Bestsellerkasse fra Philipson Wine

Sidste chance!

Fyld vinreolen op med 12 flasker vin fra Philipson Wine. Bestsellerkassen indeholder bl.a. en Cava Brut Cielo d´Or, to 2011 Barolo Tra Produttori, og to 2014 Monte Acuro Tempranillo Rioja.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Med denne bestsellerkasse fra Philipson Wine får du både hvidvin, rødvin og cava. Glæd dig bl.a. til to flasker 2015 Malma Finca La Papay Pinot Noir Patagonia Bodega Malma, der har fået flotte ratings, og to flasker Barolo Tra Produttori fra kanonårgangen 2011. 

Hos Philipson Wine springer du tre led over og køber direkte fra vinimportøren. 25 års erfaring har gjort Philipson Wine til Danmarks største kvalitets vinoutlet. Philipson Wine køber direkte og stort ind hos vinproducenterne til de helt rigtige priser og på de rette tidspunkter.

Tilbuddet gælder for en bestsellerkasse, der består af:

  • 1 X Cava Brut Cielo d´Or
  • 2 X 2015 Réserve Spéciale Blanc Vignerons de Saint-Pourcain
  • 2 X 2011 Barolo Tra Produttori
  • 2 X 2014 Monte Acuro Tempranillo Rioja
  • 2 X 2015 Malma Finca La Papay Malbec Patagonia Bodega Malma
  • 2 X 2015 Malma Finca La Papay Pinot Noir Patagonia Bodega Malma
  • 1 X Burmester 10 Years Old Tawny

SPOTpris 899 kr. Normalpris 2.268 kr. Spar 60 %

Prisen er inkl. levering.

Vinen leveres indenfor 5 hverdage, efter du har bestilt den via www.philipsonwine.com/?deal().

OBS!
Når du har købt din vin på spotdeal.dk, skal den bestilles på Philipson Wines indløsningssite. Se mere under "Sådan køber du". Vinen leveres inden for 5 hverdage, efter du har bestilt på Philipson Wines indløsningssite. Dette kan først gøres, når du har modtaget dit værdibevis fra SPOTdeal. Vinen skal bestilles senest den 24. marts 2017.


Cava Brut Cielo d´Or
Cava Brut er en ideel fest- og aperitifvin i en intens, indsmigrende stil. Vinen byder på en indtagende næse af blomster og tørret figen. Smagen er tilpas tør og med en fin mousse. Eftersmagen er behageligt cremet. En skøn cava i en ambitiøs stil.

Land: Spanien – Område: Penedès - Druesorter: 42% Parellada, 24% Xarel-lo, 27% Macabeo og 7% Chardonnay

2015 Réserve Spéciale Blanc Vignerons de Saint-Pourcain
Hvid St-Pourçain var en af de mest respekterede vine i Frankrig i middelalderen, men er i dag en koldklima sjældenhed, som til gengæld er blevet uhyre trendy i Frankrig. Vinene ses mest på populære vinbarer og bistroer i Paris, da mange af ejerne kommer fra Auvergne og har en forkærlighed for lokale vine. Desuden fik området først i 2009 AOC status, hvilket øgede interessen blandt franske vinkendere.

Réserve Spéciale Blanc Vignerons de Saint-Poucain har en skinnende lys gul farve med grønne reflekser. Vinen har en elegant duft af pære, citrus og hasselnød med et strejf af mynte. Den frugtige smag er sprød og forfriskende med blomstrede noter, en god mundfylde og dejlig eftersmag.

2011 Barolo Tra Produttori
Denne Barolo er fra kanonårgangen 2011. Vinen har en intens duft af røde bær, lidt trøffel og cedertræ. Smagen kombinerer kraftfuldhed med kompleksitet og finesse. Vinen er drikkeklar nu og 5 år frem, men kan ligge længere under optimale lagringsbetingelser. http://www.philipsonwine.com/search?q=68521311

2014 Monte Acuro Tempranillo Rioja
Glæd dig til en klassisk Rioja, som domineres af kirsebær og solbær med toner af mineraler og et elegant strejf af lys chokolade. Smagen er blød og kødfuld og munder ud i en frisk, elegant finish. En virkelig vellavet vin, som passer godt til de danske smagsløg.

Land: Spanien – Område: Rioja – Druesorter: 100% Tempranillo

2015 Malma Finca La Papay Malbec Patagonia Bodega Malma
Druernes lange modningstid i det kølige Patagonien giver vinen rigdom og dybde. Vinen er delvis fadlagret på de fineste fade fra USA og Frankrig, hvilket tilføjer den en ekstra fedme og blødhed. Vinen har en meget flot mørk farve, smagen er intens, fyldig og nærmest varm og med en meget blød smag af fuldmoden bærfrugt, mokka og vanilje.

Vinen har fået 92 point på jamessuckling.com og 91 point og Best Buy i Wine & Spirit Magazine.

Land: Argentina – Område: Patagonien – Druesorter: 100% Malbec

2015 Malma Finca La Papay Pinot Noir Patagonia Bodega Malma
Pinot Noir-druen er en af verdens mest krævende druesorter og altid associeret med de store vine fra Bourgogne. Det er derfor ikke nemt at lave Pinot Noir med et så berømt forbillede, men familien Viola har gennem deres arbejde og fremragende resultater på Bodega Fin del Mundo specialiseret sig i at tæmme den krævende druesort, som har vist sig at stortrives på de vinmarkerne i Patagonien. Duften byder på druens klassiske, elegante hindbærtoner med strejf af mørke kirsebær, og smagen er middelfyldig med masser af lækkert afrundet bærfrugt.

Vinen har fået 92 point på Jamessuckling.com og 90 point og Best Buy i Wine & Spirit Magazine.

Land: Argentina – Område: Patagonien – Druesorter: 100% Pinot Noir

Burmester 10 Years Old Tawny
De gamle Tawny er sammen med Colheitaerne Burmesters visitkort. 10 års Tawny er resultatet af et blend af udvalgte vine - og er altid markedets bedste. Den besidder en flot ravgylden farve og en frugtig bouquet af sveske, figen, viol og valnød. Smagen er rig på intens frugt og toner af mokka og mørk chokolade, og eftersmagen hænger ved ufatteligt længe.

Vinen har fået flotte anmeldelser - bl.a. 90 point i Ekstra Bladet og 90 point i DinVinGuide.

Land: Portugal - Område: Porto – Druesorter: Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinta Roriz, Tinta Barroca og Tinto Cão

Sådan indløser du din rabakode hos Philipson Wine

1. Klik på dette link: www.philipsonwine.com/?deal() og følg nøje vejledningen på skærmen.

2. Her indtaster du den tilsendte kode i feltet "Indtast din dealkode her".

3. Hvis du har købt flere værdibeviser til Philipson Wine, indtaster disse en afgangen, og følger vejledningen.

4. Når disse ord står på skærmen: ”Din ordre er blevet behandlet med succes. Du modtager en ordrebekræftelse, og efterfølgende en faktura. Når du har modtaget faktura betyder det at vinen er klar for forsendelse, og det fremgår af denne, hvornår vinen leveres.

5. Vinen leveres med PostNord til den adresse, der angives ved købet.

Vinen skal bestilles senest den 24. marts 2017.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Har du spørgsmål til varen eller levering, send venligst en mail til support@philipsonwine.com.

Én unik kode gælder for én bestsellerkasse, der består af:

  • 1 X Cava Brut Cielo d´Or
  • 2 X 2015 Réserve Spéciale Blanc Vignerons de Saint-Pourcain
  • 2 X 2011 Barolo Tra Produttori
  • 2 X 2014 Monte Acuro Tempranillo Rioja
  • 2 X 2015 Malma Finca La Papay Malbec Patagonia Bodega Malma
  • 2 X 2015 Malma Finca La Papay Pinot Noir Patagonia Bodega Malma
  • 1 X Burmester 10 Years Old Tawny.


Prisen er inkl. levering.

Kassen med vin leveres med PostNord indenfor 5 hverdage,www.philipsonwine.com/?deal() efter du har bestilt den via www.philipsonwine.com/?deal()

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Philipson Wine. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Philipson Wine

Kokkedal Industripark 10, 2980 Kokkedal
Tlf.: 70 22 68 88 | CVR: 28331843 | uh@philipsonwine.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. marts 2017 kl. 23:59

Bestsellerkasse fra Philipson Wine