arkitektur.

Inden for gåafstand fra hotellet finder I en bred vifte af internationale restauranter, caféer og eksklusive forretninger. Det berømte 'Hafencity' ligger også tæt ved med den moderne arkitektur, fantastiske kig over Elben og den største havn i Tyskland. Naturelskere kan passende tage til floden Alster eller nyde de smukke promenader. 

Efter en dag med spændende sightseeing kan I tage tilbage til hotellet og slappe af i spa-området, der har både pool og sauna, eller nyde byen fra toppen på hotellets skønne tagterrasse. I kan også stille sulten i hotellets spændende restaurant [m]eatery, som særligt er kendt for sine steaks og tatarspecialiteter. En tur i baren sætter prikken over i'et på en oplevelsesrig dag i Hamborg. Læs også mere om hotellet her

Dette særlige tilbud er for jer, der sætter pris på lidt ekstra luksus, når I er ude at rejse. Her er ikke sparet på noget, og den på alle områder høje standard matcher i den grad dette hotel i absolut topklasse!


Det får du: 

  • 2 overnatninger på SIDE Design Hotel Hamborg i delt dobbeltværelse
  • En lille påskeoverraskelse
  • Morgenmad begge dage.

SPOTpris 1.331 kr. pr. person. Normalpris 1.875 kr. Spar 29 %

Prisen er pr. person ved køb til min. to personer.

Eneværelse
Ønsker du at bo alene på værelset, kan du købe opholdet til én person her på spotdeal.dk (OBS: du bor i dobbeltværelse).

SPOTpris 1.413 kr. pr. person. Normalpris 1.598 kr. Spar 11 % 

Opholdet kan indløses fra den 10. - 21. april 2017.

Tillæg
Parkering: 24 € pr. dag.


Anmeldelser fra besøgende
Hotellet får rigtig gode anmeldelser fra besøgende og er et af de bedste af sin slags i Hamborg. Blandt andet skriver tidligere besøgende: 

Virkelig lækkert designhotel, fremragende mad og service, lækker spa og lige ved centrum. April 2016

Servicen er i top på dette hotel. Forresten tjek restauranten ud. Fantastiske steaks. Modnede og dry aged. Juli 2015.

Cool hotel. Perfekt beliggende i Neustadt med masser af seværdigheder og restauranter indenfor gå afstand. December 2014.

Se også flere anmeldelser på Tripadvisor her.

Du reserverer opholdet på +49 40 30999550 eller reservation@side-hamburg.de. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r)fra værdibeviset.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for et ophold for én person på SIDE Design Hotel Hamborg, der inkluderer. 

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse
  • Morgenmad begge dage.

Opholdet kan indløses fra den 10. - 21. april 2017.


Tillæg
Parkering: 24 € pr. dag.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på SIDE Design Hotel Hamborgs officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til SIDE Design Hotel Hamborg.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Seaside Hotels GmbH & co. KG

Drehbahn 49, 20354 Hamburg
Tlf.: 00 00 00 00 | info@side-hamburg.de | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. marts 2017 kl. 23:59

5-stjernet designhotel centralt i Hamborg